Je cas vyjadrit sa a preto pokracujem. MOJ NAJMILSI HIT ma svoje druhe kolo za sebou a mam pocit, ze je to "SHOW NA LETO" ako o tom pisu tvorcovia programu, ktora spestruje vikend. Vratim sa k inemu blogu, ktory som napisal, kde som mal nazor, ze piesen s textom pre muza by nemala spievat zena / alebo opacne /a dakujem P. HAMMELOVI, ze aj on to tak vnima.

Tato sutaz posunie dopredu tych, ktori dostanu viac sms-iek, ale nemusi byt vitaz ten najlepsi. Ja tipujem Renatu, lebo jej hlas je taky, aky ma byt a je podobny Vere Spinarovej. Keby naspievala jej hit Bila jawa 250, urcite by to dobre dopadlo. No nesutazne, lebo toto je iba pre SLOVENSKE PESNICKY. V 2. kole dobre spievala aj KELY a do buducna mam pre nu navrh, ze by mohla vytvorit duo s M. Bundovou / SHS / a mohli by sa volat Maria - Kely. Znelo by to celkom dobre.

Aj to, ze tu dostali sancu aj mladsie rocniky ma tesi. Aspon sa tu osmelia, ale ich hlasivky musia este dorast, pretoze im unikaju nejake tony, ale to je tym vekom. Hlavne, ze su povzbudzovani a v buducnosti sa urcite zlepsia.

Iba tak na zaver chcem pripomenut, ze aj fotogenickost prida uspechu. Myslim si, ze aj ti, ktori posielaju hlasy to vnimaju takto a ten, kto az taky pekny nie je najskor vypadne.

Pokracovanie nabuduce.

Majte pekny den!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár