Dlho som odkladala písanie druhej časti tohto blogu, lebo som mala pocit, že v lete sa vlastne nič nedialo. Kam zmizol čas medzi aprílom a septembrom? Kto vie? Ja nie.

Začiatok a koniec tohto roka sa niesli v znamení veľmi podivného škandinávskeho chaosu, ale leto bolo proste ??? ??? ?

V máji sa svet začal vracať do normálu a ja som veľa veľa cvičila. Čakalo ma hoop sústredko a ja som sa cítila strašne cool, akože to s týmto športom myslím vážne, patrím do komunity a všetko, wow! Čo som nevedela je, že na mňa trénerka náhodne vybalí "chceš ísť na majstrovstvá? Jasné, poď!" Trénovala som ako blázon, ja na to predsa nemám, to nemôžem zvládnuť!

Šla som prehrabať fotky do mobilu aby som zistila, čo sa dialo medzi májom a sústredkom. Literally nič. Asi mi začalo skúškové? Ja si ho vlastne vôbec nepamätám, Stratila som ďalšie zbytky motivácie do mgr štúdia.

Prišlo sústredenie na ktoré som sa úplne najviac tešila a zistila som, v akom komforte bežne cvičím. Informáciami o zle otejpovaných kruhoch a nenormálne kĺžucich tyčiach vás nebudem zaťažovať. Spoznala som pár cool ľudí a úžasne som sa zabavila.

V júli za mnou do prahy prišli brat s frajerkou, krátky náhľad do toho, ako sa bavia 18 ročné "decká" bol veľmi zábavný. Asi prvý krát po mojej nešťastnej jarnej karanténe som bola na slovensku? Skončilo skúškové. Veľa som cvičila. Desí ma súťaž.

Začiatkom augusta sa stala najhoršia vec tohto roka. Stratila sa Siri. Ešte teraz revem, keď nájdem v mobile jej fotky. Mala som to najúžasnejšie zvieratko na svete a stratila som ho. Stále s tým nie som zmierená a dúfam, že sa možno snáď vráti.

Bola u mňa @Mielikki a veľa sme cvičili, boli sme pozrieť na poledance súťaž, boli sme pozrieť @Delica a celkovo generovali štandardné množstvo chaosu.

Zbytok augusta som cvičila a viac cvičila. Bola som pozrieť našich a aj tam som cvičila. Začala som sa pomaly sypať, bolesti všetkého, je mi zle, nemám energiu. Bojím sa súťaže. Koncom augusta som bola na narodeninovej oslave @Mielikki (tagne ťa to v blogu? Neviem) kde som sa opitá o polnoci odhodlala napísať v Prahe žijúcemu nórskemu týpkovi, s ktorým som sa vačšinu tohto roka zrážala v rôznych online konverzáciách a tak nejak si uvedomila, že fakt nie som indiferentná voči celému ľudstvu. No, a tam asi začína škandinávsky chaos 2.0, ale o tom v ďalšom blogu.

 Blog
Komentuj
 fotka
staphylococcus  18. 12. 2020 10:10
...ktorý budem odkladať asi ešte dlhšie než tento, lebo daný človek rozumie po slovensky a vie, že existuje birc.
 fotka
mielikki  18. 12. 2020 10:38
netagne, ale našla som si to aj tak
 fotka
staphylococcus  18. 12. 2020 10:39
@mielikki tak ja som si bola na 99% ista ze ho uvidis, len som chcela vyskusat, ci to taguje aj v blogoch
 fotka
mielikki  18. 12. 2020 10:43
chápem, preto oznamujem
 fotka
yeya  20. 12. 2020 21:33
Nasa macka tiez zmizla. Vcera som revala lebo som na muzovej koseli nasla jej chlp. Viem ako sa citis, ja fotky v mobile odvtedy nepozeram Snad buduci rok bude lepsi a tvoja sutaz dopadne/dopadla dobre
 fotka
staphylococcus  20. 12. 2020 21:44
@yeya jj tiez som nedavno nasla sedy chlp a uplne mi srdce stislo
Ja sa obcas tyram fotkami, mentalny masochizmus.
Sutaz je prelozena na februar a dobre aj tak, do oktobra som si stihla uhnat fakt nedobry stav pretrenovanosti, keby bola v povodnom termine, tak to tam isto neodcvicim. Ale dakujem
Napíš svoj komentár