Viete, že by to bolo celkom super povolanie? A navyše dobre platené (plus by sa pekne vynímalo v životopise!)

Profesionálny objímač.

Ak by bola žena veľmi smutná a nachádzala by sa v situácií ako ja (že by nikto nebol ochotný sa s ňou ísť opiť), jednoducho by zavolala do firmy Objímač a.s., kde majú takýchto profesionálnych objímačov hafo.

Konkretizovala by, ako jej objímač má vyzerať (farba vlasov, farba očí, výška, váha, veľkosť ramien a hrude, prítomnosť rajcovnej šošovičky nad perou, veľkosť zadku, chlpy na hrudi, strnisko, atď, atď), ako sa má správať (či chce vtipného, alebo viac súcitného, prípadne nejakého, ktorý pľuje zo seba nadávky ako ruský dlaždič), plus nejaké špeciálne požiadavky (aby jej utieral usoplený nos, aby jej masíroval krk popri objímaní, hladkal nôžky s kŕčovými žilami, aby sa hral s jej vlasmi (resp. nehral, niektoré to neznášame!), alebo aby proste len držal hubu a nepovedal ani slovo) a oni by jej toho, čo spĺňa najviac podmienok, poslali rýchlou donáškovo-objímacou-službou (skrátene DOS) až ku nej domov.

Tam by si požadovaný objímač sadol na gauč, chytil by uplakanú ženušku do náruče, prípadne by si ju posadil na kolená bez toho, aby jej tlačil penisom do zadku.
Tam by ju objal, mal by na to špeciálny objímací kurz (s diplomom). Vedel by, či objať silno, alebo jemne, alebo vášnivo a tuho, proste by to na žene spoznal (ako potrebuje objať. Predsa nemôžte nejakú útlocitlivku stisnúť ako Thor kladivo, alebo naopak, nejakú svalnatú guliarku jemne ťuťulíkať muťulíkať).

Nechal by ženu plakať do svojho ramena/krku/hrudníku/iných častí tela, bez ohľadu na to, že mu zašpiní tričko/košeľu/sveter maskarou, mejkapom a inými farbivými záležitosťami (však v objímacej službe by mali špeciálne vyrobený prášok na pranie, ktoré by tieto veci vedel sprať dole).

Vedel by, čo povedať (s ústami by to skrátka vedel). Nejaké to klišé, že je krásna a múdra žena (i keby to nebola pravda a ona by mala tvár ako Picassove Avignonské ženy a popritom by bola vymletá ako klarinet), že si ľahko nájde nového chlapa/dobrú kamarátku, ktorá jej neujde s manželom/nového milenca, ktorý ju neopustí kvôli chudšej/že tú školu zvládne/že strata zamestnania neznamená koniec sveta. Pri tom všetkom by ju hladkal po chrbátiku, pochválil jej tričko/sukňu/topánky/byt/koberec/lampu/kocúra/hocičo a neškodne by jej zalichotil (,,Také krásne oči nesmú plakať,“ alebo ,,Však s takouto krásnou postavou nemôžeš mať problém s...“).

A nebol by smutný. Stále by sa usmieval neodolateľným úsmevom Zeddieho (lesk jeho zubov by rozbíjal zrkadlá a holuby na ulici by od toľkého oslepenia jeho sklovinou vrážali do skla oproti idúcich áut), mal by pestované ruky s nevyžratými a nešpinavými nechtami a hebučké paprčky denno-denne hydratované špeci krémom od Nivea a dlhé dlhokánske prsty (aby sa mu ľahšie hrali serenády na klavíri, vy úchyláci!)

Vedel by chytiť za ruku, dívať sa hlboko do očí, dávať prvú pomoc (kebyže nás prepadne hysterický záchvat a zožereme celú lekárničku s diazepamom na posedenie, alebo kebyže sa prepichneme svojím pilníčkom na nechty rovno do srdca).
Bez hnusenia by nám utieral sople z nosa do vreckovky, ktorú by vyčaroval zo svojho bezodného vrecka. Mal by jemnú kolínsku a voňal by čistotou (žiadny smradlavý macko, tie krčmové protesty, že chlap má smrdieť potom si nechajte na inokedy).

Vedel by šoférovať a mal by vodičák/auto/BMW, aby mohol svoju klientku odviesť do špeciálnej cukrárne, ktorej reťazec vlastní ich firma (stopäťdesiat druhov koláčov, štyridsať príchutí zmrzliny, osemdesiat rôznych káv a čokoládových nápojov – všetko už v cene). Ponúkol by jej bundu, keby jej bola zima. A zobral by ju na prechádzku a keby ju už boleli nôžky z chodenia, vzal by ju do náruče a cez dážd bičujúci jeho silnú statnú tvár s pevne zovretými perami a bleskami osvetľujúcimi jeho charizmatické mokré pramene vlasov by ju niesol päť kilometrov do kopca a ani by sa nezapotil (steroidy, steroidy, prečo ste len steroidy?)

Potom, keď by prišli domov, otvoril by jej dvere a nechal ju vojsť. Prípadne by ešte umyl riad, zalial kytky, vyluxoval byt, vyvenčil psa a vymenil podstielku kocúrovi, popritom všetkom by sa nezabúdal svojej zákazníčke neustále venovať, aby sa necítila zanedbaná.

Neskôr by ju zaviedol do postele a z postele by si pozreli nejaký ten doják, povedzme Titanic (potom by svoju zákazníčku mohol namaľovať na plátno, presne ako Rose) a spolu by si porevali do vankúšov za účasti vytrhávajúcich vreckoviek zo škatuľky (,,Jacku, nikdy ťa nepustím!"). Prípadne by ešte otvoril víno, ale nie za účelom svoju zverenkyňu opiť a potom prefiknúť. Iba tak. Na prípitok.

Zabalil by si ju do deky ako bábätko a čičíkal, až kým by nezaspala v slzavom spánku. A keby sa prebudila a začala plakať znovu, bol by pohotovo hneď pri nej a šepkal by jej upokojúce vety, až kým by nezaspala znova. A až do rána by ostal s ňou.

Nesmial by sa jej. Neponižoval by ju. Nehádzal by neslušné návrhy. Neprdel by, ani negrgal, ani by nemal potrebu ukázať, že dokáže hýbať ušami ako keby to boli mlynské kolesá.

(Ach, skoro som zabudla. A žiadne diery na ponožkách a ohyzdné zažltnuté pazúre ako od medveďa hnedého!)

Vedel by ju rozosmiať bez toho, aby používal trápne ošúchané vtipy, ktoré každý pozná (,,Je to červené a nevidíš to, čo je to? Paradajka za rohom!!!). Mal by príjemný melodický hlas (sláviky by od žiaľu dochli, keby ho počuli). Mohol by vedieť aj spievať, alebo pobrukovať nejakú tú uspávanku (ktorú by zložil on sám pri výcviku na vojne), alebo jemnú melódiu, aby ženu upokojil, keby mala zase jeden zo svoj hysterických záchvatov.

Ak by bola hladná, navaril by jej (vyučený kuchár, žiadne hnusné polotovary z Kauflandu!).
Kŕmil by ju láskyplne čokoládou, ale len dovtedy, kým by jej nebolo od toho na blivatie a tú mieru, keď chutí – je nám z toľkého sladké zle, by vedel odhadnúť. A vedel by, aké sladké nám chutí a mal by ho po ruke celé kamióny.

Na záver by dal nejakú tú zľavu a povedal, že každým stretnutím bude platiť menej a menej a že to robí pre nás a nie pre peniaze (použil by oslepujúci útok zubov, ak by sme sa tvárili podozrievavo). My by sme mu za tieto nežné slová vysolili ešte viac, ako bola pôvodná suma. Mohol by nás ku koncu ešte poriadne objať, tak, že by nás takmer zdvihol zo zeme, venovať bozk na líčko, alebo na pery. Rozlúčil by sa poriadne, nie len tak ledabo. A dal by nám svoju vizitku s vôňou svojho deodorandu (aby sme ju mohli fetovať, keď sa ráno zobudíme). A počas týždňa by poslal darčekový kôš so šampanským a drahými kvetinami so slovami, že na nás myslí a že dúfa, že sme v poriadku.

(Alternatívny koniec: Svadba.)

Chlapi, povedzte mi, prečo ešte stále nie ste profesionálnymi objímačmi?

Boli by ste skvelí. Dobre by ste si na tom zarobili (bolo by to ako zlatá baňa). A vykonali by ste dobrý skutok a zabránili možným samovraždám a vraždám (možno by krachlo pár poisťovní). Už len pre ten dobrý pocit by ste nás mohli objímať.

Muži celého sveta - objímajte! Každú smutnú žienku to poteší. Každá smutná žena potrebuje objatie (a kopec ďaľších vecí, ale to sem nepatrí).

Lebo nie je nič upokujúcejšie, ako keď vás objíma silný statný a pokojný muž. Z plyšových mackov sme už totiž vyrástli (alergia na roztoče a tak).

(tento nápad si dám patentovať)

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  17. 8. 2012 01:08
jednoducho geniálne.



Lebo nie je nič upokujúcejšie, ako keď vás objíma silný statný a pokojný muž. Z plyšových mackov sme už totiž vyrástli (alergia na roztoče a tak).



hlavne toto
 fotka
stenatko  17. 8. 2012 01:10
@purenarcissism Chceš byť spolumajiteľka?



Viem, viem.



Buhuhúúú, ja chcem chlapa so šošovičkou nad hornou perou.
 fotka
purenarcissism  17. 8. 2012 01:12
nie, je to tvoje



ja chcem chlapa s ramenami, ktoré mi dajú pocit bezpečia
 fotka
stenatko  17. 8. 2012 01:13
@purenarcissism



Prepáč, v mojej imaginárnej čerstvo založenej databáze mám len dvoch chlapov, z toho jeden je z Popradu a ten druhý práve spí Nemôžem poskytnúť odozvu.
 fotka
purenarcissism  17. 8. 2012 01:14
to je ok, moji dvaja sú na tom podobne, jeden chrní a druhý je v kanade
 fotka
stenatko  17. 8. 2012 01:16
@purenarcissism nula nula pre nás
 fotka
matwejo  17. 8. 2012 02:16
strasne som sa smial,

super to je



ale realne by to nemohlo fungovat, krachlo by to na citovych veciach (zeny by sa zalubili do objimacov, oni nie jasne, su to profici, ale damy ano ... mozno by sa stali zavisle a stale si ho obejdnavali ,ale tomu sa hovori luxusny gigolo a okrem toho by ony krachli na peniazoch casom + kupovana laska?), ten retazec obchodov s vyberom v cene? drahota a tak,



ale super napisane a predstava



a co sa tyka db, mna tam nemas? ja by som bral brigadu, ramena nemam este take vymakane, ale som dost velky,
 fotka
stenatko  17. 8. 2012 02:51
@matwejo No jasné, vedľajšie účinky, ale koho to zaujíma? Podľa mňa by to šlo a až na tú cukráreň - tá je ozaj nezisková.



Ok, zaraďujem ťa do kategórie vysokých chlapov, máš aj nejaké špeciálne vlastnosti? Znamienko na zadku, alebo tak nejak?
 fotka
matwejo  17. 8. 2012 03:02
mna by to teda zaujimalo, tie zeny by sa sami postupne utrapili na utopii stastia



este stale rozmyslam, ci tam naozaj chcem byt,

radsej by som to robil obcas a zdarma, ale bez vsetkych tych kravin okolo, na to je priatel



ale tak ked ano, nemam nic take speci, zadok normalny chlpaty svalnaty, niesom specialny
10 
 fotka
purenarcissism  17. 8. 2012 03:03
@matwejo možno pre niekoho si špeciálny
11 
 fotka
stenatko  17. 8. 2012 03:05
@matwejo Zaujímavá myšlienka, že?



Ale veď to ber s rezervou



A súhlasím s Pjúr



Náhodou si špeciálny tým tvojím: ,,A mne je to jedno!"
12 
 fotka
catmartina  17. 8. 2012 06:27
ty jo, kiežby také niečo existovalo

geniálny blog a myšlienka

len škoda tých vedľajších účinkov ako spomínal matwejo...
13 
 fotka
narazuvzdornaa  17. 8. 2012 08:24
Bože, ja mám toto všetko zadarmo (a to na ňu pindám od momentu, keď ráno rozlepím oči)



Len som nepostrehla dôležité kritérium, aby z neho pri objatí nesršalo pätnásť metrov každým smerom to nadšenie, že jéé, kozy.
14 
 fotka
narazuvzdornaa  17. 8. 2012 08:26
A dokonca mám chlapa-kamaráta, ktorý ma proti mojej vôli ochotne kedykoľvek ubytuje u seba a nechá besnieť.



Som neúnosne socializovaná.



(Ivi, čo tie Košice?!
15 
 fotka
johnysheek  17. 8. 2012 09:05
baby baby.. ale ved nieco podobne uz existuje.. len to nie je takto organizovane a vola sa to priatel..



ma to sice tu jednu nevyhodu, ze to nie je "na zavolanie" ale az "na pohladanie" .. ale potom to stoji za to.. i s tym koncom
16 
 fotka
belzeboss  17. 8. 2012 11:40
tento blog je zase dobrym dokazom nekonecnych nesplnitelnych poziadaviek zien na nejakeho "idealneho", ktory ale neexistuje ani existovat nebude..ale snivat nie je zakazane..
17 
 fotka
catmartina  17. 8. 2012 11:58
@belzeboss prave preto, ze neexistuje, zisli by sa taketo platene sluzby
18 
 fotka
belzeboss  17. 8. 2012 12:54
@catmartina ja neverim tomu co je idealne, ale tak prosim..ale platene sluzby..to by bol furt len gigolo, hoci s trochu inym hlavnym popisom prace
19 
 fotka
lordprotectoralino  17. 8. 2012 21:28
Teraz ma napada aka je pravdepodobnost ze prva smutna zena na ulici ktoru stretnem a budem ju chciet objat si nepomysli ze som uchylak? Popravde som mal uz podobnu skusenost a vysiel som stoho ako uchylak XD A pritom som mal fakt len cestne umysli
20 
 fotka
quatrefoil  17. 8. 2012 22:43
hm, to som vážne jediná, ktorej sa to nepozdáva? nechcem znieť hnusne, ako nápad je to pekné, ale veď na toto všetko sú tu kamaráti (tí bližší), prípadne priateľ.



a hlavne, po takom niečom (až v takejto miere) ani netužím.
21 
 fotka
felia  17. 8. 2012 23:18
absolútne geniálny blog..klobúk dolu za štylizáciu..a nápad samozrejme..
22 
 fotka
nicmanenapada  17. 11. 2015 15:13
Podarené
Napíš svoj komentár