Žijem až v prílš reálnom svete a tak niekedy potrebujem ten svoj fiktívny,paralelný svet v ktorom som kto chcem a robím si čo chcem.Ale,ja až príliš často unikám pred realitou do fiktívneho sveta,čo mi niektorí aj vyčítajú No nie je pekné zasnívať sa a len tak nechať lietať myšlienky??

Na moje šťastie(a možno niekoho nešťastie) som si našla rovnakú osobu,moju "sparingpartnerku" Naťu.Najmä v škole,kde na nás tlačia tie "reálne veci" my sa obalíme fantáziou a už to ide ako po masle.Nie je to zrovna nejlepšie ale takéto veci si nevyberieš...Niekto hltá učebnice a nemá čas na snívanie a my zase príliš snívame a nemáme čas na učebnice.

Mala by som ešte spomenúť ako sme sa k sebe dostali...Budem znieť otrepane ale bolo to na najúžasnejšom mieste na svete-na Čabradi.Viem,vyzerá to tak že knihy a články vznikajú po nejakom dobrodružnom zážitku alebo niečom veľmi emotívnom,ale musím Vás vyviesť z omylu.Vrúcna bola stvorená úplnou náhodou-zle prečítaním menom a TibiGanja bola výplodom alkoholového opojenia.

Prišla som na to,žena nápad stačí 5 minút a len tích správnych ľudí.Ja som mala šťastie na týchto ľudí a možno si vtedy ani neuvedomili "vážnosť situácie" a možno z dvoch slov vznikla kniha.

Dúfamže Vrúcna sa bude páčiť a že každý sa nájde v nejakom tom svojom fiktívnom svete.

PS ávajte pozor,kedy upadáte do týchto "kreatívnych chvíľok" inak dopadnete ako my

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár