Milý denník,
Pondelok a utorok mali spoločnú jednu vec. Tieto dva dni som veľa nenaspala, je utorok popoludnie a sedím v osobáku smerom domov a píšem tento blog.

V pondelok som bola oblečená fialovo-ružovo. Na stanici, kým prišiel vlak, som zažila celkom zaujímavú konfrontáciu s maminou bývalej kamarátky.

Vykračujem si svojim tempom do školy a delí ma od nej jedna ulica. Pozriem sa smerom do nóbl reštiky, sedí tam na prvý pohľad majetný pán a pozerá sa na mňa. Z diaľky zbadám Magdu. Zakričím na ňu. Zastaví a prizná sa mi, že podľa hlasu by ani neuhádla, že som to ja. Spoločne prichádzame na štatistiku, neskôr nám spoločnosť robí prednášajúca, ktorá si všimne, že mám na vlasoch nový nános červenej farby.

„Zas máte iné vlasy?“ smeje sa.
„Minulý týždeň som si dala na ne farbiaci šampón,“ chvíľu mám pocit, že sa nebavím s vyučujúcou, ale s kamarátkou.
Na prednáške patrím k tým trom, čo sme si priniesli notebooky a skúšame šťastie s SPPSkom. Spolužiakovi a mne to moc nejde.
„Ako vám to ide?“ Robíte to alebo si mailujete?“ spýta sa pani doktorka.
Je mi do smiechu, spolužiačky v mojom okolí dobre vedia prečo. Sppsko totiž zamrzlo a nechce mi skopírovať údaje. A áno, samozrejme, že som okrem toho bola aj na internete. Ale pššštt !!!

Utekám na zastávku, aké je moje prekvapenie, keď 210ka nezastaví a ja viem, že 10 minút budem čakať na ďalšiu a na hlavnej ešte hodinu, kým mi pôjde ďalší spoj. Na stanici si namierim do čakárne. Na prvý pohľad ma vydesí zvláštne zloženie ľudí, ktorý sa v nej nachádzajú.

Vo vlaku sa ma spýta sprievodca: „Kde máte šunku? Ste na diéte?“
Reaguje tak na to, že sa kŕmim iba rohlíkom so syrom, ktorý vyzerá na prvý pohľad iba ako maslový.
Večer po ceste domov sa mi opätovne zvrtne noha. Pri bráne, kde býva @Quatrefoil zbadám jej brata a bývalého kamaráta. Pokúšam sa zaostriť, či sú to ozaj oni a pozdravím.
Ranné vstávanie v tento deň bolo kruté. Posledné, čo si pamätám, že sa mi snívalo s @mm47. Asi sme v tom sne prejednávali založenie bordelu „Líščí brloh“. Potrebujeme nejakých zamestnancov, takže ak má niekto záujem, nech napíše komentár pod blog.

Prežila som úspešne konzultáciu so školiteľkou. V decembri jej musím odovzdať teoretickú časť práce a v januári idem do terénu robiť výskum. Na štátnice teda pôjdem v júni.
Som len jednu zastávku od domova a teším sa na posteľ.
Po ceste domov vidím v aute bývalého kamaráta. Zdá sa mi, že sa usmieva, možno preto že sme sa videli aj včera večer.

A na záver kultúrna vložka v podobe piesne (keďže tie hygienické sa minuli):

Screenshot

 Blog
Komentuj
 fotka
smajdalf  22. 11. 2011 15:12
jaký výskum budeš robiť ?
 fotka
lussatko  22. 11. 2011 18:16
@side3 aaaach... s SPSSkom ešte stále nevieš robiť???? , inak rozmýšľam, že sa v letnom semestri, ak to pôjde, priplichtím na pár hodín na štatistiku, aby som si vedela správne zatriediť údaje z bakalárskeho výskumu. Pridáš sa potom ku mne? Budeme spoločne štatisticky spracovávať dáta?
 fotka
side3  22. 11. 2011 19:21
@smajdalf dám dotazník učiteľom, ktorý by mal skúmať agresiu a šikanovanie na ZŠ

@lussatko nie, že neviem robiť, ale nikto s nim zatiaľ v skupine nevie robiť no moja ja musím prácu odovzdať v januári inak by som sa k tebe pridala
 fotka
lussatko  22. 11. 2011 19:25
@side3 , tak potom mi s tým pomôžeš ;, keď ty už budeš štatisticky zbehlá
 fotka
side3  22. 11. 2011 19:32
@lussatko ako mi veríš, ja budem skôr štatisticky trhlá ako zbehlá
 fotka
lussatko  23. 11. 2011 12:43
@side3 tak aj ja som bola minulý rok štatisticky trhlá
 fotka
side3  23. 11. 2011 16:12
@lussatko ty si spravila databázy 3/4 skupiny, keby si za niektorých napísala ešte aj test, tak by bola 100%ná úspešnosť
 fotka
lussatko  23. 11. 2011 21:21
@side3 keby mi to pomohlo spraviť štátnice, tak by som za nich ten test napísala, tomu ver
Napíš svoj komentár