No schválne, už je to dlho čo som fňukala na blogu aký je život škaredý, skoro ako nová budova SND, alebo každý hovorca každej organizácie na Slovensku, ktorý nielenže je škaredý ale ešte aj šušle, ráčkuje a kokce.
Ak minimálne neráčkujete a nešušlete, hovorcom sa stať nemôžete. Proste nie.

No ale ak by sme sa chceli vrátiť k téme, k zvyčajnému nadávaniu na naše "surroundings" tak ani nie je k čomu. Odviate vetrom a Scarlett O´Harovú zrazil autobus ešte cestou na natáčanie, takže má Rómeo každý výstup sólový - prestáva to byť zrozumiteľné skoro ako tento blog.

Každopádne nie je veľká sranda hrať Júlie bez Rómeov a vice versa, teda neviem či ste to niekedy skúšali... Ale je to nervy drásajúce zúfalstvo plnené apatizmom s dvojitou porciou obhryzených nechtov zadarmo. A núti vás to k "romantickým činom" za aké by sa neboli ani Štúrovci hanbili - exovaniu mnohých fliaš vína, atakovaniu zahraničných turistov, telefonovaniu čo môže byť aktivita sama o sebe extrémne ohavná a hanebná.

A zrazu sa zbadáte ako sa plazíte v prachu priviazaný na vodítku vašej vlastnej dôstojnosti, ktorá sa vás stoj čo stoj snaží odtiahnuť preč ale vy ste rozhodnutí ostať rozpleštení na tej zemi a tým prachom sa kŕmiť akoby to bolo to najlepšie sezónne menu, ktoré každú chvíľu už mať nebudú.
Lenže dôstojnosť šlachtili už toľko rokov že z nej ostala zmoknutá čivava s krivými nohami túliaca sa k dvom kopám silikónu navlečená do ružovej mikinky s kapucňou a s falošnými kamienkami, ktoré jej zvierajú hrdlo a nedovolia dýchať.

Takto sme sa doriadili sami a preto nám morálne rady dávajú do života štetky a katolíci, a preto dopadáme tak ako dopadáme.
Hawk. Elektronická cigareta zhasla, lebo sa vybila.
Aj ja som sa už vybila. Týmto blogom aspoň.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár