Chýba mi vôňa dažďa. A zvuk elektriny. Časy ked sme spolu hovorili. Ty si bol nežný a ja ti načúvala. 

To je môj dar od boha. Bodaj by si sa smel pozrieť aspoň nachvílu na svet a na seba mojimi očami. Kedysi si ma počúval, keď som ti vravela, že si dobrý človek a vieš byť lepším. Keď som bránila hádkam narušiť tvoju pohodu. Šlo to. Len keby si smel na tú chvílu vidieť mojimi očami...

To čo cítim ešte stále k tebe, cítim ku každej živej entite. A to si nevedel pochopiť. Bral si to ako zradu. Bol si sklamaný? Čakal si viac, ako som ti mohla dať. No ja nie som majetok. A pritom ti chcem byť stále nablízku. Dokážeš to pochopiť?

Chcem aby si spoznal svoju hodnotu. Je taká istá akú má každý človek. Cítim ako tvoje vnútro kričí. Chce príjmať úprimné pocity. A ty si pritom postavil okolo seba nekonečne vysoký plot. Tak veľmi sa bojíš bolesti? 

Chcem len, aby si vedel, že na teba myslím, a nikdy som nezabudla. Aby si vedel, že v teba verím. Chcem vidieť teba silného zdolať všetky prekážky. Aby si pochopil, čo všetko dobré dokážeš.




Ak by som mohla mať jedno prianie, chcela by som, aby sa každý mohol aspoň nachvíľu pozerať mojimi očami...

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
midnight  8. 7. 2017 05:14
nie zlatíčko, to nemá nič spoločného s týmito pseudovznešenými pičovinkami, to je proste normálna diagnóza že nymfománia
 fotka
padlyanjel  8. 7. 2017 09:15
@midnight neda sa ta bloknut ked ma mas bloknutu ty...
10 
 fotka
wistingher  8. 7. 2017 22:52
Človek vždy hľadá v texte to čo chce nájsť. Že by to bolo práve o ňom. Chvíľami som mal taký pocit tiež. Ale súcitím s oboma stranami, pretože tiež mám nejakú skúsenosť.
11 
 fotka
padlyanjel  10. 7. 2017 07:56
@wistingher každý má tú tendenciu prispôsobovať si vo svojej mysli všetko tak, aby sa zdalo, že sa vesmír točí okolo neho... je to fajn ked to zostane v predstavách, potom už... a šak čo..
Napíš svoj komentár