Neviem či sa tesseract píše aj poslovenštene ako tesserakt alebo je to čičovina, ale je mi to jedno. Posolstvá a myšlienky idú rýchlo tak idem skôr než ich môj kurací mozog stratí. A všetko má vrstvy a iné dimenzie, ako cibuľa alebo tesseract. Takže cibuľový tessercat :

Tento rok bol vskutku divoký. Jebnutý, retardovaný, neuveriteľný... To že moji rodičia sú dezoláti za ktorých sa občas hanbím hoci ich mám rád, dosiahlo po 24. februári nový rozmer. Som si istý že existuje kopec vtipných memečiek ktoré aj dokonale vystihujú autistickú abrsurdidu zmýšľania praktcky polovice slovákov ktorá sa dá označiť aj oveľa urážlivejším invektívom - nie , hádali ste zle, nieje to prakokot. Je to "priemerný slovák" ...

*zvuk pohoršeného údivu v dave*

*zvuk zvracania kdesi v pozadí *

*pičungy že čo pičujem na priemerných slovákov*

*kokotiny*

Už teraz slušne, prisahám

Ono je to asi ako nádor, či nie, počkať. ... to sú ovčie kiahne ! Áno, to je správne slovo. Prečo, to vám postupne dojde ( snáď).

Tá autistická stránka, alebo prvá stena cibuľového tesseractu , to je akási patriotická retardácia. Všetci sú jebntí, my sme národ boeingov. Na pandémiu sa v krčmách schádzajú jožkovia a palkovia ktorí majú v malíčku celú molekulárnu biológiu, virológiu, aj geopolitiku. Každý tu vidí za roh. Človek aby sa bál aj na ulici vysrať, lebo čo ak ma tam spoza rohu teta uvidí ? Neveril by jeden ako všetci všetko vedia. Len tí sprostí vedci a doktori si s tým lámu hlavy roky a ešte berú aj peniaze také že až. Tfuj !

*Jožko si odpľul od hnusu z nedocenenia, rovno do kamarátovho piva*

Táto stránka ako každá má obrovské rozmery a rozsah. Nemá zmysel popisovať ju z tej či inej strany, proste ľudia vedia. A skurvení američania a jebnutí nemci a skurvená EU a ako by sme kvitli bez nich. Podtatranský tiger (rozumej plesnivá zdochnutá mačka s natretými pásikmi, aj to len na hlave lebo v po minúte sa niekto spýtal či by sa nedalo aj lacnejšie.... no dalo) tak tento hrdý tvor, ten by svetu ukázal ako sa bačuje. Naša politická garnitúra je obrazom našej vyspelosti a toho ako nás celý svet brzdí

*hysterický plač matoviča*

*fico čosi pohoršene hovorí a búcha pri tom do stola, zjavne má pravdu*

*mečiar vchádza do sály parlamentu so slovami "chýbal som vám prďúsi ?"*

Druhá strana je čisto autistická.

*ukrainské auto značky ford fiesta, ročník 2012, trhová hodnota asi 3000€ ide ulicou*

Ahá ! Vidíte to ?! skurvení ukrainci. Že akí chudáčikovia. Piči, tam sa na akých autách vozia a ja nemám za čo žiť DO TVOJEJ PIČI MATERI TAM !!!!!!!!!!!!

*nahnevaný občan v záchvate zúrivosti, pľuje na zem a nadáva, zistí že rada na vlek sa už posunula, tak sa posunie a pre istotu si skontroluje či má vo vrecku celodenný skipass za 60€*

Ja tomu nerozumiem. Tak prečo sa rovno nevzdali , nebola by vojna. Alebo prečo teda idú sem a neostanú doma ? Neviem. Veď keby ruský medveď (rozumej medvedík čistotný ukradnutý z ukrainskej zoo) zaklope na dvere nám, my by sme nielen že neutekali. Há, my by sme ich uvítali ! Chlebom a soľou ! Zdrastvuj bratkú !

Niééé my si dobre pamätáme ako ste nám sem pred pár desiatkami rokov prišli zachrániť život (rozumej nastoliť komáč režim) ale my sme vedeli že to je v dobrom. Ste nás spasili od skurveného amerického židojašterského kapitalizmu. Nebyť komáčov, nepostavili by sme nič ! Ani búdku pre vtáčiky !

Tretia strana tesseractu je cibuľová. Ono človek aj plače keď sa nad tým zamyslí.

Obvykle najváčší kolík do srdca prichádza s vetou "Veď ukraina nieje ani poriadny štát."

Povedal slovák, ktorého krajina má históriu tak na brožúrkové vydanie o 50tich stranách, o krajine, ktorá bola prakticky matkou stávnej (ironicky) *matky rusi* a jej história sa dá počítať na storočia, narozdiel od našich desaťročí.

*obrovský davový hukot, bučanie, počuť útržky slov ako "kokot" alebo "skap" a dav je zjavne pohoršený*

*ktosi po rečníkovi hodí fľašu, s nadávkami a slovami vlasteneckej hrdosti. Fľaška trafí rečníka do hlavy. Bola to coca-cola XXL 2+0.5L grátis*

Tu už človek akokoľvek rozoberá a krája, sú to len slzy. Fakt sa niekto dokáže z hnedým nosom a vyškereným ksychtom s čokoládou v zuboch (nie nieje to čokoláda) , vytŕčať z matičky ruskej riti a predstieraným stoicizmom opakovať že on nieje tribalista , on je dokonale nestranný... ? Fakt ? To je dnešný humor ? Alebo čo je to, chýbajúci chromozóm ?

*slzy kvapkajú na podlahu a nedajú sa zastaviť*

Svet mi nikdy nedával zmysel, ale to som bol ja, od mala mimo, drbnutý a spomalený. Dnes mám pocit že svet dáva nezmysel, beží olympiáda mentálnych atlétov a každý ide úplne all-in.

Štvrtá strana tesseractu. Je posledná a uzatvára kocku, hoci by ste ako správne ovce čakali že ich kocka má 6, to lebo od mala veríte všetkému čo vás učia. Žeriete im to ako také ovce. Lenže tento tesseract je špeciálny. A cibuľový.

Uzátvára sa práve tými ovcami. Pretože každý slovácky geroj nielenže jazdí na BMW na ktoré si vzal úver cez maminu, najviac ho definuje to ako nesleduje tv hnoj , narkózu a iné žumpy. Nečíta aktuality. Ani iný mejnstrým. Lebo to robia iba ovce. Čuduj sa nám svete, keď prišiel kovid a všetci sa akosi prirodzene zľakli, niekto si aj trošku ukakol do nohavičiek, niekto mávol rukou a práve tieto naše slovenské neovce, sa s neuveriteľnou stádovosťou a békajúcim bľakotom dokázali odhodlane zhromažďovať a sypať z rukáva paragrafy ktoré práva im kedy ako boli pošliapané, že oni sa nebudú podvoľovať fašizmu (nemálo z nich oddetý v prakrojoch LSNS) a že sa neboja. Potom čo si spolu pekne nahlas pobékali, vzali útokom najbližšiu predajňu kde vymietli všetko od hajzliaku cez slíže až po múky. Nesledujúc pritom tie zapredané médiá ktoré šírili tú onú paniku. Kričiac že oni nesledujú ten odpad pre ovce, lebo klamú a vocca im povedal že vodka s bromhexinom síce spôsobí že chlapom narastú kozy, a niektorí ľudia začnú trpieť selektívnou amnéziou a stratou schopnosti používať PC (dodnes lekárom nedá spávať prípad pána Uhríka), ale neexistujúci kovid nedostanú a ak dostanú tak im neublži. A ak ublíži tak len trochu.

*zvuk zvončekov, dupotu a békania utekajúcich ovečiek*

Ferko kalerábik z pičinej pod žabokrekmi vie lepšie než ten vypasený šmirkas (to je mikas, smejte sa - teraz !) že to je len soplík. A tak ako nesledoval médiá vtedy, nesleduje ich ani dnes. Tu už prichádza jadro tesseraktu, koncentrát čistej cibule. A pilulka zabudnutia.

My sme totiž tak zábudlivý že kruh sa nám tu uzatvára. Ak na kolokaust zabudne 30ročný lebo na dejepise si špáral kružidlom v uchu, ok. Stane sa. Ale dá sa za dva roky zabudnúť ? Použil niekto kúzlo obliviate ?

Asi, ale mňa obišlo lebo som taký vymletý že asi neni čo mazať. Neovce ktoré nesledujú médiá, dneska békajú ako sme už v maternici pretože zase tá skur... domyslite si všetky nadávky, premiešajte tam USA, nato , irán, smrť vašeho škrečka a máte to zhruba .

Tak ešte raz, vlastenci nesledujúci zapredané médiá, už si idú vykričať hlasivky že oni vidia za roh, oni vedia že to z pozadia riadí bajden (ktorý medzitým sediac na nočníku premýšľa či to na ruke je hovno alebo čokoláda) a že nafta bude v zime 3€ za liter a bude všetko horieť a všetci budú úplne že čau párky. Lebo nesledujú média v ktorých ich len strašia. Oni to vedia z éteru. A panikária a zdieľajú katastrofické statusy lebo nesledujú médiá ktoré to hovoria.

A celý národ medzi tým zabudol čo bolo pred dvoma rokmi. Panika, stres, trhový kŕč, potom keď sme zistili že všetci kričia ale nikto nevie prečo, postupne všetci prestali kričať. A o dva roky zas. Krik, panika stres. Nesledujeme média, klamú nám, my vieme pravdu...

To bude asi nákaza ovčích kiahní fakt.

Najsprostejší moderný trend ktorý je nákazlivejší ako slovo kovid, je hriech ktorého som sa dopustil aj ja sám a rád by som si dal za to kladivom po prstoch.

Je to pocit že svet nevyhnutne potrebuje počuť naše inovatívne prevratné zaručene pravdivé názory. Napísal človek čo si dal tú prácu aby svoj nevyhnutne pravdivý názor zvestoval vám, vtáčim ovečkám.

Ak vám tento blog nedáva zmysel, možno žiadny ani nemá. Je to akési absurdum, ktoré svojou tuposťou a absurditou dokonale zapadá do tohoto sveta.

-------------

V dave pod pódiom kde reční fico sa strhla bitka. Matovič uhryzol sulíka do penisu a ten sa ani netvári že ho to bolí. Má totiž z ruke rožok a je pritom sviatok. Vzduchom letí veľké hovno.

*Hovno trafí fica rovno do tváre*

Všetci stíchnu

*Hovno zrazu povie "Fuj dpč" a zlezie mu z tváre do kanála*

Nasleduje vyslovenie nedôvery ministrovi papučkovi (o ktorom doteraz nikto ani nepočul) ktoré iniciuje HLAS-SD. Dôvodom je že papučka údajne nemá v mene žiadnu spoluhlásku.

*kruk sa uzatvára a vesmír sa reštartuje*

 Blog
Komentuj
 fotka
11monika11  11. 12. 2022 17:55
Smejem sa, hoci v konečnom dôsledku je toto celé dosť smutné
 fotka
tanji  11. 12. 2022 22:57
@11monika11 si pohltená cibuľovým tesseraktom. to je priamy dôsledok, že plačeš a smeješ sa
Napíš svoj komentár