V nemocnici som strávila dva týždeň desať hodín a tridsať šesť minút. Bol to najnudnejší čas v mojom živote . Celý prvý mesiac som sa nemohla hýbať kvôli tým hlúpym hadičkám. Mama si vzala v ten prvý týždeň dovolenku.
Doniesla mi sem aj prenosný DVD prehrávač a k tomu asi tisíc DVD. Od Pána prsteňov až po seriálové časti chirurgovia. PO škole za mnou chodila Samantha a kecali sme spolu tak dlho , kým jej rodičia nezavolali aby šla domov. Ved nevadí. Potom som prehovorila doktora, náhodov velkého simpaťáka aby som mohla ísť na ten tretí týždeň domov. Povolil mi to , ale potom mi dal asi trojstranovú brožúru o tom čo smiem a čo nie.Krása. Doma to bolo fajn , nič som nemohla robiť a stále som surfovala po internete. To sa už celkom dalo. No , ale ten prefrčal ako rýchlik a ja som musela ísť do školy. Teraz som sa už konečne prichystala na hodinu a čakám kedy príde Triskáč. Tak sa totiž volá naša učiťeľka fyziky. Slečna Triskáčová.
Snažila som sa nevšímať si tie pohlady ktoré boli na mne zavesené. Ten chalan , ktorý mi to urobil sa mi hádam každú prestávku chodil ospravedlňovať.Bolo mi dosť trápne ked ma stále obletoval. Stále som mu hovorila , že je to f poho , ale on ma ignoroval. Zistila som , že je to štvrták a volá sa Tobias Sakeli .
V tvári bol veľmi prívetivý no, až na ešte stále omodralý nos. Ked odcházal na zvonenie do do svojej triedy nevraživo sa pozrel na Adama. Pozrela som sa aj ja a uvidela som , že aj on sa na mňa díva. Pozrela som na hodinky. Mala som ešte tak dve minúty dokým príde Triskáč , tak som sa postavila a pomaly som sa približovala jeho lavici. On zo mňa nespúšťal pohľad. Ked som prišla až k nemu vykopla som zo seba. „ Vdaka“. On nadvihol obočie a tým svojim temným ja útočil na moje odhodlanie. Cítila som sa tak nervozne. „Tak , chcela som ti podakovať za to čo si urobil .. aj to čo si... vlastne..“ potom sa proste otočil a bez toho aby ma vnímal si otvoril zošit a listoval si v ňom. Tak teraz som sa urazila , ja sa snažím s ním konverzovať a on ... otočí sa mi chrbtom a čaká , že len tak zdupkám.
Fajn. Otočila som sa a so zdvihnutou hlavou som kráčala na miesto.
Zrazu mi niečo trafilo do ramena. Poobzerala som sa . Jasné papierik. Pozrela som sa na miesto odstrelu . Jasné , že to bol ten trumbero. Vzala som ho do rúk a hodila som do neho. Okamžite sa strhol a nenávistne na mňa žmúril.
Do triedy vošla Triskáč a ja som si bleskovo sadla na miesto. Samozrejme ma privítala v škole a tie bľaboty ako je rada , že to tak dobre dopadlo atd. Potom strhla svoju pozornosť na učivo a zase sima ako po minulé roky nevšímala. Ja som ro brala. Vytiahla som si notes a ceruzku. Ked v tom .
Zase do mňa hodil ten papierik. Pozrela som na neho , ale bol otočený. Až vtedy ked som si ten papierik detailnejšie prezrela zistila som, že je popísaný. Otvorila som ho . /Viem , že sa mi chceš podakovať , ale to naozaj nemusíš. Sám neviem , prečo som to urobil/. Zase som na neho pozrela. Naklonil hlavu na bok. Vytiahla som pero a naškriabala som na papier. /Chcem sa ti za to podakovat , len neviem ako. A síce netuším prečo si to spravil , som rada . /
Po tom ,čo som hodila papierik s odpovedou bleskovou rýchlosťou sa mi vrátil späť.Samozrejme aj s odpovedou. /Nechaj to tak a tvár sa akoby sa nič nestalo , hej?/ To ma naštvalo. Ja viem čo som si o ňom myslela .
Aký je čudácky a temný a dokonale divný. Ale okolnosti , ktoré ho priviedli do role hrdinu ma zmiatli. Predsa nebude taký zlý. Ved mi vlastne zachránil život. Neviem či by som to bez neho prežila. Vzala som teda papierik a napísala som. /Chcem sa ti aj tak odvdačiť za to čo si spravil. Takže išiel by si so mnou napr. na bicykle. Rada by som splatila dlh./ Opätovné vymenenie lístka chviľu trvalo.
Ale nakoniec pekne s noblesou pristál na lavici . Samantha nič nevravela , len sa prizerala ako si navzájom niečo prehadzujeme. Velmi dobre vedela , že jej všetko potom poviem. Zazvonilo na prestávku.
Ja som chcela ísť za Samantou na chodbu , ked mi vstúpil do cesty. Usmial sa na mňa . „Platí , ale program vyberám ja.“ Vtedy som ešte netušila, aké prekvapenie ma čaká.

 Blog
Komentuj
 fotka
ena233  17. 9. 2010 19:37
aké????? aké??? ja chcem pokračovanieee
Napíš svoj komentár