Áno, rozhodla som sa napísať jeden blog, ktorý by som chcela venovať človeku, čo mi asi najviac pomohol. Nie, nie sú to moji priatelia, s ktorými sa každodenne stretávam, ale niekto, s kým som sa spoznala na internete. On bude vedieť, o kom hovorím.

-------------------------------------------------

Všetko sa začalo jedinou rpg stránkou, náš čisto RPG (zainteresovaní vedia) vzťah prešiel do priateľstva a neskôr sme si vymenili telefónne čísla. Pred tým som nepremýšľala nad tým, ako sa všetko vyvinie. Nikdy som nevedela, čo sa z ľudí vykľuje, ale pri tomto čírom predstavení sa v telefonátoch som to zistila. Tak isto ako podľa tónu hlasu, tak isto ako sa so mnou daný človek rozprával a čo pre mňa všetko urobil.
Keď mi bolo na nič, vedel ma rozosmiať, aj keď o tom on sám nevedel, vždy vo vhodnej chvíli mi tresol poznámku: ,,Mimochodom, napísal som pre Teba ďalší blog." A v tej chvíli, keď som sa nachádzala na počítači, som zaletela na stránku birdz.sk a snažila som sa čo najrýchlejšie a najdetailnejšie prečítať, čo mi napísal. Dojalo ma to, vždy ma to dojímalo, ale najviac ma dojalo, že som sa mu vždy dokázala otvoriť a mohla som mať aj istotu, že to ostane len medzi nami.
Áno, vďaka nemu som sa spoznala s dvoma úžasnými osobami, ktoré sa stali mojimi priateľkami. Tými sú jeho sestra, ktorú som náhodne na tej nemenovanej stránke zastúpila, a jej kamarátka z Česka
Hej, hej, podvody sú podvody, ale niekedy to inak nešlo. Aj keď sú to len stránky, sú to výrobky ľudí, ktorým na nich záleží.


Pri tejto príležitosti, keď som si spomenula na všetky tie nádherné blogy, ktoré mi písal, som si spomenula, že aj ja by som konečne pre neho mala niečo urobiť, nie len sa pozerať, čítať a tešiť sa, že predsa len niekomu, aj keď je z ďaleka, na mne záleží. (Som človek, ktorému to niekedy nepáli a ľudí radšej odháňa, než by si mal na krk vešať závesky a lá priatelia, preto ich mám málo.)

Pre toto by som mu chcela veľmi poďakovať za všetko, čo som s ním kedy prežila. Nie, nie je to list na rozlúčku, len som konečne chcela urobiť niečo aj ja pre neho, keď už nič iné, aspoň mu napísať blog. Mal by vedieť, že i keď ho ľudia kritizujú, vždy je tu niekto, komu môže podať ruku a požiadať o pomoc. Určite sa tí praví priatelia raz ozvú a ukážu sa. A tak isto by mal vedieť, že odomňa mu zo srdca prajem všetko najlepšie, aby sa mu v živote darilo a aby našiel človeka jemu blížnemu a dožil s ním tie krátke roky života, ktoré sa zdajú niekedy dlhé, ale predsa len sú krátke a život je len jeden. Preto by si ho mal vážiť aj on, čo si ho váži nadovšetko, a pre mierne alebo veľké neúspechy by nemal z kolien spadnúť nižšie, ale mal by sa postaviť a bojovať ďalej, ako sa o to snažím i ja.

Mám ho veľmi rada pre všetko, čo pre mňa urobil,
snáď je to u neho tak isto, ako u mňa.

Ešte raz,

ĎAKUJEM TI ZA VŠETKO

 Blog
Komentuj
 fotka
kosmiklove  19. 12. 2009 22:45
hm tak ja ten spravny clovek asi nebudem
 fotka
endre-silentname  20. 12. 2009 16:32
Mati... tak za tento krásny blog ti naozaj veľmi pekne ďakujem. Veľmi ma to potešilo a som veľmi rád, že sa už nejaký ten čas poznáme. Niekedy dokáže aj internet robiť zázraky a vytvorí krásne priateľstvá ako je aj to naše. za tento blog ti naozaj ešte raz ďakujem a ver mi, že ťa mám strašne moc rád.
Napíš svoj komentár