Toto nebude na dlho. mám sa učiť tak čo robím? Píšem. Prečo? Lebo mám chuť. chuť na čo? Podeliť sa s vami. O čo? O radosť....

A paradoxne, neviem kde sa tá tetula u mňa nabrala. Bolia ma nohy, som uťahaná zo školy, desím sa nudných prednášok a ešte nudnejších cvík a predsa sa teším.

Teším sa z toho, že mám dva dni voľné. teší ma, že si nájdem čas na kamarátov, pečenie, Elzu, knihy...Teší ma všetko. neviem prečo. Proste ma obliala vlna radosti a ešte som neuschla do klasického nudného reálneho namrzeného dňa. Do nálady bez nálady.

Šťastie je vrtkavé a občas sa zjaví len tak. A núti usmievať sa. Len tak. Bez dôvodu, alebo s dôvodom, ktorý si človek nájde len preto, aby menej chápavým dokázal povedať prečo sa teší. Ja dôvody mám. A aj keby som nemala tak sa teším. Nechápem prečo ale dúfam, že to vydrží čo najdlhšie.

Šialene sa teším na pivko a Slobodku v sobotku s mojou vlčou spriaznenou dušou a jej alfom. Extra sa teším na stredajšie vstávanie, ktoré bude v hodinách až nekresťansky neskorých. Okolo obeda a možno aj neskorej. teším sa na to, že o chvíľku tu je víkend. Teším sa z toho, že mám nohy na stole v teplom objatí mojich chlpatých ponožtičiek, ktoré mi jednou farbou pripomínajú profesora, ktorý mi už nikdy nedá žiaden test, lebo je pochovaný v spomienkach na zimný semester. teším sa... A ak chcete byť normálny a potrebujete viac dôvodov pre radosť pokojne sa spýtajte, nájdem ich kopu. Lebo som šťastná. Len tak. A je to fajn.

 Blog
Komentuj
 fotka
vlcica1989  15. 2. 2010 20:14
na pivko a Slobodku sa teším aj ja strašne a hlavne na to že budeme s tebou
 fotka
eli19  15. 2. 2010 23:32
len dúfam že ti mojimi trafenými otázkami v ts-kách nekazím túto úťasnú radosť, PS: zasa raz jeden skvelý blog,a som rada že taký optimistický,...
 fotka
d170  15. 2. 2010 23:56
Máš pravdu, všetko ovplyvňuje naša nálada.

Niekedy je človek smutný ak aj dosiahne to, čo chcel a myslel si, že ho to urobí šťastným.

A niekedy žije všedný život a teší sa z maličkostí, ktoré väčšinou ani nevníma.
Napíš svoj komentár