Šla som spať domov. Nemohla som tam ostať a vybavovať si ako v tej izbe pred pár hodinami veterinár utratil šteňa. "Brumíka". Aj keď som vedela, že doma to nie ej žiadna výhra...


Prišla som domov. Mama sa na mňa ani nepozrie, možno sa bojí, že by uvidela, že vyzerám ako kompletná troska. Pre istotu mi dá 150 vyčerpávajúcich otázok ohľadom vecí, z ktorých mi je smutno/zle/na vracanie.

Mama odíde od pc. Kardinálna chyba bola, že som si nezavrela dvere do izby. Počúvam zas dookola o tom, ako mama hustí do otca kvôli jeho šéfovi. Ako riešia problémy s prestavbou. Ďalších x vecí.


Nehovorí to mne, môže mi to byť jedno. Ale cítim sa, ako by som šla vybuchnúť! Neznesiem už ani kúsok môjho či cudzieho nešťastia/zlej nálady/problémov.

Nechcem vybuchnúť.

Správa dňa: Nejdeme na dovolenku. Zlý termín. Nikdy ma to tak nepotešilo. Nevydržím s nimi asi pol hodinu nie to ešte 12 dní, nudila by som sa a nekomunikovať s mojou love tak dlho by ma zabilo. Plus jediné čo ma terza ešte drží je fakt, že budem na týždeň s americkými deťmi, vypnem mozog a bude mi fajn.




A tak si tu žijeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár