Davno som tu uz nic nenapisal. Urcite poznate Second life. V tejto aplikacii hlavne u nasich ceskych susedou sa rozmaha vazny problem. Aj ked second life je urceny pre zabavu stal sa domovom roznych telesne aj psychicky postihnutych ludi. Jedneho by som Vam chcel predstavit. Jeho primarny avatar sa vola Thomask Andel. Samozrejme ze ako kazdy iny avatar co tam travi denne viac casu ako zavislaci na WoW ma xy alt avatarov. Sem sa mu stava ze si ich zapne viac naraz a tancuje sam zo sebou. Nic neobvykle. Nazyva sa slachta aj sa snazi ako slachtic obliekat. Niezeby sa zaujimal o 17-18 storocie ale potrebuje navokol ukazat ze on je nieco viac ako ostatny. Skratka tipycky egoista. Casto ho najdete zo svojimi altmi na Tornado city asi ho uz nikam inam nepustia zrejme. Obvzlaste tam kde to maju nastarost rozumny ludia.

Tento clovek vacsinou nic nerobi len chodi po simoch oblbuje zenskych avataroch s ktorych by si rad spravil svoje sluzke no zatial s mu nejak nedari asi tie zeny niesu blbe. Potom sa rad ukazuje medzi sebe podobnou skupinou ludi (Dominica Walmer, Papa Adamski, Janicka engineer, Lora Zuta, Johana Rexen, Kacma Aries a zopar dalsich) je dost mozne ze ty v zatvorke su mozno jedna a ta ista osoba. pekne nie? na psychiatra.
pridal by som Vam tu aj jednu z jeho fotiek ale neviem ako sa to robi paradne by ste sa zasmiali ale skusim poslat link.



 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár