Dnes som konečne uzavrela všetko s mojím bývalým. Bol za mnou a dali sme si všetko a povedali všetko pre to, aby sme sa už nikdy nemuseli stretnúť, aby všetko, čo nás spájalo nejak papierovo či hmotne presekli.

Preto som napísala papierovo a hmotne, lebo tie emócie ktoré boli ostanú navždy a neukončia sa proste jedného dňa.

Môžem si povedať že ja som ho milovala celým srdcom, ale rozum mi správne napovedal že by som s ním nemala svoje vlastné šťastie, zážitky a veci po ktorých túžim, lebo drogy mi to veru neumožnia.

Nenávidím drogy a zároveň im ďakujem lebo som sa vďaka nim naučila pár vecí. Videla som ako dopadne človek keď ich berie a tak isto som vďaka nim nadobudla pevnú voľu, odvahu a odhodlanie ísť svojou cestou, nie cestou, ktorú mi niekto ponúka.

Vďaka nim som musela dospieť k rozhodnutiu, že človeka ktorého nadovšetko milujem/milovala som (sama neviem) som musela opustiť a nechať ho ísť svojou cestou spojenou s drogami.

Nájsť odhodlanie nechať ho tak, ísť vlastnou cestou za šťastím a nechať ho v tom jeho "šťastí" bolo to najťažšie doteraz v mojom živote.

Už som (dúfam) dospela do štádia, že už ma to nebude bolieť, čo som musela urobiť a už mu len želať, nech sa mu darí a nech je šťastný. Samozrejme bezo mňa.

Dnes je taký "bod" od ktorého by to už snáď mohlo byť fajn, a uvedomila som mu že akokoľvek sa to medzi nami skončilo, musím mu len poďakovať, že pri mne bol.

Pretože keď sme spolu chodili, mala som vek 15 až 17. To čo som s ním zažila vyformovalo terajšiu mňa.

Keby nebolo jeho, napríklad tak by som doteraz nemusela vedieť nič o Hiraxovi, pretože to bol on, kto mi ako prvý dal knihu od neho.

Bez tohto by som to nebola ja, kto som, pretože vďaka tomuto spisovateľovi sa mi vyformovali viaceré názory, ktoré ma budú sprevádzať po celý život.

Vďaka nemu som fanatik na pekné autá a som zaťažená na pekné elektróny. Vďaka nemu počúvam hudbu akú počúvam. Vďaka nemu som sa zbláznila do filmografie.

Takýchto "vecí" bolo viac,nespočetne veľa, ale len toto je pár "vecí", na ktoré sa zmôžem vyjadriť ich slovne.

Lebo aj napriek tomu, že už vyše dvoch rokov spolu nie sme, ako som sa zamyslela, nikdy som sa kôli tomu len tak nerozplakala poriadne a nevyplakala všetky svoje emócie von.

A práve pri písaní tohto blogu, sa s ním v sebe lúčim, ďakujem mu za to že bol, že len vďaka nemu som kto som a idem zo seba vyplaviť všetky emócie, ktoré sa vo mne hromadili dva roky.

 Blog
Komentuj
 fotka
firestorm  31. 3. 2013 01:50
Odsudzujem drogy a všetkých tých, ktorí im podľahli. Je to ich voľba a dôsledky spojené s ich užívaním si musia niesť sami...Žiadna ľútosť nie je na mieste...
 fotka
wera55555  31. 3. 2013 01:53
@firestorm a je tu nejaká ľútosť nad ním že skončil v drogách? :p ja ďakujem za tie časy ktoré bol aký akého som ho spoznala a milovala.
 fotka
14michelle03  31. 3. 2013 01:56
Hiraxa som posunula bývalému.. mi ju potom vracal so slzami v očiach a dva týždne sekal dobrotu... škoda, že to boli tie posledné
 fotka
sugy1  31. 3. 2013 11:30
čo bral?
 fotka
antifunebracka  31. 3. 2013 16:21
dobre si urobila, velmi dobre
Napíš svoj komentár