Rano som sa zobudila o piatej, o pol siestej, o siestej, o siedmej a definitivne uz o pol osmej. vyzerala som presne ako strom trafeny bleskom, a to sa az do vecera nezmenilo. prezliekat sa nebolo treba, isli sme spat obleceni. tak sme sa vsetci traja vygulali zo stanu a ze ideme do obchodu na mineralku a nanuky.
veselí sme boli az kym sme nevosli do obchodu: polovicu predajne zaberal rad k pokladni. v druhej polovici to tiez nebola ziadna slava, po chlebe, pecive ci mineralke sme mohli len snivat. tak sme zobrali co ostalo: bublinky pomaranc, keksiky a tri nanuky. v rade sme si postali za 30 minut.. teta predavacka bola napodiv velmi mila.

vratili sme sa spat do stanového mesta. jeden spolubyvajuci sa rozhodol, ze pojde, tak sme sa rozlucili. potom sme zbadali podozrivé hlúciky ludí uberajúce sa smerom na juhozápad, tak sme ich nasledovali. cakalo nas tam super prekvapco: POTOK s príjemne ľadovou vodou a plochými okruhliakmi. presedeli sme pri nom cely den ( teraz sme opalene skoro ako cernosky cas sme zabijali hadzanim zabiek , pustanim listov dolu potokom a hranim detskych hier..asi tretejsme sa vratili do Sauny a adekvatne sa obliekli (predtym sme mali plavky a satku) a vyrazili sme smerom k stageu (ano, vysklonovane to vyzera cudne)


stihli sme akurat skvelu skupinu Captain Slice ... Diego tiez zabodovali- robili nam kulisu pri piti kofolly. Uplne najviac som sa tesila na koncert Hogo Pogo, ktory bol -vraj- ich posledny. no co povedat... bola to UPLNA SUPA! pre nas najlepsi koncert. Slimak (moj oblubeny exmoderator) ukazal vsetko co mohol (aj co nemusel) . a pocas vystupenia dal asi 3 piva, betaar.

pred Polemicom sa ozvalo stare zranenie malicka na lavej nohe, ktore mi zabranilo chodit. polemic som preto presedela v ukrutnych bolestiach, ktore zmiernovala len ich super music. ale ked pridali Komplikovanú, neudrzala som sa a zahopsala som aj ja na jednej nohe. za 2minutovy tanec som pykala hodinovym mucenim pocas Pehy--blby malicek!-- Pred Slobodnou Európou som si supla jeden Ibalgin,ale aj tak som si ich koncert uzila sediacky na kopceku.

Pred Hexom sme sa nahrnuli pred podium s velkymi ocakavaniami.. co vam budem hovorit.. splnili sa!! ujovia Hexaci to rozpalili az dobiela... nikdy mi nebolo lepsie.. aj ten malicek prestal boliet... len co skoncili odkrivkali sme ku krcme a nasledne k Saune. cesta bola straaaaaaaaaasne dlha, ale dosli sme.

v stane som sa rovno zazipsovala do spacaka. spat mi nedal(na rozdiel od mojej kamosky) hrajúci Vidiek a meditujúci punkáči. nakoniec zo snupania ibuprofenu zislo, nastastie, ktovie ako by to dopadlo. nakoniec som zaspala... len parkrat ma zobudil nejaky zufalec , co si myslel, ze byva v nasom stane..

rano sme sa zobudili uplne fresh.. ani neviem ako sme zbalili stan a vyrazili sme na vlak... joooooja , dosli sme stastne, zdrave, spinave a trocha smrdiace..


bolo to krasne

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár