.. a to sa mi vôbec nepáči. Teda, boleli ma, keď som ich na sebe mala. Teraz ma bolí pyžamo, ktoré nie je pyžamom, ale len tričkom z Topfestu, (ktoré som len tak dostala po tom, ako som povedala: Jéééj, aké pekné tričko) a teplákmi.

A to všetko kvôli tej odpornej horúčke. Ja ju nemávam často, ale keď je už tu, treba si ju patrične užiť. Všetky triašky, pot na čele, a dokonca aj neschopnosť povedať súvisle viac než tri vety. Logicky by boli nesúvislé preto, pretože ten, ktorý sa ich odvážne snaží vypustiť z úst, im nedokáže dať dostatočný logický súvis. Lenže u mňa sú tie vety nesúvislé preto, lebo v určitých intervaloch potrebujem všetkým ukázať, ako veľmi hlboko dokážem zakašlať(pozdravujem týmto marsky, kamelky a iné dobré veci, že o chvíľku im dám zas možnosť ukázať ich talent).

A dýchať viem len jednou nosnou dierkou. Na striedačku, raz ľavou a raz pravou. Na obed sme si dali thajské na kari, nech nám to uvoľní dutiny. A veruže aj uvoľnilo, lebo na pracovnom stretnutí, ktoré som mala hneď po obede, som soplila odušu a tá teta sa odo mňa odťahovala. Ale ja za to nemôžem.

Okrem toho počúvam už od neslávneho Slovan- Ajax krásnu pesničku od Josefa Melena Né, pětku, né, tak prosím, pětku né. Néééééé. Ale ja neviem, čo je to Slovan-Ajax, mne to len prišlo mailom a tá pesnička je úplne fasa.


bla bla bla bla

Viete čo ma najviac štve? Že sa posledné dni len sťažujem. Vkuse. Ráno sa zobudím a sťažujem sa (ale to je ešte odpustiteľné), sťažujem sa, keď na seba vykydnem jogurt ráno v aute, pindám na porade, že som hladná a nútim ostatýnch počúvať moje brucho, lebo tam mám muzikantov a hrajú Barbi od skaprošky (nemám rada skaprošku! ). Akú mám strašnú druhú robotu, ako ma nikto nemá rád, ako mi všetci ubližujú a zneužívajú a ako som prvé dva dni tohto týždňa z pochopiteľných príčin prerevala a nakoniec si aj tak vydupkala svoje. Včera v noci na pumpe som sa sťažovala na to, že existuje uzávierka, keď ja chcem raráškov a potom som sa začala sťažovať na to, ako sa len sťažujem a celé dni premrnčím. Sťažovať sa na sťažnosti. Nekomfortná rozmaznaná.

Si trápna, Soňa, ale úplne!

Ale ja prestanem byť trápna cez víkend, aj keby sa do tej Považskej a na Oravu aj doplaziť mám, sľubujem. Budem sa smiať na debilovinách a nebudem používať slovo debilovina. A budem hovoriť pucľe! Aj toľerancia! Aj vyprávať viem. Budem!

Veľmi sa teším na ďalšie víkendy. Pretože už prestanem hniť a začneme rock"n"rollovať. Možno aj na drogy sa dáme, lebo toho bude kopec. Punk je biznis, s tým nič nenarobíme. Aj keď si reálne neviem predstaviť, ako budem chodiť do školy v piatok ráno s batohom, keď sa pôjde preč na celý víkend. Ale to sa premyslí a krásna garsónka s práčkou to celé vyrieši. A ešte mi niekto povedzte, kam všade siahajú moje kompetencie a možnosti. Nechcem sa preceniť a zas padnúť na hubu. Aj keď mi veríš.

Len odomňa dajte tú horúčku preč!

 Denník
Komentuj
 fotka
yolis  2. 9. 2009 23:11
PUCĽE vládnu svetu!

Spolu so Soňou a jej plodnou horúčkou

V mysli ti varím čajík.
 fotka
transplantovana  2. 9. 2009 23:13
@yolis Radka mi hovorila, že včera skladala pucľe ale je to už blaváčisko, ona, povedala to ako trápne pazl.
 fotka
alysia  2. 9. 2009 23:40
zufala ale aj tak je tam optimizmus ku koncu

nech si skoro zdrava
 fotka
yolis  3. 9. 2009 02:02
a máš tam chybu. rifľe predsa.
 fotka
yolis  3. 9. 2009 02:17
zas tam maš chybu. aľe predsa.
 fotka
transplantovana  3. 9. 2009 02:22
@yolis choď už do prdeľe
 fotka
petika  3. 9. 2009 12:04
máš krásne pľodnú horúčku
 fotka
bluepanter  3. 9. 2009 13:47
ľaľa, niekto sa nám tu sťažuje na to, že sa sťažuje to už je extrém
 fotka
nicmanenapada  3. 9. 2009 14:26
Niekto tu má nábeh na schizofréniu Najprv sa sťažovať a potom sa sťažovať na vlastné sťažovanie... Pobavila si ma
10 
 fotka
leiasolo  3. 9. 2009 15:13
Čo nevypotí človek v horúčke...
11 
 fotka
kemuro  3. 9. 2009 16:39
a bude rajský!
Napíš svoj komentár