Čím chcem byť? Tak túto otázku som si dlho kládla, až som dospela k môjmu konečnému rozhodnutiu. Ale pre túto voľbu som sa rozhodla až po nespočetných zmenách mojich životných hodnôt, názorov a ich prehodnocovaním. Momentálne som v období, keď si vyberám, na akú školu chcem ísť ďalej. A som rada, že som už rozhodnutá, a viem akým smerom sa chcem uberať ďalej,
Tak som sa teda rozhodla, že si vyberiem také povolanie, vďaka ktorému precestujem kusisko sveta. Veľmi túžim byť taký "všadebol". Rozhodla som sa preto tato, pretože mojím životným snom je cestovanie, spoznávanie nových miest a ľudí. Ale uvedomila som si, že keď chcem vidieť veľa vecí, potrebujem na to veľmi veľa času a financií pravdaže. A keďže človek strávi podstatnú časť svojho života a času v práci, aby si zarobil na tie svoje záľuby a sny, tak som dospela k názoru, že skĺbim prácu a moju záľubu, vlastne celoživotný sen. Veď čo urobí človeka šťastnejším a spokojnejším, keď môže robiť prácu ktorá ho baví? A čo je ešte lepšie, než spĺnať si sen a ešte mu za to aj platia? Pre mňa nie je nič lepšie. Preto som sa rozhodla, že budem delegátkou cestovnej kancelárie alebo sprievodkyňou. Budem spoznávať nové krajiny, miesta, mentality a zároveň ich vďaka mne budú spoznávať ďalší ľudia. Vďaka tomu budem šťastná a spokojná, nič zásadného mi nebude chýbať.
Tak toto je moja veľká túžba a spravím preto všetko.Nie spravím, robím.Prihlásila som sa na hotelovú akadémiu a dúfam, že vďaka nej si túto túžbu splním. Len táto túžba ma dokáže vnútorne úplne naplniť.



Tak toto je moja oficiálna prvá písomná školská práca.Dúfam, že sa Vám bude páčiť.Myslím, že by mala pretože mi ju učiteľka, čo má dosť vysoké nároky, oznámkovala na jednotku s hviezdičkou a dávala ju za vzor celej triede.Ak sa Vám nepáči, no čo už, každý ma vlastný osobný vkus.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
whatsername8  26. 4. 2009 18:41
pekny sen, aj ja by som chcela pri praci cestovať
 fotka
whatsername8  26. 4. 2009 18:42
ps-obdivujem tvoju vyspelosť vzhľadom na tvoj vek, len tak ďalej..držim ti palce na tej akademii
 fotka
wera55555  26. 4. 2009 18:48
@whatsername8 díky...
Napíš svoj komentár