Tak a zas sa zamýšľam.Prečo je to tak ako to je? Už som sa nad tým zamýšľala, a zamerala som sa na náboženstvo.Teraz by som sa chcela zamerať na inú tému.Ktorá sa týka každého, nielen tých ktorý buď veria alebo si nad tým lámu hlavu.Teda sex.V minulosti veľké tabu, dnes je to už úplne inak, rozpráva sa stále o tom na každom kroku, búrajú sa aj hranice, ktoré by ale mali byť stále.Súhlasím s tým, že táto téma je úplne prirodzená.Ale nemusí ju rozoberať každý s každým na každom kroku.To je už príliš choré aj na túto debilnú dobu.Ako som už aj minule hovorila, ja s tým žiaľ nič nespravím, aj keby som sa šla roztrhať.

Sex a sexualita je úplne prirodzená súčasť života každého z nás.Veď keby nebolo sexu, neboli by sme tu ani my.Áno, táto téma nemá byť úplné tabu ako v minulosti.Ale stále je to len vec nás samých alebo vec nás ako partnerov.Len ich, dvoch samotných ľudí.Nie je to téma práve vhodná, aby sme ju rozoberali s kýmkoľvek, koho možno ani dobre nepoznáme, ani v nie práve najvhodnejšej situácii.Určité tabu by malo byť aj v tejto uvoľnenej, konzumnej dobe.Málokto sa nad tým pozastavuje.Málokto sa na to pozerá takýmto pohľadom.Všade len stále vidíme samý sex.

Sex, sex, sex, všade len samý sex sa na nás odvšadiaľ valí.V sexe sú už v tejto dobe vyspelé a veľmi informované, ba dokonca už aj niektoré skúsené, dvanástky.Áno, majú byť informované, veď keď to už na nich odvšadiaľ číha, ale skúsené? ? ? ? ? To je už príliš trafené, dokonca aj trestné! ! ! ! ! Veď sex s maloletou osobou pod 15 rokov je trestný! A keď tak napríklad ich zneužije nejaký dospelý chlap je to pedofília! Ale, vlastne, keď tento sex praktizuje dajme tomu dvanásť ročné dievča so svojím rovesníkom, kam toto zaraďujeme? Asi nikam, len keď sa na to príde, pošlú ich možno tak len do psychologického centra, a dievčinku možno aj ku gynekológovi.A bum bác možno z toho bude aj decko.Veď asi je to už normálne v tejto dobe.


Pozrime si bližšie jeden prípad, kde má 15 ročné dievča dieťa s 13 ročným chlapcom.Ba dokonca sú aj dohady, že dieťa môže mať aj úplne iného otca.Dľa mojich informácií, kandidátmi na otca dieťaťa je ešte asi tak 5 chlapcov pod 18rokov. A bulvár a ich okolie? Spravili s toho len mediálnu kauzu a spravili s deciek celebrity.Ale nikto, ani len ich rodičia sa nepozastavili nad tým, že ich decká sopľavé majú len ďalšie decká.Kto to kedy videl, aby deti mali deti? Jááj vlastne, veď v rómskej mentalite to už dnes nie je žiadna výnimka, už je to len obyčajná rutina, banalita, ktorá si nezaslúži ani len pozastavenie.Ale pre informáciu tieto deti sú z dobrých rodín.Žiadne rómske deti, ale normálny biely ľudia! (Sorry za náznak rasizmu, ja som zásadne proti rasizmu, ale predsa len, u tých rómov to nie je žiadna výnimka a u nás, bielych to zas také nie je, ale asi za chvíľku, ako sa tak pozerám, to bude aj u nás bežné.)Nikto, nikto sa nad tým nepozastavil, len možno myknú plecom a idú ďalej, ba možno ich ešte v tom aj podporovali.

A ďalší prípad, jedna 14-ročná Švajčiarka(áno, už aj vo veľmi vyspelých krajinách ako napríklad vo Švajčiarsku je už asi bežné, že deti majú deti)vo svojich 13-rokoch porodila zdravé dieťa a vraj ani len nevedela, že je tehotná! Pravdaže, média len s toho spravili obyčajnú kauzu, žiadny škandál, zas len z decka urobili celebritu.

Vidím, že asi je už celý svet postavený na hlavu.To teda ak by som ja v 15 otehotnela, by zo mňa ako len spravili celebritu, alebo by sa nad tým už ani len nepozastavil nikto! ?

A pri tom, asi si už ani dnešné dievčatá vôbec nevážia svoje panenstvo a dajú ho dajme tomu už aj v 12-tich hociktorému okoloidúcemu ktorý si len zašuká, nehľadí na dôsledky a ide ďaľej? A to že napríklad spraví decko a vôbec ho netrhá, že nejaký jeho potomok behá po svete? Že ako má to totál na saláme, veď jemu aj tak nikto za to nič nespraví, možno že ak sa to prevalí, ešte mu kamoši akurát tak podajú ruku a povedia mu s uznaním že je "borec"! ?

A keď už tak, v tejto presexovanej dobe, keby aspoň tie decká vedeli že treba ochranu, aby sa im nestalo že budú mať decká? Skúsené tu možno máme decká, ale že by sa dalo povedať že informované a uvedomelé v otázke ochrany sa nedá povedať.

Nech si už teda sexujú koľko len chcú, len nech si sami vo vlastnom záujme zaberú ochranu aby si nezničili hneď život, ktorý nemajú ešte ani len začatý poriadne.

Keď si už nevážia panenstvo či panictvo tak nech si vážia aspoň ten svoj život.Veď ochrana ako taká nebráni len otehotneniu, ale aj pohlavne prenosným chorobám.Takže nech si vyberú, buď sex s ochranou a potom bude nasledovať normálny, plnohodnotný život, alebo nechránený sex, ktorý sa asi každému páči a potom zbabraný život buď deckom alebo pohlavnou chorobou.Toto je na každom, či si tú ochranu vezmú alebo nie.

Ja si určite vezmem tú prvú možnosť, ale aj tak je to ešte priskoro, lebo ja nechcem ešte dlho prísť o pre mňa vzácne panenstvo.Veď to je vlastne jedinečný dar, ktorý môžme darovať svojmu milovanému človeku, ktorému plno dôverujeme.A keď si tento vzácny dar darujú navzájom partneri, tak je to ešte krajšie.

Veľmi ma zaskočila jedna moja kamarátka, z ktorou nie sme síce často spolu, ale keď sme spolu, vedieme dlhé debaty.No zaskočila ma tak, ze povedala:, , Ešte počkám do leta kým budem mať 15, a spravím to."Ja som vedela na čo naráža, ale nechcela som veriť svojim ušiam, a spýtala som sa jej:, , Čo myslíš tým "to"? " A ona hneď povedala: , , No predsa "to" čo sa v lete robí." Tak a už som to vedela na 100% percent čo tým myslí, i keď, vedela som to hneď, lenže nechcelo sa mi veriť vlastným ušiam, že takú intímnu vec mi hovorí, a ešte pri tom to mohli ľahko počuť aj jej mama, babka a teta.No ja som potom radšej dala debate iný smer, lebo ja takéto veci nechcem moc rozoberať.

I keď musím sa priznať, mám na tieto podľa mňa dosť intímne veci vlastný názor, ktorý je dosť odlišný od toho ako sa celý tento svet správa.No ale keďže ja vo viacerých veciach idem proti múru, veľmi ma to vyčerpáva, tak som sa rozhodla že pôjdem v niektorých veciach s prúdom.Medzi týchto pár vecí patrí aj toto.Veď aj tak s tým nič nikdy nespravím, nech sa budem snažiť ako sa budem snažiť, stále to budú len nemé výkriky do prázdna.

Vlastne ma k tomu prinútilo aj moje blízke okolie(ak chcete vedieť aj prečo, jednu príhodu napíšem v nasledujúcom blogu).Veď čo sa budem zakaždým tváriť ako mníška, ktorá ani nevie čo je sex a preto sa nemieni s nimi baviť o tom(i keď v tom už mníška nie som, tak by to bolo ešte čudnejšie)? No proste, svoj názor budem vyjadrovať na toto kde to bude vhodné a možné, veď môj názor mi nikto nikdy nezoberie, a budem sa s nimi normálne baviť o tom.Ale vždy len do takej miery do ktorej mi to ešte príde, že ako tak sa o tom ešte mienim baviť, ale akonáhle do prekročí túto myslenú čiaru, tak radšej budem mlčať alebo odídem preč.
A keď, vlastne, aj tu sa tak trochu tvárim ako mníška, ale musím sa priznať, že mi už tieto debaty ani až tak moc nevadia, ba dokonca sa do nich rada zapájam.Veď aj tak, keby som sa do takýchto debát nezapájala, tak by som vlastne sa s nikým stále nerozprávala, lebo už všade okolo mňa sa len o tom rozpráva.Keď nie priamo, tak sú všade aspoň narážky alebo dvojzmysly. No proste, už som vo svojich názoroch asi úplne rezignovala.No vlastne, nie až tak, ale proste, mám svoj názor, veď ten mi nikto nevezme, ale už sa ho nesnažím toľko presadzovať.
Kašlem na to, a idem ďalej.Veď to aj tak nemá význam.



Stavím sa o hocičo s hocikým, že tento môj blog bude mať najvyššiu návštevnosť, zo všetkých mojich blogov, pretože už v nadpise sa skvie skvele slovo SEX...Toto slovo tuším zakaždým pritiahne veľmi veľa pozornosti.No čo už, keď je už všade sex, a každý sa veľmi rád pozrie do hocičoho čo sa zaoberá sexom...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mayo  16. 4. 2009 15:47
Menej sleduj bulvár, viac svoj život.
 fotka
wera55555  16. 4. 2009 16:28
@mayo ja sledujem bulvár len okrajovo...a myslíš ako že ja svoj život nesledujem?
 fotka
husky  16. 4. 2009 17:25
mne sa ten blog paci...a co sa tyka toho 13rocneho otca, zdielam tvoj nazor
 fotka
lordjogi  17. 4. 2009 19:46
wera55555: Inak nepride ti trocha paradoxne ako cirkev povazuje sex za absolutne zlo a pritom vo Vatikane je povoleny od 14 rokov?
 fotka
wera55555  17. 4. 2009 19:55
@lordjogi vieš že ja som o tom doteraz ani len nevedela? a pritom sa ja rada v cirkvi vŕtam..veď som ho už hneď v prvej časti skritizovala....ty brďo ale to je teda fakticky paradox veľmi veľký....
 fotka
wera55555  17. 4. 2009 19:57
@husky každý normálne zmýšľajúci človek by aspoň v tomto so mnou mal súhlasiť....
 fotka
husky  17. 4. 2009 23:17
dakujem
 fotka
wera55555  18. 4. 2009 10:33
@husky nemáš vôbec za čo..
 fotka
alfoethur  11. 8. 2009 21:43
nie každeho sa týka "sex"
10 
 fotka
alfoethur  13. 8. 2009 17:16
Sex a sexualita je úplne prirodzená súčasť života každého z nás. ano
Napíš svoj komentár