síce len dočasne, len na týždeň a po skutočne krásnom skoromesiaci, ale idem.

Čo sme sa s Ikíkmi narozprávali o tom, ako pôjdeme na východ. Na Spišský hrad a do Košíc, lebo jej ukážem, ako sa tam poldecká dolievajú samé a víno tam je také zlé, že vám ho čašník jednoducho odmietne naliať. O východe som básnila dlho- predlho, milujem každého jedného východniara, ktorého stretnem, zbožňujem ich jebnutosť, teda, aby som bola korektná, tak živelnosť.

A tak som niekedy na prelome októbra a novembra napísala každému ikíkovi zvlášť, nech do toho ideme. A že si to dáme po buržujsky, v hoteloch a penziónoch v centre mesta a autom. Po prerátaní nákladov sme sa rozosmiali a našli inú alternatívu, takmer zadarmo. A Jedna alternatíva sa zjavila sama raz v sobotu v noci v Káčku a pila kolu s vodkou.

A tak je pol dvanástej, a ja píšem blog bez ohľadu na to, že do rána musím istejpani (ktorá má na svoj vek neskutočný zmysel pre humor) poslať ten článok. Lenže, monitoring 24 akcií potrvá. Ikíkom som posielala zoznam toho, čo si majú zabaliť.

MENOVITE

20 kusov spodného prádla (keďže sú 4, na 4 dni + jedny rezervné pre každého, samozrejme)
40 kusov ponožiek (4 noci, každý ikík má 2 nohy. to znamená 8 nôh/noc + rezervných 8 kusov)
ľubovoľný počet podprseniek (príde mi fakt nevhodné rozoberať, koľko prsníkov má jeden ikík, ten počet sa mení u jednotlivých ikošov podľa pohlavia, samozrejme. to si vysvetlíme inokedy)
dvoje nohavice plus štyri ikíky, to máme 8 kusov nohavíc
mikiny. to je jedno koľko, hlavne teplé aj neteplé
tričká. opäť v počte 20 kusov, pre istotu
pyžamO, postačí 6 kusov. Jeden ikík bude spať holý.
samozrejme, nezabúdame na ťažké boty pre každého ikíka (rezervné neberieme), papuče takisto pre každé ikíka
spacák a karimatku na Hnilčík
šampón a kondicionér vezmem ja, lebo som momentálne strašne úchylná na svoje vlasy a viem sa onich baviť stále.
a zubnú kefku. nechce sa mi to už počítať.
vývrtka.


a tak ideme. Nebudeme obidve spať, ráno budeme vydreté a 4 hodiny pôjdeme do Popradu, spoločníkom nám bude rum s kolou alebo muškátové v primeranom množstve. A jedna druhej. Niekde v Trenčíne sa začneme túliť, budem sa ti snažiť vysvetliť, kde sme parkovali s autobusom, keď sme tam boli ešte na campe a pospomíname si na tú pizzu, keď sme sa navalili pred HTčkom jak svine a platili sme 3 eurá. A ako som ťa chcela zhodiť a zažila som takmerpád, lebo som to ustála v poločupe.V Púchove sa budeme smiať na Mekýšovi a na tom, ako sa ho hanbíš už 8 mesiacov, v Považskej zakývame Rmn, v Žiline ponadávame na uja a na ten pojebaný klub, odkiaľ buď idem schovaná pod zemepánovým kabátom alebo so stratou. Ďalej ani neviem, ako tie stanice idú, a je mi to v podstate jedno, ale neviem sa dočkať.

V Poprade sa zdržíme chvíľku a pôjdeme do toho retardovaného mesta, ktoré je nalinkované komunistami, ale zato je tam Kanada. Pôjdeme na Kanadu, okoštovať poldecká za 56 centov a budeme počúvať prízvuk domácich. A potom to už pôjde. Na druhý deň Poprad, musíme stihnúť tri stretnutia a jednu ťažkú ladies night so Sandrou a s Ankou. Uvidíme, ktorý podnik zavrieme a čo budeme mať nakreslené na tvári. A bude aj Janko, aj Matúš aj sám pán Kemuro najväčší a dá mi oznamko. A Silvester, uííí! Dušan začne obligátne: "Mój tato a tvoja mama sa poznajú a stretli sa v KauflanDe!" Alcha s Rmn budú také krásne a my sa im tam vtierkneme. A budeme tam celé dni popíjať vínko a vkuse budeme mať červenú nejaké časť tváre, flakaté kurvy budeme.

Neviem sa dočkať toho, ako vypadnem z tohto mesta, na ktoré som včera kričala, ako ho milujem. A ako nebudem musieť pracovať, ako nebudem mať pri sebe neustále net a ako mi bude utekať čas na bakalárku, seminárky a také tie januárové veci. Tatino mi po prežúrovanej noci nezavolá do cudzieho bytu, že kde som, pretože má pocit, že ma postretlili, mamina mi nebude pindať, že som "ŠUJANA" (kto zistí význam tohto slova, chcem ho!), krstný ma nebude učiť odmotávať moje slúchadlá a ujčiná nezavolá z Ostravy a nespýta sa, či mám už konečne chlapa, pretože sa jej snívalo, že som tehotná. Mamina na to smutne neskonštatuje, že "áááále, níííjééééé, šak má hen školu, robotu, nepotrebuje, nescíhá". A ja sa nebudem cítiť jak tá posledná stará plesnivá táto. Dzífka.

Bude nám jak v raji (jari

 Blog
Komentuj
 fotka
yolis  28. 12. 2009 00:07
V Kraľovanoch sa kýva tiež!!!

A užite

A popozdravujte.
 fotka
twinoolanela  28. 12. 2009 00:08
dakujem za navod idem sa balit!
 fotka
kemuro  28. 12. 2009 00:32
áághä!

som myslel, že už

oznamko máš.

no nič. spravím druhé
 fotka
ashlee  17. 1. 2010 13:40
podarené
Napíš svoj komentár