Ak nechceš, aby Ti ubližovali, nedovoľ to nikomu. Ak Ti niekto ublíži je to preto, že si to príliš pripustíš...
Možno by so mnou mnohí polemizovali, podľa mňa to tak je. Som povaha, ktorej keď niekto ublíži, je to tým, že toho človeka mám veľmi rada alebo ľúbim. Preto po poslednej skúsenosti s mojim bývalým (boli sme zasnúbení a podviedol ma) som si urobila veľký citový odstup od mužov. Nepripúšťam si nič, proste žijem život, zabávam sa, mám veľa kamarátov - kamarátiek tiež. Či príde nejaký vzťah vôbec neriešim. Veď keď príde a budem cítiť, že to stojí za to, ja svoje srdce otvorím...Ale opatrne, veľmi opatrne. Dovtedy? Dovtedy majte ma všetci radi . Mám svoje povinnosti - píšem bakalársku prácu, opravujem slovenčinu v auguste na štátniciach, mám 2 dlhodobé brigády, pokúšam sa (celkom úspešne) chudnúť, pomáham rodičom buď v práci alebo na dome, starám sa o domácnosť, v ktorej žijem s bratom. Chodím von posedieť na kávu, zabaviť sa na disku, keď vyjde idem aj na chatu...Mám veľmi pestrý program, nenudím sa, preto sa nezaoberám niečím takým ako je rozmýšľať nad niečím citovým.
Týmto blogom som vlastne chcela poradiť (a možno aj pomôžem) ľudom, ktorí sú nešťastní vo svojom vzťahu, ktorí v ňom nevidia zmysel, ľuďom, ktorí hľadajú lásku, alebo ľuďom, ktorí nie sú spokojní sami so sebou. V takej chvíli, ak máte také pocity, je potrebné urobiť nejakú zmenu, zmeniť svoj život, zmeniť možno len spôsob života...Ale určite niečo urobte a urobíte sa tak šťastnejšími.
A ešte jedna rada: Nehľadajte lásku, ona si Vás nájde sama, ani to nebudete čakať! ! ! Veľa štastia! ! !

 Úvaha
Komentuj
 fotka
delfi  22. 7. 2009 19:56
Jedine zmena...
 fotka
chicalavativa  6. 8. 2009 14:38
chlapi sú svine, no nie?? ale tak..naozaj, nieco zle, je na nieco dobré. Takto máš aspon priatelov. Priatelov más navzdy,ale láska?? Ta mozno raz pominie. Naozaj je to pekne, ze si tak uzívaš život a nie si nešťastná.



A naozaj, s tym: "Nehľadajte lásku, ona si Vás nájde sama, ani to nebudete čakať! ! ! Veľa štastia! ! !" Je to pravda. Ja som to taktiez zistila
 fotka
shelia  6. 8. 2009 15:05
@chicalavativa som rada, ze si Ta Tvoja laska nasla
 fotka
chicalavativa  6. 8. 2009 15:47
@shelia noo..to aj ja len si myslim, ze je to priskoro ale tak..co uz no..snad to vydrzii
 fotka
shelia  6. 8. 2009 18:52
@chicalavativa ak budete obaja vztah udrziavat tak ako sa ma, myslim, ze nie je o com...
Napíš svoj komentár