Som v poslednej dobe dosť nervavá. Stále pátram prečo som taká. Veď vlastne ja taká nechcem byť. Veď doteraz som ani taká nebola. Á, už som prišla na to prečo som taká v poslednej dobe.

Prvý činiteľ je zlé počasie. A deficit slnka vzhľadom na letné ročné obdobie. Vlastne, ja som vždy podráždená ak sa mi dostáva menej slnka ako očakávam. A treba povedať, že na to že je leto, je dosť zlé počasie. Ale vďaka tomuto to určite až také zlé nie je. Vtedy som len nepatrne nervavá.

A ďalší činiteľ, asi ten pravý, je moja matka. Svoje nervy si prenáša na mňa. Vybíja si ich na mne a tým predchádzajú na mňa. Neviem byť voči tomu imúnna. I keď by sa to odo mňa už očakávalo po toľkej dobe čo je mama taká. Vlastne ona je taká už odvtedy čo si ja pamätám. A vidíte. Asi som slabá osobnosť, keď ešte stále to neviem stráviť.

Ale myslím, že sa to konečne skončí len čo vypadnem na intrák. Uf, už som ho tu toľko spomínala. Ale proste, intrák je moje vykúpenie. Budem sa tam aspoň sústrediť na vzdelanie a nie na to, kedy moju matku zas prepadne záchvat a ja sa musím báť, čo zas spraví. Prosím nech už je september.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
radulik7  13. 8. 2009 15:30
nervava=D=D?? To akoze nervozna?=D
 fotka
wera55555  13. 8. 2009 15:36
@radulik7 no aj tak sa to dá povedať...keď som to písala tak mi to slovo tak napadlo
 fotka
amanita  13. 8. 2009 16:20
neboj, september sa blíži míľovými krokmi...
 fotka
ambracierna  13. 8. 2009 17:13
mojá .. to skôr vekom... a ak máš ešte svoje dni ani sa nečuduj... to ťa vekom aj pomaly prejdeš abo ostaneš furt nervná baba ale mama isto za to nemože
 fotka
shelia  15. 8. 2009 21:27
@wera55555 budem na teba mysliet a drzat palce, aby si to este tych niekolko dni vydrzala
Napíš svoj komentár