1, Naučím sa konečne korčuľovať, najprv na ľade a potom i na kolieskových korčuliach. Už ma štve, že ma každý volá na hrádzu korčuľovať sa a ja to neviem. Tento rok to zdolám a vyzbrojená v oceľovom brnení to prekonám. Na tých ľadových mi ostáva zvládnuť už len brzdenie!
2, Spravím si vodičák cez zimu a kúpim si na konci leta vysnívané ojazdené autíčko ^^ A symbolicky sa s ním preveziem do Trnavy a naspäť. A na kapote budem mať toho symbolického psa, čo kýve hlavou pri každom pohybe.
3, Pôjdem s mojou milovanou Thinuškou do Paríža na sedem dní. Nie na päť. Na sedem! A pofotím s ňou príjemne šteklivé fotky pod Eiffelovkou. A pôjdem tam v máji, cez moje narodeniny – a bude to desne romantické a ňuňuňuňu a tiež navštívime Disneyland a kúpime si dobrý parížsky kebab pri Notre Dame!
4, Cez letné prázdniny + jeden, alebo dva školské mesiace, pôjdem do Anglicka, nájdem si brigádu a zdokonalím sa v mojich jazykových nedokonalostiach.
5, Prestanem rozdrbávať peniaze na blbosti a kúpim si dobrú digitálnu zrkadlovku, predtým, než v záchvate zúrivosti hodím svoje mydlo o stenu (jediný ako tak schopný foťák v našej domácnosti), ktorý najlepšie fotky rozmaže, ako keby som to fotila s troma promile v krvi.
6, Dám symbolickú a platonickú pusu jednému mužskému (zhodou okolností z B.) a potom ujdem celá červená a už nikdy nevyleziem na slnečné svetlo a zruším si telefónne číslo, odsťahujem do Španielska, vymažem sa zo všetkých sociálnych sietí a budem hrať mŕtveho chrobáka, až kým sa neubezpečím, že na to dotyčný zabudol (to potrvá tak cca desať rokov)
7, Pozriem si všetkých 51 disney animovaných filmov, do radu. Poctivo a poriadne. Vo všetkých jazykoch. A naučím sa naspamäť všetky pesničky. Vo všetkých jazykoch.
8, Založím prosperujúci fanklub disney cosplay a ff maniakov, plus klub neobmedzeného ff, kde sa bude kombinovať hocikto s hocikým (Dr.House/Dr.Brennen, Alica/Klobučník, Tony Stark/Bruce Banner, Rachel/Quinn a veď to poznáte...
9, Zmenším svoj obvod pŕs o dvadsaťtri a pol centimetra. Nepotrebuje komentár.
10, Pôjdem na rozhľadňu v Nitre.
11, Naučím sa zapliesť si francúzske vrkoče a prestanem nadávať na internetové návody v ktorom vysvetľujú, ako sa dané účesy vytvárajú.
12, Pôjdem znova na animeshow a pôjdem za Dr.Housa (t.j, sivé tričko, na tom modrá košela, sivé sako, tenisky, modré kontaktné čočky, palica a flaštička vicodinu) i keď to tam vôbec nepatrí a nesúvisí to s tým A pôjdem so Thinuškou a presvedčím ju, aby išla za Wilsona!
13, Naučím sa všetky pesničky od Coldplay a One republic hrať na gitare a raz vyskúšam to povestné hranie na ulici s gitarou v rukách a klobúkom na peniaze na chodníku.
14, Svoje osemnáste narodeniny sa pokúsim osláviť keď už nie v Paríži, tak aspoň mimo Bratislavu a mimo Slovenska. Nebudem cez ne vôbec piť a budem papať moju milovanú kombináciu vanilkový puding a jahody.
15, Zoženiem niekoho, kto so mnou pôjde na koncert Coldplay.
16, Vypracujem si všetky otázky na maturitu, aby som nemusela nabudúci rok stresovať. Hlavne z biológie. A znova zvážim maturitu z chémie (ale to by znamenalo, že si musím dať i fyziku a to nechcem).
17, Zanechám odliatok mojej ruky na schnúcom asfalte.
18, Napíšem prvé tri kapitoly svojej knihy.

 Blog
Komentuj
 fotka
mcvpn  1. 9. 2012 00:18
neviem, či tých filmov nie je viac, ja som ich videl
 fotka
billiejean  1. 9. 2012 00:33
tá 6ka je taká milá
 fotka
hawran  1. 9. 2012 00:58
Len technická poznámka - "schnúci asfalt" má tak 50 stupňov, to, čo myslíš ty, je betón.
 fotka
stenatko  1. 9. 2012 00:59
@hawran Nenávidím tvoje technické poznámky!
 fotka
purenarcissism  1. 9. 2012 01:50
na rozhľadňu so mnou počítaj



a chcem vedieť kto je ten chlap
 fotka
tasha5  1. 9. 2012 02:50
@tiez chcem vediet
 fotka
fxx  1. 9. 2012 10:06
vies ze ak si bod 6 precita ivana tak ta bude nenavidiet ?
 fotka
stenatko  1. 9. 2012 10:25
@fxx Nejedna sa o teba, ty narcisticke prasa!
 fotka
lordprotectoralino  1. 9. 2012 12:18
Bod 8 je genialny XD Chcem to vydiet prevedene do reality Tak pome pome
10 
 fotka
yeya  2. 9. 2012 11:09
Aj ja mám technickú poznámku. Ako chceš mať toho symbolického psa na kapote?! Nie na palubovke, náhodou?
11 
 fotka
stenatko  2. 9. 2012 15:56
@yeya Sekundové lepidlo to istí



Sakra, myslela som na palubovke!
12 
 fotka
die  5. 9. 2012 22:11
ked vyjde tvoja kniha, daj mi o tom prosim nejako vediet, strasne sa mi paci ako pises
Napíš svoj komentár