Prečo sú pákové batérie, bez ohľadu na značku, tak strašne necitlivé? Klasický "kohútik" nemal problém pustiť tenký prúd vody, pákou sa to takmer nedá. (Popravde, jednu takú páku som v zahraničí zažil, teda existuje a niekto už ju vyrobil, ale značka bola len grafický emblém, preto jej názov neviem.)

 Blog
Komentuj
 fotka
smilerrr  4. 1. 2017 14:05
Menej takýchto.
 fotka
staphylococcus  4. 1. 2017 14:39
Lebo si gramblavy kokot, preto.
 fotka
torpedo08  4. 1. 2017 15:43
Taka vseobecna odpoved na tvoje uvahy je ze proste nam robia nervy ano svet by mohol byt dokonalejsi a lepsi ale stale sa najde tolko kokotov ze to nikdy tak nebude
 fotka
vodovod  4. 1. 2017 16:51
@torpedo08
Zrovna som si prešíval bundu, na ktorej sa neustále zasekával zips. Hovorím: Dám si to patentovať a potom patent predám hoci adidasu. Lebo zips už funguje bezchybne. Stačilo tak málo!
Len máš pravdu: na svete je plno blbostičiek, ktoré nám strpčujú život a potrebujú iba malú úpravu. PRÍČINA, prečo to tak je: Výrobcovia na nás, na bezcenný plebs, zvysoka serú. Boháči isto nemajú zasrané hajzle, ani nefukčné zipsy, blbé vodovodné armatúry a pod. Chcem tým všetkým povedať: Pre výrobcov spotrebného tovaru sme ovčie stádo, tupé a naivné, ktoré si ešte myslí, že kupuje luxus, keď si kúpi tzv. značku a vyvalí za ňu majland. Keby každý z nás vedel, ako o ňom zmýšľa výrobca či obchodník, tak nebude obviňovať mňa z idiotizmu, ale seba prinajmenšom z naivity.
 fotka
torpedo08  4. 1. 2017 18:30
Bude to nejak tak no neviem ti nic ine k tomu uz napisat
Napíš svoj komentár