Tomas5555555
používateľ
najnedávnejšie lognutie
dnes 20:57
310 dní na BIRDZi
regnutý od 20. marca 2024
Co len za máčny mak šetrný človek má 4 trička v skrini. Potom sú tu ženy, čo majú v šatníku 40 tričiek ! Dakujeme milé ženy že svojou extrémnou nezodpovednosťou sposobujete globálne oteplovanie. Mala by sa produkcia odevov znížiť o 90%...
20 komentov
4
Presne, mohli sme tu mať toto:
A miesto toho máme @3. Ďakujeme vám pekne, ženy! Keby ste aspoň Tomášovi zajebať dali, ale furt nič!
A miesto toho máme @3. Ďakujeme vám pekne, ženy! Keby ste aspoň Tomášovi zajebať dali, ale furt nič!
5
6
Ty si čo za jebo? 40 tričiek je akože veľa? Za to že ty chodíš mesiac v jednom smradľavom tričku, by tak mali všetci?
9
@aventine @6 🙀😸 ..a najlepsie na tom je, ze by si mohol dovolit kupit aj celu dielnu, textilku, al.aj celu siet butikov s outfitmi..
10
^^..ze zrovna on by si mohol 'kupit' aj cely podnik, manufakturu, / shop
12
Ja mám 40 košiel,12 párov topánok a 3 zimné kabáty a mohol by som pokračovať...
14
Dom na "Kolibe" ku ktorému sa Tomáš nedávno priznal a potom ten velký dvojkrídlový starší palác s dvoma ako keby vežičkami čo sem niekto dával fotku.
15
@aventine @6
je to brutál veľa, bohato stačí aj 5 tričiek, na každý den iné. A predstav si že za to ked niekto nemá 40 tričiek ešte neznamená že chodí v jednom tričku !!
@Robinson444
Neuveriteľné plytvanie zdrojmi, a potom že prečo nemá kto pracovať na dochodcov a prečo je nedostatok zdrojov a globálne oteplovanie.
Ja osobne mám 4 trička,
je to brutál veľa, bohato stačí aj 5 tričiek, na každý den iné. A predstav si že za to ked niekto nemá 40 tričiek ešte neznamená že chodí v jednom tričku !!
@Robinson444
Neuveriteľné plytvanie zdrojmi, a potom že prečo nemá kto pracovať na dochodcov a prečo je nedostatok zdrojov a globálne oteplovanie.
Ja osobne mám 4 trička,
16
@tomas5555555 @15 ty zabúdaš na jednu zásadnú ľudskú vlastnosť. A zaujímal by aj tvoj názor na tento fenomén:
Ja som egocentrik. Mne sú druhí u prdele.
Ja som egocentrik. Mne sú druhí u prdele.
17
Ja mám veľa vecí lebo sa proste rada pekne obliekam a nevidím na tom nič zlé, minimálne 3/4 z môjho šatníka je zo sekáča lebo práve tam nachádzam najoriginálnejšie kúsky a nevyhadzujem nič.
19
@lytaryta @18 bohužial, pamätám si ju už len z pamäti. Buď tu niekde je alebo ten človek zmazal účet. Každopádne by to sem mohol dať. Rád sa na to ešte pozriem To bolo tesne pred tým než Tomáš zmazal účet... Potom si asi zvykol že už tu každý vie jeho celé meno a skutočnú finančnú situáciu a znova sem začal chodiť
20
@aventine @17
nič zlé hmmm... a že tým sposobuješ globálne oteplovanie a všetky eko katastrofy svojim extrémným rozšafníctvom, to sa ti nezdá ako zlé ?
Pri tvojich množstvách aj 1/4 kupovaného je viac než dosť...
nič zlé hmmm... a že tým sposobuješ globálne oteplovanie a všetky eko katastrofy svojim extrémným rozšafníctvom, to sa ti nezdá ako zlé ?
Pri tvojich množstvách aj 1/4 kupovaného je viac než dosť...
Napíš svoj komentár
- 1 Samsebou30: Dnes mi instagram teda navrhuje videá ...
- 2 Majky538: Prvy job som zrusil pred dalsim pohovorom ako som mal zly feedback na firmu,...
- 3 Miro777: Pojebane apple zmainstreamovalo bezdrotove sluchatka a odvtedy je ovela viac ludi ktorym nahlas vyhrava...
- 4 Tomas5555555: Ako vstúpiť do zlatého veku ľudstva, koment...
- 1 3kratadost: Viete, aky neuveritelny pokoj na dusi prinasa prestat sledovat slovenske media? Neskutocny. Uz...
- 2 Abstraktdepres: Občas niekomu niečo, proste skritizujem... Aj keď rokmi už som velmi opatrný......
- 3 Teal: Tento víkend štartuje tohtoročná sezóna v endurance racing. Ide byť Rolex 24h at Daytona....
- 4 Samsebou30: Dnes mi instagram teda navrhuje videá ...
- 5 Majky538: Prvy job som zrusil pred dalsim pohovorom ako som mal zly feedback na firmu,...
- 6 Samsebou30: youtu.be/MbXWrmQW-OE...
- 7 Miro777: Pojebane apple zmainstreamovalo bezdrotove sluchatka a odvtedy je ovela viac ludi ktorym nahlas vyhrava...
- 8 Tomas5555555: Ako vstúpiť do zlatého veku ľudstva, koment...
- 1 Samsebou30: Musím hľadať ďalej, tá psychiatrička mi napokon zodvihla a povedala, že neprijímajú...
- 2 Skvrnka: V piatok ísť na protest všetci! (Košice dnes). Buďte slušní a nenechajte sa vyprovokovať.
- 3 Samsebou30: To sa na štvrtom prste pravej ruky nosí tá svadobná obrúčka, nie? ...
- 4 Samsebou30: Kiežby hentú bandu špinavú zasratú už dnes odvolali
- 5 Tulipanoo: z ničoho nemám takú veľkú paniku ako z toho, že mám ísť sama...
- 6 Samsebou30: Faktom, ktorý som dnes počul, že na Slovensku je 51 psychiatrov na...
- 7 Teal: Dnes sme v KFC stretli Karen, ktorá si 10 minút objednávala "sendvič" a...
- 8 Trevor1994: inak vcera som videl uz take zabery jak orkovia posilali uz aj svojich ranenych...
- 9 Mezomus: teraz neviem, ci pokracovat pre firmu, kde rok a pol nesvieti svetlo...
- 10 Lejla32: Dnes mi na auto popadali kusy ladu zo stromu takze mam zopar malych...
» www.dzio.sk/lipka/gallery/X...
Nevadí... hlavná vec že máme mejkap, vonafky, a 40 tričiek v skrini