Na začiatku bola elektrina...žiarovky..rádia..televízory..počítače..a vyvýjal sa svet an nové a nové elektrospotrebiče.. vraj potrebné pre život moderného človeka..

Som moderný človek. Používam počítač či už chcem nechcem musím alebo nemusím.. Dakedy ani nemôžem.. vďaka mojej madre ktorá má záľubu v zakazovaní.. Viem otvoriť mozzilu, explorer, chrome, operu, safari.. a iné prehliadače.. dokonca ich viem a stiahnuť= viem robiť s počítačom.

Samozrejme viem aj iné veci.

Na pracovanie s počítačom potrebujete 5 veci. Základných 5 veci :
-počítač
-monitor
-klávesnicu
-myšku
-internet

No určiťe sa vám aspoň jednému stáva že vám nefungujú. Je to vlastne dôvod prečo tento bog píšem.. SOM PLNÁ ZLOSTI!.. nie som nasratá!.. prečo musia byť klávesnice anglické americké nemecké české slovenské a ešťe neviem aké!.. 2 dlhé mesiace som si myslela že som na 5 web stránkach stratila heslo.. (pretože som jedna z tých čo má na všetkých účtoch rovnaké)
nakoniec to nebolo v tom že som ho zabudla.. len som mala prestavenú klávesnicu!! čo v preklade znamená že my namiesto Z písalo Y!!

Áno mám v hesle Z..

No a to je asi všetko čo som chcela napísať vlastne to bol popud po tom ako som 15 minút nadávala čo viedlo k tomu že mi mama zakázala televízor počítač a dalšie veci ktoré používajú moderní ľudia.. vraj nemám nadávať veĎ som predsa dievča!.

Blbá spoločnosť a jej rozdelenie na muož/chlapcov a ženy/dievky.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár