Prechádzaš sa po meste..hladný .. a už ťa ťahá len tá predstava že si konečne niekde sadneš a dáš si to po čom v tej chvíľi najviac túžiš! Jedlo...

Ideš po ulici a zo všetkých strán a uhlov na teba svietia neodolateľné neónové tabuľky a názvy.. Nevieš si vybrať! Všetko je to také farebné, útulné, .. a vyzerajúce že tam bude niečo pod zub... A vtedy ti trkne čo chceš! HOT DOG! Po dlhej dobe abstinencie chceš konečne zmiešať chute rožku horčice a párku!

V tej agónii pred sebou uvidíš tú pravú.. tú pravú budovu! Kedže si v nej nikdy nebol chceš nazrieť tam kde to všetci volajú raj! Mc Donald...žltočervená kombinácie ťa láka ako kvety lákajú hmyz..

Otvoríš dvere.. cíťiš tie vône.. nikdy som nebola v niečom takom.. nikdy som nejedla hamburger, čízburger alebo ine kalorické jedlo z fástfúdu.. Je to niečo nové..nie varená strava od mamy ktorú ješ každý deň.. NIE! chcem zmenu! a tá láka !...

pristúpiš k pultu a v menu hľadáš .. hľadáš.. hľadáš.. a už ťa to hľadanie prestáva baviť.. som slepá? blbá?.. alebo mám halucinácie?.. žiaden hot dog! robíš si srandu!.. je to nejaký reklamný trik ako vyniknúť z tých stereotypných fastfúdov?.. alebo je to trest od boha za to že som sa nebola vyspovedať? alebo som už dávno nebola nasratá tak sa mi niekto snaží pripomenúť?
Nie...JE TO FAKT!

A najhoršia je tá chvíľa potom.. cítiš sa trápne potom ako sa vás predavačka spýta : "Dáte si niečo?"
Mám chuť jej jednu naložiť! Povedať že: "Nie ja som si len prišla pozrieť menu?" .. vyzerala by som hlúpo!.. a cítila sa ešťe hlúpejšie..nemôžem jej povedať že som chcela niečo čo namajú a len tak odísť! Som obyčajné decko! Nečakajme odomňa "dospelácke veci"..

Musím si objednať niečo čo sa mi hnusí.. Niečo čo som nechcela.. Hoci aj sprite! OCH.. ale ja so chcela moju dávnu drogu! A oni ju nemajú?! Z hnusom prisahám že tam už nevkročím! A odchádam so spritom ktorý mi vôbec nechutí!

So zúrivosťou ho srkám cez blbú slamku.. A rozmýšľam ako sa pomstiť za túto zradu! Ale to je len zas dospelácka záležitosť..

 Blog
Komentuj
 fotka
xrumka  19. 3. 2011 22:20
prvy krat v mcdonalde?
 fotka
pokikko  19. 3. 2011 22:22
blééééééé ..horčiča ..to radšj čili papričku !! ..ja som kečupový typ
 fotka
undercontrol  19. 3. 2011 22:23
Som dievča z dediny a McDonald je najbližšie v Bánskej B. ktorá je ajtak od nás 2 hodiny cesty takže nesúdťe ma ale áno prvý krát
 fotka
lenkaska1  19. 3. 2011 22:56
ale aj tak maju vyborny vyber.. oproti KFC
 fotka
etelnair  20. 3. 2011 17:49
protoze nabidka urcuje poptavku
 fotka
soolvieza  22. 3. 2011 18:47
no,ja osobne by som tie party v hot dogoch nejedla..

ale ked ti to chuti
Napíš svoj komentár