Moznost spoznavat INTERNET ma uz dnes mnoho ludi. Mladych, v strednom veku, ale aj o nieco starsich. Detom sa najviac paci, ked sa hraju hry, ktore su od 18 rokov a preto su pre ne zaujimave. Pri registrovani ziadna stranka nevidi, ze kto sa to vlastne registruje. Po tejto cinnosti im staci rozmyslat ako dospeli ludia a stavaju sa z nich "zavislaci". No nie taki, ako ti, ktori hraju na vyhernych automatoch za peniaze. Je to pre nich aj moznost ziskat lepsie logicke myslenie, ale vsetko treba robit s mierou. Je dobre, ak sa im dari, lebo ak je to naopak, skodi to celemu telu.

Po mojich vlastnych skusenostiach mozem s urcitostou potvrdit, ze na to, aby sa clovek citil dobre, musi sa mu aj darit. Ak to tak nie je, potom tazsie zaspava, niektori ani nespia vobec, dostavaju sa do "DEPKY", z ktorej sa snazia dostat pomocou roznych "liekov", a pri tom by stacilo vediet sa ovladat bez pomoci inej osoby.

Ani mne sa vzdy vsetko nepodari vyriesit hned, ale nikdy nesiaham po nicom, co by mi malo blokovat moje hlasenia tela.

Vela ludi na inych strankach pouziva "CHAT" ( ROZHOVOR ) na riesenie svojich problemov tzv. " POKECANIM " si s roznymi ludmi, ktori sa neskor mozu stat aj priatelmi. Tem je vzdy dost, staci si nejaku zverejnit. Je niekedy tazke objavit tu spravnu osobu, ktorej sa da zdoverit so svojim problemom. Byva tam vela ludi, ktori vedome vyrivaju a nie kazdy to zvlada. Treba k tomu iba odvahu a vediet, ako reagovat. Mna uz neprekvapi nic.

A co moj postreh z CHAT-ovania?

Kto chce, aby sa dobre pobavil, moze nieco napisat pre "all", a cakat na reakcie. Najucinnejsie to je v zimnych mesiacoch, ked nie je vonku co robit, dalej pocas prazdnin, alebo ak su to studenti, ziaci a pod., tak pocas hodiny INFORMATIKY.

Ak budete pravidelne na niektorom z velkych CHAT-ov, potom zistite, ze ktori su tu takmer vzdy prihlaseni a ktori su iba tzv. " SVIATOCNI ". Teraz v lete je to asi tak, ze kontakty ziskane v zime sa akoby vytracali a je treba si najst ine.

Ja si pisem vacsinou iba s takymi, ktorych aj vidim, lebo ti ostatni byvaju velmi smeli. Viem byt aj " BUTLAVOU VRBOU " ak je treba a rad poradim komukolvek o comkolvek. Hlavne, ak som uz podobny problem riesil.

Aj vy ste na tom podobne?

Pokracovanie nabuduce...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár