Tulipanoo
27-ročná žena
najnedávnejšie lognutie
dnes 20:18
4532 dní na BIRDZi
regnutá od 23. decembra 2012
moja oblubena cast zivota je, ked ste s niekym v kazdodennom kontakte 3 mesiace, prespavate u seba, zacnete ho mat radi, ked spolu dlhsie nie ste tak si volate, vsetko je fajn, a potom vas po troch mesiacoch z nicoho nic vyghostuje. zazitok 10/10!
14 komentov
1
willbebetter
dnes 13:43

Tak teda ponaucenie - bol to chuj.
2
@willbebetter @1 to je sice fajn, ale ja nechcem dalsie ponaucenie ja chcem, aby som nebola smutna z toho
4
keď som zažil "ghosting" prvý krát v živote tak som si povedal "to bude nejaká pizda alebo je veľmi zaneprázdnená" časom som zistil že to bola pi*a, tu výnimočne súhlasím s mytickou
takto sa veru nedochádza
takto sa veru nedochádza
7
to je smutne ozaj. Ale ver tomu ze nikdo normalny komu na tebe naozaj zalezi taketo neco neurobi.
9
Ach jaj a nevies sa mu dovolat? Osobne by som mala potrebu sa vyjadrit k tomu, ze ta velmi zranilo ze si mu anilen nestala za to, aby to seriozne ukoncil a ze sa sprava zbabelo! Musi to vediet, ze sa zahrava s ludskymi citmi..
skoda, ze si mu nestihla dat kopacky uz vtedy, ked ti povedal ze nic vazne medzi vami nie je. Do buducna poucenie, nenechat sa vyuzivat dokym nemate odkomunikovane, kam to smeruje.
skoda, ze si mu nestihla dat kopacky uz vtedy, ked ti povedal ze nic vazne medzi vami nie je. Do buducna poucenie, nenechat sa vyuzivat dokym nemate odkomunikovane, kam to smeruje.
10
Myslim ze viaceri sme Ti vtedy pod ten status napisali ze si ho mala poslat obratom do pice ked ti to povedal. Zober si uz z toho poucenie pls lebo chlapov co si na par mesiacov radi zohreju vtaka a pohni sa bez problemov dalej je vela a takto si mozes presrat zivot az do 40tky. A viem ze tento koment vyznieva drsne ale nehejtujem ta len niekedy treba pocut nevyfiltrovanu pravdu aby sa clovek pohol dalej.
11
Ghosting je zlo, bola som na oboch stranách, takže neviem čo napísať aby som si nenasrala do huby. Len to, že aj mlčanie je odpoveď.
A ser na to, to je ten čo mal mulleta? Stotožňujem sa s @7 , relationship materiál to zrejme nebol.
A ser na to, to je ten čo mal mulleta? Stotožňujem sa s @7 , relationship materiál to zrejme nebol.
12
@miro777 @10 bohuzial toto je svata pravda... hento bol jasny signal na ukoncenie stretavania. Ale tak ludia zial prehliadaju aj horsie red flagy. Nuz darmo tu my tarame, ked to clovek musi asi sam zažiť a az potom sa pouci.
a viem ze za toto ma tu ukamenuju, ale kym nie som vo vztahu neroztahovat nohy... mne sa len toto osvedcilo. Krasne to odfiltrovalo ludi, ktori o mna nemali skutočny zaujem a chceli len kratkodobu zabavku...
Viem ze vela stabilnych parov zacalo sexom, ale moj styl to neni...
a viem ze za toto ma tu ukamenuju, ale kym nie som vo vztahu neroztahovat nohy... mne sa len toto osvedcilo. Krasne to odfiltrovalo ludi, ktori o mna nemali skutočny zaujem a chceli len kratkodobu zabavku...
Viem ze vela stabilnych parov zacalo sexom, ale moj styl to neni...
13
Veľmi ma to mrzí. Jednoducho ak sa mu niečo nepáčilo alebo niečo mal to povedať narovinu a nie zachovať sa takto.

Napíš svoj komentár
- 1 Mytickaentita: zakývala som Matovičovi, Matovič mi odkýval < 3 a keby ešte...
- 2 Tulipanoo: moja oblubena cast zivota je, ked ste s niekym v kazdodennom kontakte 3...
- 3 Tomas5555555: www.dzio.sk/lipka/galle... Adoptujte si ma
- 4 Tequila: ktore motivacne citaty podla vas naberu najlepsie rozmery, ked ich pridate k fotke...
- 5 Lytaryta: pravnik je asi alter James98 obaja...
- 6 Y4nn4: Práve teraz: Rodinné prípady na Markíze: Matka sa vyjadrila že nie je rasistka ale...
- 7 Y4nn4: Po rokoch mám opäť ofinu
- 8 Quattroformaggi: Čau birdz! Zajtra oslavujem 30. narodeniny a už predčasne som dostala ten najkrajší...
- 1 Mytickaentita: zakývala som Matovičovi, Matovič mi odkýval < 3 a keby ešte...
- 2 Clarise: Nová životná kapitola začína... konečne som dnes a včera uzavrela veci, ktoré ma...
- 3 Tulipanoo: moja oblubena cast zivota je, ked ste s niekym v kazdodennom kontakte 3...
- 4 Azizi: Pamätáte si na obdobie, keď tu boli veľmi aktívni Hnisavica a Hajzelbaba? A...
- 5 Tulipanoo: som v mojom rodnom meste videla maturitne tabla a aj som sa na tych...
- 6 3kratadost: TIL, ze vela z maintenance, co robievam, som si mohol zapisovat...
- 7 Lejla32: Skoda, ze z Centralu odchadzaju viacere obchody. Dnes som zistila, ze tam...
- 8 Mezomus: ja som fakt magnet na idiotov! naozaj a uprimne som si dlho myslel, ...
- 9 Pravnik: Bohatstvo je ako hnoj – ak je nahromadené na jednom mieste, zapácha; ...
- 10 Tomas5555555: www.dzio.sk/lipka/galle... Adoptujte si ma
- 1 Azizi: Najpodivnejnejšie, prípadne najzaujímavejšie či najkrajšie nicky bývalých či súčasných užívateľov Birdzu? Aj ja...
- 2 Skvrnka: Od zajtra začínam na štvrtinový smiley: úväzok v kníhkupectve v ktorom si budem na...
- 3 3kratadost: To je normalna diagnoza medzi rodicmi, ze si myslia, ze sa cely...
- 4 3kratadost: Bol som donuteny kupit kuracinu z lidla. Prijemna zmena je, ze uz strati...
- 5 Mytickaentita: zakývala som Matovičovi, Matovič mi odkýval < 3 a keby ešte...
- 6 Clarise: Nová životná kapitola začína... konečne som dnes a včera uzavrela veci, ktoré ma...
- 7 Ladydoga: Najlepšie keď si niekde na verejnosti, otvoríš si v klude Birdz a tam...
- 8 Lejla32: Čakám kedy @yourtime prida konecne svoju holu fotku ale to by sme ho...
- 9 Tulipanoo: moja oblubena cast zivota je, ked ste s niekym v kazdodennom kontakte 3...
- 10 Lejla32: By ma zaujímalo co urobilo ministerstvo športu pre slovenský hokej. Lebo odkedy ho mame,...