Tak ako som aj spomínala v mojej úvahe Prečo je to tak ako to je? , v druhej časti o sexe a sexualite, tu je aj jeden s mnohých dôvodov, prečo som sa pridala davu.Že ma k tomu aj dohnalo moje najbližšie okolie.tak teda poviem Vám jednu príhodu.

Tak, minule som tak ako chodíme vždy pravidelne každý víkend von večer s kamoškou aby som ju konečne vytiahla od jej deciek(aby ste si nemysleli, ona má už 22), sme šli do najslušnejšieho podniku v našej dedine.Pravdaže, keďže je najslušnejší, lebo tam chodia normálny dospelí ľudia, nie len taký čo tam si idú sadnúť a nespravia žiadnu tržbu, tam bol aj môj otec s kamarátom.Keďže ten jeho kamarát je už aj môj kamarát, veď nie je až taký starý, a aj tak je stále u nás, tak som sa s ním aj skamošila normálne ako s rovesníkom.Šak, čo veď má len 30, a je to chronický sukničkár a ešte ho neprešla puberta.No keďže ako kamarát, tak sme si k nim sadli.

Pri tom jednom stole som bola ja, môj otec, moja kamoška, ten kamoš-sukničkár a ešte jeden ujko ktorého moc nepoznám, ale proste sedel s nimi..Tak pravdaže sa rozprúdila debata a o čom pravdaže? Zas len v narážkach na sex.Táto debata v dvojzmysloch nebola moc náročná na tom aby ste ju s niekým viedli, lebo automaticky ste si vzali ten zmysel čo sa týkal sexu.

No tak debatovalo sa osto šesť.Prišla reč aj na to, že minule som si vyrazila s jedným chalanom.Pravdaže to môj tatko hneď aj vedel.Veď ja vlastne môžem ísť do hociktorého podniku v našej dedine, a všade sa pozná s majiteľmi, lebo šak pravdaže, páni podnikatelia sa musia navzájom poznať.A musím podotknúť, že v našej dedine je ale mnoho podnikov.No proste čo tam robím on hneď o tom aj vie.Stále som pod jeho dohľadom.

No proste už aj na to prišla debata.Rozoberali tam kraviny okolo toho, že čo sa velice mohlo diať, a už ma tam aj začali velice poučovať ako nejaké soplavé decko o sexe.No a nezaprel sa ten kamoš, a hneď tam vytiahol pred všetkými kondóm a podával mi ho so slovami:, , Keď to budeš skúšať, tak len jedine s týmto! "Ako keby som bola dáke neuvedomelé decko.

No ale musela som sa priznať, že ma to aj tak dosť zaskočilo.Šak pred všetkými mi to dával, celý podnik to videl a pravdaže môj otec.Už som si myslela, že keď dojdem domo tak tatko mi aj hneď velice bude dávať prednášky, Ale ako som neskôr teda videla, vôbec nič mi na to nepovedal.

A ešte neskôr som sa dozvedela od kamošky, že viac prekvapený ako ja, s toho že som ja dostala ten kondóm, bol prekvapený a vyjarený ten ujko čo tam s nimi bol.

No a musím podotknúť, že s tej reakcie môjho otca som bola veľmi prekvapená.Myslela som si že bude aspoň nejaká prednáška, ale vôbec nebola.Zobral to chválabohu normálne, a týmto mi vlastne aj dokázal, že mi dôveruje, že nie som len nejaké debilné nerozumné decko.
I keď som minulé leto len dokazovala to, že som len to obyčajné drbnuté decko.Ale ako vidím zas také veľké hovadiny som nerobila, a i napriek tomu mi dôveruje.


A ohľadom týchto debát.No čo už, snáď tam nebudem ako nejakú vicivená malé dievčatko ktoré nič nevie.A ešte keby som mlčala tak by si možno ešte bohviečo mysleli o mne.
Nemá to zmysel bojovať za môj názor.Ten budem mať síce stále, ale už ho nebudem tak vyjadrovať.Stačí to tu v blogu.
No čo už aj rezignovať v niečom musím.Nepôjdem stále vo všetkom hlavou proti múru.Možno si hovoríte, že to je najjednoduchšie rezignovať.Ale čo mám robiť? Aj tak nič nezmením na tom.A nie som alibistická!


No a inak toto malo aj svoje pokračovanie neskôr u nás doma.Tak prišiel tam ten kamoš a viedli sme debatu:
-, , No čo už si minula? "
-, , Nie, čo si šibnutý? Veď ja niesom taká drbnutá ako tie baby čo ty velice opaluješ.Ja nedám len tak prvému okoloidúcemu."
-, , No to som rád.Ale nabudúce ti pre istotu aj tak prinesiem zásoby, "zarehotal sa.
-, , Bože prestaň.Ja aj tak to nebudem potrebovať a vedz že ten čo si mi dal, bude ešte dlho nepoužitý."
-, , ÍÍha, sa mi tu ale nerob až takou svaticou.Neboj sa ty len! Šak potom mi ty len budeš ďakovať, že som ti ich dal."
-, , No toho sa ešte dlho načakáš, mysli si, čo chceš.Ale neodopriem ti, že máš aspoň dobrý vkus, som si myslela že vytiahneš nejaký nechutný.A ty si vytiahol jahodový."
-, , No vidíš, nie som ja také hovado, jak si o mne myslíš, ja myslím na svoje partnerky."
-, , No dobre, vidím.Ale ako aj ešte vidím, deň predtým si mal biedny deň, že ti ostali ešte tvoje zásoby."
-, , Si len myslíš moja.Ja som riadny chlap.Šetky baby na diske sa o mňa bili." a potom už odišiel preč za otcom do jeho dielne s jeho priblblým chichúňaním.


Ja už k tomuto radšej nemám žiadny komentár.To posledné aj tak hovorí samo za seba.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
helusiq  17. 4. 2009 00:55
Celkom v pohode spísaný blog, len vadí mi tam veľa používané slovo ,velice,
 fotka
wera55555  17. 4. 2009 12:31
@helusiq no čo už so mnou narobíš...som z dediny a i keď moc nechcem tak som už nejaký ten slang pochytila....
 fotka
alfoethur  13. 8. 2009 17:17
toto je celkom sranda jak čitam
Napíš svoj komentár