Práve teraz sa prekonávam. Je nedeľa večer, ja sedím nad tým, čo má byť zajtra hotové a zatiaľ mám tak tretinu. Ó, ty obetavá Soňa pracovitá, nedeľnú dávku vínka obetuješ robote!

Aby som bola úprimná, tak hovno. Celý víkend som preležala doma. Naozaj. Po piatku som sa cítila fyzicky veľmi dobre. Síce, mám zas novú modrinu na kolene, ktorá neviem z čoho vznikla, na tom istom kolene ma pobolievajú väzy, lebo som sa ráno hodila od samej lásky k mestskej polícii na zem a robila som ROFL. Ale nič sa mi nechcelo. Bola som sa prejsť s mastnými vlasmi, ležala som na posteli a rozmýšľala som nad nesmrteľnoťou bobra a dlhú chvíľku som venovala chlapíkovi, ktorý sa ma v piatok opýtal, či som u náhodou nevidela Spacák. Po dlhšej debate s ním som zistila, že spacák je človek. Preto som ho napísala veľkým písmenom. A počúvala som dookola Nekultúru a Ska3x, lebo Fatal Error sa mi aj tak nepáčia. A tých 116 fotiek som na Facebook dávala po piatich, lebo iný spôsob nefungoval. Plodne strávený deň. Potrebovala som ho.

Ja ťa nikdy neopustím, ani keď budeš mať krízu,
v zatúlaných pavilónoch mozgu spravíme analýzu.
Káble sú plné, káble sú plné,
o nič sa nestaraj, nestaraj.
Káble sú plné, káble sú plné,
zajtra ma pochovaj, pochovaj.

Veru, feťácke texty ma vždy ukludňovali

A dnes som sa venovala spánku. Zasa som zaspala vo vani, potom som zaspala normálne v izbe, ale zas dolu hubou. A potom sa mi už spať nechcelo, lebo sa mi snívali veľmi zlé hlúposti, heroínovým lízatkám bol koniec. Lebo vždy, keď sa Trenčianske Bohuslavice zmenia na betónovú silne osvetlenú pumpu a my sa vlúpeme ľuďom do domu, kde opekáme, neznačí to nič dobré. A tak som musela ísť zas do sprchy, lebo som sa zobudila ako myš. Celý ten sen mi zničil náladu. Stali sa tam veci, o ktorých radšej nechcel hovoriť, ale bolo to ozaj zlé. A ja keď mám nočnú moru, odmietam sa zobudiť. Počkám si vždy až na koniec. A to bolo tiež zlé.

A po sprche som si sadla nad to, čomu som sa mala venovať celý týždeň. Premýšľam, ako to všetko stihnem. Teraz mám silno pracovné obdobie, v kancli som od rána do večera a minulý týždeň ma vyháňali. Blíži sa Hardfest, idem tam ako tri v jednom, ako stánkar, kecár a reportér. Treba dopísať to, o čom budem kecať, treba nachystať celý stánok a poobzerať sa po tých, ktorí budú zaujímaví pre birdz

Ale nejako, je mi aj tak dobre. Mám toho nad hlavu.Hlava je už dlhšiu dobu preplnená. Prípadne, ak tam je miesto, veci a ľudí, čo sa mi do nej dostanú, striktne selektujem. Tie veci, čo nie sú vhodné na to, aby uvideli moje ctené závity (sú zo zlata! ), poctivo strážim. Lebo ja chcem všetko a nemienim sa sťažovať. Lebo ja si možno na just plním sen. Aj keď som taká ufrflaná. Neurotik som po otcovi. Dnes mi vynadal za to, že nechcem uhorkový šalát.

Ďakujem za pozornosť, potrebovala som sa vyrozprávať, pretože mamina je niekde a tatino sa so mnou nerozpráva kvôli tomu šalátu.

Hardfeeeeeeest!

 Záchod
Komentuj
 fotka
kemuro  9. 8. 2009 21:32
no. to už je raz tak. aj Pišťanek hovorí, že ked ma prácu na dva mesiace, tak to začne robiť dva dni pred uzávierkou. tkaže keby niečo tak Lebo Pišťanek. ach. nech nám dám pájnbjoch silu, aby sme to všetko postíhali.
 fotka
andry  9. 8. 2009 21:35
Neboj sa, ja ti pomôžem na Hardfeste..budem tvoja ožranská psychická podpora. Aj tlieskať ti budem!
 fotka
transplantovana  9. 8. 2009 21:35
@kemuro aj Pišťánek vie, že pod tlakom sa robí najlepšie. Preto.. idem na pivo aj tak

že mu držím palce.

a že sme vždy všetko stihli
 fotka
lonelygirl  9. 8. 2009 21:36
Aj so mnou sa tatáč háda kvôli uhorkovému šalatú

zlatý článok
 fotka
transplantovana  9. 8. 2009 21:37
@andry ďakujem a netlieskaj, spoznáš zapýrenú Soňu potom. ja sa potlesku hanbím
 fotka
andry  9. 8. 2009 21:40
Ja ju chceem spoznáť Juhuuu takže začnem s výrobou toho transparentu..

A zoberiem si tú prudko antirasistickú mikinu od Miša, ná šak nech vidia
 fotka
cutie182  9. 8. 2009 22:15
jeeejda..tatino tvoj zas vymysla?



ale tu mestsku policiu mi vysvetlis najblizsie.

a spacak?

oj.

joj, glosovie. nespi uz a ries si vsio. nech postihas a potom nenadavas*
 fotka
jogurtovakultura  9. 8. 2009 23:06
ach. matne rozoznavam vsetko vypovedane..aj ked moj otec by sa mi podakoval, ze nejek uhorkovy salat, lebo by viac zostalo pre neho. ts ts.

sonusik, temer si v cieli , uz len kusok, pod poooood (toto sa hovorieva na ture, dobre trapne, co? )
 fotka
dconan  9. 8. 2009 23:20
chod na nejake kludne miesto lebo takym stylom ti exploduje hlava BUUUUUUUUUUUUUUUM
11 
 fotka
yolis  9. 8. 2009 23:27
@andry na Hardfeste bude mat sona velice mohutnú podporu. ňá. yolisova ide na jej prednasku rovno z nocnej a tak. ňahaha.
12 
 fotka
cerwik  9. 8. 2009 23:46
červ, ktorý ti tú vec...(pamäť) NErozbil, pretože ako som povedal, prišiel Japonec Samosato a ten je Neurotik s veľkým N.



No a takže tento vyššie menovaný živočích ti závidí ten spánok. Ja som sa po 4 hodinách spánku v sobotu o 10-tej zobudil a šiel na 2 dňovú šlapačku.



A dobre bolo! Od pátku až doteraz.
13 
 fotka
kemuro  10. 8. 2009 00:15
STIHNEME!
14 
 fotka
andry  10. 8. 2009 11:56
@yolis super takže budem mať parťáčku v strápňovaní Soni
15 
 fotka
saddath  16. 8. 2009 21:19
skvelý blog

inak máš super farbu vlasov...len tak odveci...



a ty si bola aj kecár???kedy??
Napíš svoj komentár