Bolo by nám spolu fajn.

Bolo by ti jedno ako si kedy prefarbím vlasy, nevadili by ti moje kila navyše ani to, že chodím nakupovať a venčiť psa v teplákoch.

Počúval by si moje príbehy o ľuďoch, o ktorých som sa starala a videla ich umierať ale aj o vtipných nevinných deckách, vďaka ktorým si myslím, že tento svet má ešte nádej. Chápal by si moje depky a vedel by si ma z nich zachrániť. Tak, aby som sa v nich už viac netopila.

Len tak by si mi napísal, že si našiel lacné letenky a potom by sme si o mesiac užívali lowcost výlet niekde v Škandinávii a po večeroch sa túlali po úplne cudzom meste ponárajúcom sa do tmy.

Ochotne by si šiel so mnou na túry, ktoré si vymyslím a nakoniec by si sa len smial na mojich povzdychoch ako umieram od vyčerpania, nakoľko sú moje odhodlanie a motivácia oveľa väčšie ako potrebná kondička.

Bol by si zmierený s tým, že všade kam by sme šli by som ťa vo veľkom fotila. Lebo fotím rada a úplne najradšej robím momentky, keď su ľudia šťastní. A so mnou by si bol viac než to. Takže by som mala milión tvojich trápnych fotiek uložených kade možne a prezerala si ich vždy keď by mi bolo smutno.

Vedela by som, že ti môžem napísať akúkoľvek kravinu, napríklad, že dnes mám pekné bodkované ponožky a vôbec by som nemala výčitky, či nie som otravná. Lebo pre teba by to otravné nebolo. Vlastne, ty by si robil to isté a mňa by to tešilo.

A takto by nám spolu bolo fajn.
Lenže ja už nedúfam, že ťa vôbec stretnem.


Tak sa musím postarať, aby mi bolo fajn samej.




I've been looking for the conqueror but you don't seem to come my way
I've been looking for the only one but you don't seem to come my way



 Blog
Komentuj
 fotka
magnet  7. 8. 2018 13:53
He's most likely stuck somewhere in the middle.


 fotka
nicmanenapada  8. 8. 2018 10:19
Zdravím fanúšikov Aurory
 fotka
outsider  10. 8. 2018 01:48
Myslím že si ešte dosť mladá na to aby si sa takto opúšťala.
 fotka
prazdnota  11. 8. 2018 19:09
 fotka
tequila  25. 2. 2021 16:31
omg ved to som presne ja! dajme sa dokopy kedy bude novy blog?
Napíš svoj komentár