Toto som písala v minidepke na začiatku prázdnin. A nakoniec také to hrozné nebude, lebo v auguste, teraz k nám prišla babka a tak si užijem aspoň trochu i keď bez izby

Sedím si ja zasa doma za počítačom. A je nuda. Áno aj teraz keď je leto. Či chcem alebo nie. Proste teraz musím byť doma a už mi to ide riadne na nervy. Lebo mama je v práci. Či chcem a či nie musím byť doma. Teraz, ešte cez prvé tri týždne prázdnin sa to bude dať. Keď je mama v robote, tak malých mám až po štvrtej hodine keď už musia ísť zo škôlky. Ale aj tak sa nič moc nedá. Ak sa už aj vychystám na nejakú akciu, ak za niečo stojí, trvá až do večerných hodín... No proste takže aj tak je to na hovno.

Ale zatiaľ nie je to až také hrozné ako bude. Lebo potom ich budem mať celý čas ako bude mamina v robote. A to je môj ortieľ smrti pri malých. I keď sú to na prvý pohľad anjeličkovia, ale v sebe majú uväznených hrozných čertov. S nimi sa proste nič iné nedá, len trápiť. Pre mňa sú proste nezvládnuteľný. Čoby len pre mňa... Pre každého. Dokonca aj pre ich rodičov. Hyperaktívny malí hnusáci. Ešte k tomu vypočítaví a prešpekulovaní. Každý mi len hovorí ako to s nimi zvládam... že oni by už boli dávno v cvokárni... No ale súcit mi s ničím nepomôže.

Ale malých nechajme tak, aj keby boli to fakticky anjeličkovia, aj tak by to bolo na nič, pre dievča v mojom veku ktoré si chce aspoň trochu užiť prázdniny, že musí strážiť svojich súrodencov.

Vlastne ja som už mama a pri tom ešte ani nemám byť z čoho... Moja matka je v robote a je to fakt na prd lebo chodí na zmeny do Bratislavy a my pri tom bývame pri Trnave. Och tiež si ona nedá povedať, aby išla niekam bližšie a na stálu pracovnú dobu aby bola o štvrtej doma. Ale ona nie. Ona sa musí drbať do Blavy a ešte pri tom zbytočne prevezie. Pripadá mi to, ako keby všetko robila tak, aby spravila každému napriek. A pri tom tak ako my s otcom jej vravíme, že nech ide robiť bližšie a nie na zmeny, by to mala výhodnejšie a potom by nemuseli stále jej povinnosti padať na moju hlavu. Ja ju proste nechápem, nemá zmýšľanie normálneho človeka. Ani sa nedá povedať že normálneho DOSPELÉHO človeka, pretože ešte aj ja viem čo je lepšie. OMG. No čo už s ňou. Len škoda, pre mňa, že práve ja mám takú, ani nepoviem radšej akú, matku.

WTF prečo tu riešim iba mamu? Veď vlastne teda keď ja by som chcela aj niekam ísť vtedy, keď je mama v robote, tak by ako otec mal postrážiť svoje deti. Ale tak no k tomuto sa radšej nebudem vyjadrovať. Je pravda, že je súkromník a vlastne iba on zarába podstatnú časť peňazí, že musí robiť vlastne stále keď môže. Ale predsa, preboha, veď aj ja by som niekedy niekam chcela ísť ako moji rovesníci a nemusela prihliadať na to, že či sa má kto o deti postarať.
Fakt si už pripomínam, že ja som ich mama. A nie ich sestra. I keď otcovi uznávam, že teraz keď idem na strednú a budem potrebovať veľa vecí na ktoré on musí zarábať, a aj na to že ideme prerábať dom, lenže ja som stále len jeho dcéra a nie pestúnka! Nemusí stále podľa mojich rozmarov sa starať o svoje deti, ale predsa aspoň občas by ich mohol postrážiť. Veď sú to jeho deti a nie moje. Síce som aj ja jeho dieťa, ale v pubertálnom veku a chcem si aspoň trochu užiť leto!


Nech tu použijem akékoľvek argumenty, vlastne je to zbytočné, lebo každý by mal hneď pochopiť, že nie je správne, aby som len stále ako ich matka sa mala o nich starať.


No dôvody sú tu uvedené a teraz sa konečne vrátim k tomu čo som chcela povedať, že mám na hovno leto. Aspoň tu sa chcem posťažovať. Radšej to ani nerobím nikde inde. Tu keď to niekomu lezie na nervy, tak to hneď vypne a hotovo. Ja sa chcem aspoň tu posťažovať prostredníctvom písmenok. Aspoň toto mi poskytuje akú takú úľavu.
Takže aspoň tieto prvé tri týždne mám aspoň do štvrtej kľud a potom už len ich mať stále non stop na krku kým je mama v robote. Plus prerábka domu v auguste. No pekne. Dúfam že to už nejako pretrpím a potom v septembri vypadnem na intrák. Už sa len modlím za svoju psychiku, aby toto leto pretrpela. Keď už toľko vydržala nech vydrží ešte aspoň toto... Jediná opora ktorú už konečne mám, je môj priateľ...


Vlastne, my budeme prerábať ten hnusný dom. Och do p**e veď ja budem až mesiac bez svojej izby! Nielenže mám celé leto zavesených fafrnkov na krku, ešte dokonca prídem na mesiac o svoje útočisko... Och, tak si asi moje jediné útočisko dočasne spravím u priateľa...

Pomaly sa musím zmierovať s tým, že budem mať na hovno celé prázky a jediný svetlý bod je september- nástup na internát.

No neviem ako by som toto už mala ukončiť. Týmto som sa vlastne len chcela posťažovať na toto blbé leto pre mňa...

 Denník
Komentuj
 fotka
fylo  3. 8. 2009 22:29
držím palce
Napíš svoj komentár