Tak. Dňa 3. júla 2007 som zažila čosi... huh, neviem ako to nazvať- haluzné? Strašné? No posúďte sami

S mojou kamoškou Jankou sedíme v parku. Rozprávame sa a tak. A ona mi chcela povedať čosi doležité, no furt okolo chodili nejaký ludia. tak sme čakali a už konečne sme nikoho nevideli, tak začala hovoriť... Medzitým sme si obidve vyzuli topánky, lebo bolo straaašne teplo a sme sa v čínankách potili

Ked tu zrazu, spoza kríka vyskočí (pravdepodobne riadne ožratý) smradlavý bezdomovec. Janka ihned zmlkne. Aj ja. A ake nemile bolo naše prekvapenie, keď bezdák zamieril rovno ku nám, čosi mrmlajúc si popod nos.


Normálne prišiel a sadol si medzi nás na lavičku!!!!!!!!!!!


Po prvé som skoro skapala od smradu a po druhá on normálne povedal, že: "Nemusíte sa obúvať dievčatká! nepožičiate mi tie topánky?"

Janka nestratila hlavu a nezačala sa zadúšať smiechom ako ja (musela som otočiť hlavu na druhú stranu lebo mi vytryskli slzy od rehotu) a povedala, že ich potrebujeme, tak sme sa rýchlo obuli (mne to of course robilo problémy, bo som sa tak rehotala, že som nič nevidela od slz. Ani neviem na čom :d Ale ved to som ja Chápete a musela som to zakrývať, aby si to ten bezdák nevšimol .


A potom bezdák že: "Nemáte zapalovač?"
"Nie, nefajčíme," ihned odpovedala Janka."
"Jaj. Viete, idem do plynárne a to je dlhá cesta tak reku si ešte zapálim," vytiahol cigaretu a strčil si ju do úst, "ale nemám zápalky. Skúsim ohen nejak urobiť," vybral si ju a začal tu cigaretu šúchať o zem. Medzitým hovoril: "Viete kde je plynáren, nie? Tam pri cintoríne."

To som sa ja už tak ujebávala, že som skoro zdechla Všimla som si, že Janka vytiahla mobil, zatiaľ čo bezdák stále šúchal cigu o zem.


"Do riti, musíme ísť za Majom!" (Majo je Jankin brat).

Rýchlo sme vstali a utekali sme s tade akoby nám horelo za patami ty vole

Lol ale ja som sa potom ešte stále taaaak rehlila, že konec Aj ked stale nevim čo je na tom smiešne

 Blog
Komentuj
 fotka
takto  3. 7. 2007 21:04
sudis ludi ako vypadaju precitaj si blig on normala teraz aktulizovany ti tela
 fotka
thomas27  3. 7. 2007 21:43
haluska toto je teda on chcel ten ohen spravit suchanim cigy o zem? LOL
 fotka
galinka  4. 7. 2007 18:33
Asi by som reagovala rovnako... pri takých príležitostiach ma to jednoducho chytí a nedokážem sa nesmiať
 fotka
romanka5  9. 8. 2007 09:57
hm...mozno sa to onedlho stane tebe !
Napíš svoj komentár