Vstala som klasicky na obed, našla si dva zmeškané hovory od Martina. Zavolal ma na svoju oslavu a keďže som ho minulý rok odmietla, bolo mi jasné, že teraz už nemôžem. Túto sobotu som mala naplánované skúsiť spraviť rumovo-kokosové guľky. Podarili sa. Dve hodiny pred odchodom mi zavolal, či sa nepridá aj @Quatrefoil. Tá mala ešte menej času na prípravu ako ja, ale zvládla to vybaviť s rodičmi.

Nabalená som vyrazila, v taške moje gule a mikina pre @quatrefoil. V Galante moja luxusná spoločníčka zhodnotí: „Vidíš ako je tu mŕtvo?“
Zareagujem spôsobom mne vlastným: „Zabíja sa tu.“
Cestou do Tesca si spievame. Oslávenec nám šiel nečakane naproti, ale zistil, že na stanici nie sme, tak nás dobehol v Tescu. Pri alkohole meditujeme dlhšiu dobu. Je nám totiž jasné, že chlapec z východu pod 50 percent nejde.

Bezradne sa otočím na neho: „Môžem vybrať, čo chcem?“
Zopakuje po mne to isté len bez otáznika a v druhej osobe.
Nakoniec ich upútal červený absinth, ktorý mi padol do oka a Quatrefoil zaujala najviac možnosť podpaľovať lyžičku s cukrom.

Slečna S. sa celý čas maskuje kapucňou, aby ju jej zamestnávatelia v Tescu nespoznali. Konečne dorazíme na Maťov byt, kde nás čaká @wooler. Navrhnem, nech sa pustíme do twistil, neskôr si pripíjame Hubertom a fotíme sa. Pripadne mi tá česť, že mám zložiť prípitok oslávencovi, takže si odpustím trápne perverzné rýmy a zaželám mu samé pekné veci.

Čakáme na piateho člena skupiny Marcela, krycím menom „Zlatko“. Som celkom hlučná a chytá ma chuť tancovať. Quatrefoil sa ma pokúša štekliť. Doteraz obe netušíme, ako sa mi podarilo zababrať mojim rúžom jej biele tielko, tak nízko, keďže sme sa zhodli, že orálny sex som jej neponúkala. Z prče mi na chvíľu roztiahne nohy, že ukáž, ale poznám ja tieto silné reči. Niekto musí byť v tejto skupine za úchylné a perverzné hovädo a ja sa tejto úlohy ochotne zhostím. S Martinom si ako praví chlapi nalievame poldecáky, aj keď ostatní sa odmietajú pridať.
V takomto stave je priam zážitok sledovať „Čivavu z Beverley Hills“. Po nej začína „Kráľ škorpión 2,“ naposledy, keď som s nimi pila „Staroslovenský čaj“, tak dávali Kráľa škorpióna 1ku.

Hráme Unokarty a Quatrefoil sa podarí aj vyhrať. Došli sme k zisteniu, že musí piť, aby vyhrávala. Ja sa pred cestou na vlak idem vypišať. Zdola búchajú Maťovi vadní susedia: „Choďte sa do piče baviť niekam von.“ Nikto to nepočul okrem mňa sediacej na záchode. Oblečieme sa a padáme von.

Cestou späť si spievame a ja si skáčem na obrubníky. Quatrefoil sa ma snaží chytiť za ruku, lebo sa obáva, že neudržím balans, ktorý mám plne pod kontrolou. Pokukáme obľúbený výklad Fitny obchodu. Reveme, spievame na plné hrdlo a na stanici sa tvárime maximálne triezvo. Kupujeme lístky a vlak akurát prichádza. Marcel si v tej rýchlosti stíha aj kávu kúpiť. Galanťania nás galantne vykopnú, rozlúčime sa s nimi. Pozdvíham všetkých okrem Marcela s kávou. Wooler ma pochváli, že som „drsnáčka“, že určite doma dvíham činky. Vo vlaku sa s Quatrefoil cvakneme a na tých fotkách som pekne červená.

Dvakrát sa mi po ceste zvrtne noha, keby ste však videli tie naše cesty, dokonale by ste pochopili prečo. Odprevadím moju maličkú (technicky je vyššia odo mňa), doma ma privíta Dona a ja som celá „happy“, že trafím kľúčom do dierky. Slečna S. sa na nejakú dobu bude zas vyhýbať alkoholu, lebo potom chytá Quatrefoil za prsník. Bol to, ale krásny večer.

A viete, čo je najviac po piči po takomto večeri? Dať si zemiakové placky. Tak teda dobrú noc.

A staničný song:
Screenshot

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  20. 11. 2011 02:35
na tebe mi najviac chýba to ako vieš pekne popisovať zážitky a s tebou som sa nikdy nenudil
 fotka
side3  20. 11. 2011 02:37
@depropex to si cením
Napíš svoj komentár