Celkom zaujimava konkurencia sa tu objavila. Asi po vzore niekolkych volieb miss tu mame aj nieco ine. Slovensko Hlada Superstar je pre niekoho dost nebezpecna sutaz, lebo niekedy sa clenovia poroty vyjadruju dost priamo a nie kazda osoba to zvladne. Moze to skusit teraz v MOJOM NAJMILSOM HITE. Z tej ukazky, ktoru som videl mozem usudit, ze talenty mame a nie hociake. Uz sa na tych sutaziacich tesim. STV teraz nema SHS, ale ma HIT STOROCIA a MOJ NAJMILSI HIT, co bol z ich strany dobry tah. Markiza ma teraz SHS a konecne si "RADA", ktora sledovala STV, aby neprerusovali tento program reklamamy nebude musiet zatazovat hlavu. V markize reklamy budu a legalne. Viac neskor. Suhlasite s mojim nazorom?

 Blog
Komentuj
 fotka
tomas  15. 6. 2007 17:35
Hm, povedzme ze tema Rada verzus Slovensko hlada Superstar na STV je dost kontroverzna.



STV nemoze prerusovat programy reklamou, okrem priamych prenosou. A SuperStar bol priamy prenos dokonca to bolo aj ista forma v zmysle greckych olympijskych hier aj sportoveho prenosu (kedze na greckych starovekych olympijskych hrach sa sutazilo aj v kulture=speve, cize teoreticky sa da povedat, ze STV mohla prerusovat program reklamou) a zaroven nemohla,lebo sa to nepacilo niektorim ludom, podla ktorych to sice bol priamy prenos, ale nebli to ziadne "majstrovstva slovenska v spievani"...



Skor by som povedal, ze okolo STV sa robi obrovska politika, a podla mna ani neslo o to, ci tam je reklama alebo nie je, ale z principu to proste musel byt problem.
Napíš svoj komentár