Ako je možné, že tak mnoho žien nepozná svoje telo?! Toto mi absolútne uniká, vôbec to nechápem!
Samozrejme, že komponenty, ktoré si vidia buď spontánne zvrchu alebo v zrkadle, majú v oku, riešia pomaranče na riti, špeky bar kde, dokonca nechápu súvislosti – myslia si, že keď váha ukazuje nad nejakú pomyslenú číselnú hranicu, treba prestať žrať a ono sa to spraví. Nechápem, komu už len môže prísť sexi (neráta sa po požití dostatočného množstva kořaly) dačo mľandravé, čo však spĺňa „normu“ napr. 60 kíl. Alebo nejaké „osvietené“ aj začnú cvičiť, a zaboha nechápu, ako je možné, že váha nejde dolu. Žeby bola svalová hmota, ktorá sa ťažkopádne tvorí pod tonou špekov, ťažšia ako tuk? No nič, toto nebudem riešiť, stačilo mi, keď som mal tú česť stretnúť pri jazere utekajúce, natriasajúce sa, ufučané, upotené „dámy“.
Prečo však riešia svoje špeky, vrásky, kkciny, kekse, bludy, no mnohé netušia, kde presne majú dierky a koľko? Stretol som sa s (na môj vkus) mnohými holčinami, čo berú za debilné a čudné čekovať sa tam, pozrieť sa z mnohých iných uhlov.
Týmto by som sa chcel popýtať širokej dievčenskej verejnosti – to fakt si tam nenastavíte zrkadlo alebo čokoľvek, alebo sa patrične so sebou neihráte? A ozaj zvlášť by som chcel poprosiť admina, aby zasa nepomazal jak po nebohom, lebo takto sa proti nevedomosti nebojuje...
Ani vo sne by mi to nenapadlo, ale stretol som sa s tým, že aj dvadsaťosem ročná baba netušila, že vôbec môže existovať napríklad ženská ejakulácia, odkiaľ a čo strieka, nehovoriac o tom, že ženské nemajú paru ani len o tom, ako chutia. Ale čo už, to netušia ani mnohí chlapi, respektíve väčšina, lebo ich fakt nenapadne ochutnať to, čo majú nutkanie vykydať každej druhej okoloidúcej v predstavách medzi oči a kadekde inde.
A čomu nerozumiem azda už úplne – ako je možné, že nejakému chlapovi (hoc s ním aj chodím dva roky) otrčím niečo, čo sama nemám zmapované? Ako už len nejaký panic môže tušiť, čo by holke urobilo dobre, keď sama ani nesnívala o tom, aké má súčiastky? Alebo keď si tam sama nikdy nevopchala ani len prst? Jediný?! To je ako možné? Podľa mňa si dziefka veľmi neváži svoje telo, ak, strelím, dvadsať rokov rukou poriadne nezablúdi do nohavičiek, ale dovolí dakomu, koho pozná o mnoho rokov menej než seba, aby ju tam dakde neidentifikovateľne prešustol skrz-naskrz.
WTF?!

 Blog
Komentuj
 fotka
mrspunk  19. 9. 2011 15:43
holt, niektorým dievčatám asi nepoznanie samej seba viac vyhovuje. tiež tomu síce nerozumiem ale nepozastavujem sa nad tým
 fotka
ulrik  19. 9. 2011 18:05
@mrspunk keby som bol dievča, možnože by som sa nad tým tiež nepozastavil...
Napíš svoj komentár