Dovolil by som si Vás osloviť zaujímavou „kávovou“ ponukou.
„Kávový biznis“, ktorý napomáha Vášmu zdraviu a ešte tým aj zarábate. Kávu, čokoládu alebo čaj pijeme všetci, a čo by ste povedali, keby ste si ešte aj zarobili?
Rozhodli sme sa v spolupráci s Rakúskom a Maďarskou republikou priniesť túto firmu aj na Slovensko a do Čiech. Organo Gold prináša na trh produkt, ktorého hlavnou zložkou je huba Reishi (Ganoderma Lucidum), pestovaná v prírodných podmienkach so zachovaním 100% nej organickej Ganodermy. Ide o jednu z najkrajších húb. Ganoderma je skutočne pestovaná v prírodných podmienkach, v dĺžke rastu až 18 mesiacov.

Pravidelný príjem Ganodermy

- má priaznivý vplyv na červené krvinky, zlepšuje cirkuláciu krvi
- znižuje hladinu cholesterolu a triglyceridov v krvi
- koriguje niektoré srdcové arytmie spôsobené stresom
- zvyšuje okysličenie srdcového svalu
- stimuluje imunitný systém, pôsobí antibakteriálne, antivírusovo
- upravuje krvný tlak
- omladzuje pečeňové bunky a obnovuje jej dôležité funkcie
- upravuje vylučovanie žalúdočnej kyseliny a tým pôsobí ako prevencia pri vredoch
- upravuje stolicu, pomáha pri zápche a syndróme podráždeného čreva
- tlmí zápalové prejavy, tlmí alergie a posilňuje imunitný systém
- pomáha napraviť regulatórne funkcie obličiek
- znižuje úroveň cukru v krvi a má priaznivý vplyv na zdravie prostaty
- pomáha mierniť alergie s rôznymi príznakmi
- podporný prostriedok pri liečbe rakoviny, chronickej bronchitíde, astme,
- podporný prostriedok pri kardiovaskulárnych ochoreniach, hypertenzii
- predlžuje život
V Kantónskom dialekte "Lingzhi alebo Reishi", je názov pre jednu formu huby Ganoderma Lucidum. Predstavuje čestné miesto v Ázii, kde bola použitá ako liečivá huba v tradičnej čínskej medicíne už viac ako 4000 rokov. V Číne je známa ako "zázračná kráľovná bylín". Vedecké meno "Ganoderma" je odvodené zo starovekého gréckeho jazyka "svetlá lesklá pokožka". Slovo "Lingzhi", v čínštine znamená "bylina duchovnej moci" a tiež bola popisovaná ako "huba nesmrteľnosti". Ganoderma je skutočne odhalené tajomstvo východu. V Číne je považovaná za národný prírodný poklad.

Z našich produktov si môžete vybrať čienu kávu, moccu, latte, horúcu čokoládu a pre nepriaznivcov kávy je tu aj veľmi účinný zelený čaj. Čierna káva a čaj nie sú obohatené o žiadne ochucovadlá, či osladzovadlá.
Táto káva obsahuje 100 % ganodermu a je v nej 5 % ganodermy. Tým pádom je zásaditá: pH 7,3-7,5; aj preto je zdravá, kým klasická káva je kyslá a kyslosť môže spôsobovať napr. rakovinu pankreasu. Obsahuje cca 15 mg kofeínu. Odporúča sa piť ráno – na lačno a potom počas dňa. 2-3 šálky denne.

10 Dôvodov prečo organo gold:

Ponúkam Vám 10 argumentov, faktov, dôvodov, prečo som vstúpil do ORGANO GOLD, a prečo to odporúčam aj Vám. Ak ich nájdete v čomkoľvek čo robíte, nájdete vnútornú motiváciu!!!! A tú skutočnú – nie vonkajšiu motiváciu (ktorá je podľa Iva Tomana ako „smrad“).

Spoločnosť ORGANOGOLD – OG – „organizačné zlato“ www.organogold.com
1. Je to kanadská spoločnosť - sídlo Vancouver. Nie USA! Majitelia sú bohatí, nechcú sa nabaliť a zmiznúť. Vstúpil na trh v r. 2008 – 9 mil USD, 2009 57 mil. USD, 2010 356 mil USD. Úžasný rast!!! Posledných 13 mesiacov je spomedzi 500 najlepších sieťových marketingov v raste (FAKT) na prvom mieste na svete. Všade, kde vstúpili na trh, „prevalcovali trh!“
TOTO je to SPRÁVNE MIESTO!

2. Strategický partner - Nadácia Napoleona Hilla. Odmietli také firmy ako Google, Microsoft, Mecedes-benz...Nadácia skúma etiku, férovosť, potenciál rastu... NEZISKOVÁ organizácia!!!

3. Vynikajúci produkt - jediná firma na svete, ktorá poskytuje 100 % GANODERMU. Kráľovná liečivých rastlín. Harmonizuje telo, prevencia proti chorobám. Huba Reishi. KTO sa dnes stará o svoje zdravie? Tu VIEM, že robím niečo pre svoje zdravie, pre zdravie svojej rodiny a s kľudným svedomím to odporúčam aj ostatným! ZDRAVIE sa stáva jednou z najvyšších priorít!

4. Nejde proti zvykom. Pijeme aj tak KÁVU. Vynikajúce produkty ako čierna káva, latte, mocca, čokoláda, zelený čaj...Káva je po vode druhý najviac pitný nápoj, a po rope a zemnom plyne najviac obchodovanou komoditou na svete. 400 rokov rastie obrat obchodovania s kávou. Dostanete TOVAR, nemáte čo stratiť... Nedá sa prehrať!

5. Vynikajúci marketing. kombinácia binárneho systému a klasického sieťové marketingu, kombinuje výhody jedného aj druhého systému! Polovičku siete Vám môže budovať horná sponzorská sieť! Preto sa 2-2,5 násobne rýchlejšie šíri ako ostatné MLM a 2-2,5 násobne sa dá viac zarábať! Za vstupnú investíciu (233 eur-bronze, 560 eur-silver , 1400 eur-gold PACK (štartovací balíček) máte možnosť začať budovať svoj vlastný BIZNIS! Vieme, že za 1400 Eur v dnešnej dobe nevieme rozbehnúť seriózny biznis.

6. Cieľová skupina. TAKMER KAŽDÝ!! Aj vy určite pijete kávu, čokoládu alebo čaj! Každý máme nejaké zdravotné problémy – aj keď o tom nehovoríme. Nemáme radi lieky a sú drahé!

7. 7 druhov príjmov. Možnosť podieľať sa celosvetovom OBRATE spoločnosti.

8. Ľahko sa šíri pomocou jednoduchých troch otázok– kvázi samo. Ešte sme nemali stretnutie, kde sa nikto nezapojil!!! Dnes keď je „kríza“! Rozhodli sme sa profitovať z nej – z krízy. Ľudia sa čoraz viac budú venovať svojmu zdraviu, lebo lieky a liečenie budú vždy drahšie a drahšie.
TRI otázky: 1. Pijete kávu? Čokoládu, Čaj? 2. Staráte sa o svoje zdravie? Je pre Vás dôležité Vaše zdravie? 3. Máte záujem zarábať peniaze? TRI SILNÉ ARGUMENTY

9. Je to začiatok na Slovensku. Vždy kto príde prvý, skôr „ryžuje“, to platí v každom sieťovom marketingu! Rýchlosť je veľmi dôležitá! Ženy vedia, že nemôžu kedykoľvek rodiť, ale všetko má SPRÁVNY ČAS! Správnu chvíľu! Áno, v nových MLM záleží aj od rýchlosti! Držím sa hesla, NEBOJ SA ŽIVOTA, aj tak ho neprežiješ! Neboj sa budúcnosti VYTVOR SI BUDÚCNOSŤ! Nie je jedno KEDY začnete budovať svoju budúcnosť, asi po 70-ke je to trochu väčšia výzva!

10. Ponúkame úžasný školiaci systém, na ktorom môžeme participovať!!! Pomáhate aj ostatným na ceste, budú zdravší, bohatší VĎAKA VÁM... + dobrý pocit!

Podľa mňa sú v živote 3 veci dôležité!
Byť pripravený na šancu (1), ak príde „spoznať“ ju, vidieť ju, vedieť zacítiť ju (2) ROZHODNÚT sa pre ňu a urobiť prvý krok „pustiť sa“ po nej (3) ísť po nej, mať tú odvahu, odhodlanie! „Aj tisíc míľová cesta začína PRVÝM KROKOM“ – hovoria Čínania!

Budha raz povedal „Na ceste nájdeš cestu“. Len treba ísť na tú cestu, vykročiť na ňu! Urobiť ten prvý, ale veľmi dôležitý krok!!!!
V živote vždy je dôležité, ani nie to, čo dosiahnete na tejto ceste, ale akým ČLOVEKOM sa stanete na tejto ceste, KÝM sa stanete...
TU sa stanete ZDRAVŠÍM a BOHATŠÍM človekom a budete mať dobrý pocit, že pomáhate iným a prospeje to ich zdraviu.
Zmysel života je aj robiť niečo pre ostatných, robiť nielen veci pre peniaze. Dokonca si myslím, že dlhodobo nemôže byť nikto šťastný, ak pracuje jedine a len pre peniaze.

V živote štandardne neľutujeme to, čo sme urobili, ale to , čo sme neurobili. Tento business sa šíri veľmi rýchlo, lebo „Neúspech neexistuje len ÚSPECH MEŠKÁ“ (anglické príslovie), dokedy bude meškať, záleží od nás.
Voľba je na Vás! Môžete sa rozhodnúť akokoľvek a správne! Čo je pre Vás správne, to viete VY!

H. Ford tvrdil: „Stretnúť sa je začiatok, stretávať sa je pokrok ale skutočný úspech je obojstranne výhodná dlhodobá spolupráca“.
JEDNU takú možnosť som Vám ja dnes ponúkol! Navrhol som Vám – poďme SPOLOČNE na túto jednoduchú, ľahkú, „kávovú“ cestu (it´s simply, it´s easy, it´s coffe!), KDE príjemne dosiahneme nové méty.
Okrem priateľstva nás bude spájať aj jeden dobrý business. Dobrý business spája dobrých priateľov.

Každý z nás pije kávu, alebo čaj. Môžeme byť zdravší, silnejší a pri šálke kávy sa môžeme porozprávať a aj si zarobiť. Ak by ste mali záujem o bližšie informácie, kontaktujte ma na p.parajos@centrum.sk

VOĽBA JE NA VÁS!
A summa summarum: - zhrňme to:
1. Rád pijete kávu, čaj, čkoládu?
2. Je pre Vás dôležité Vaše zdravie?
3. Máte chuť tým aj zarábať peniaze?

A + otázka: * Poznáte DVOCH ľudí, ktorí tiež odpovedia na Vašu otázku ÁNO? Potom na čo čakáš???

Aj zlé rozhodnutie je lepšie ako žiadne, pretože príliš váhaví a príliš opatrní ľudia to obyčajne nikam nedotiahnu! Nie opatrnosť je „matkou“ múdrosti, pretože keby bola príliš opatrná nestala by sa „MATKOU“! OPAKOVANIE je matkou múdrosti.
Prajem Vám správne ROZHODNUTIE! Môžete byť na SPRÁVNOM MIESTE V SPRÁVNOM ČASE!

S vynikajúcimi ľuďmi na VRCHOLE, kde nie je NIKDY tlačenica, a odkiaľ je najkrajší Výhľad ...

TAM sa môžeme stretnúť...

Dúfam, že Vás tento skvelý produkt osloví aj Vás a spolu si vybudujeme obchod, z ktorého budeme mať radosť.

 Blog
Komentuj
 fotka
demolition  27. 2. 2014 19:28
Je to začiatok na Slovensku. Vždy kto príde prvý, skôr „ryžuje“, to platí v každom sieťovom marketingu!

Väčší dríst som ešte nepočul. Princíp MLM je, že aj po 20 rokoch má človek šancu sa vypracovať daleko. Po 20 rokoch budete tvrdiť čo? Ze uz sice ryzovat nemozete ale?

To by si musel obsadit behom 2 rokov a oslovit kazdeho Slovaka, aby to mohla byt pravda.

O tych samanskych ucinkoch a 18 000 rocnom pouzivani mimozemstanmi sa radsej nevyjadrujem. Ani o skodlivosti pri dlhom uzivani.
Napíš svoj komentár