Ak je vsetko tvorene malickymi atomami, co je ta sila co ich spaja ?
Je to ta vesmirne pozemska energia, kvoli ktorej vnimame veci ako celok, ako pevnu hmotu, ktora drzi tieto atomy v celku a vyplnuje kazdu strbinku.
Alebo je tato energia samotnymi atomami ?
Ak ano, definujme si tu energiu. Vo vsetkych fazach sa da povedat ze plati ze tato energia tu je, vzdy bola a vzdy bude.
NEZANIKA ani NEVZNIKA ale TRANSFORMUJE sa.

Polozme si otazku akym sposobom alebo preco sa tato energia transformuje, cize je nestala. A ci ju dokazeme transformovat do zelanej podoby.

Tato energia je nestala, pretoze vsetky castice su pohyblive, kmitaju. Nemaju teda staly tvar, aj ked volnym okom tieto fakty nepozorujeme. Energia je neustale v pohybe. Teda sa aj neustale transformuje na zaklade vnutornych vplyvov kedze predpokladame ze neexistuje nic co nie je stvorene z tejto energie a ze je tak hlboko posplietana ze kazda jej cast posobi na cely celok. Mozme sa domnievat ze my sme z nej stvoreny v takej podobe akej sme, a tera mozme predpokladat ze kazdy nas maly cin alebo len jedna jedina myslienka posobi na celok, teda ho transformuje. Ak by sme cielene sa na nieco sustredili mohli by sme dokazat transformovat tuto energiu do podoby akej by sme chceli. Na margo toho sa da dat jednoduchy priklad o tom, ze ak sa stretnete s pozitivne naladenym clovekom, tato skutocnost vas pretransformuje a ovplyvni do takej podoby ze sa nanho mozno aj nevedomky usmejete. Naopak, stretnutie so zle naladenym clovekom vas zdeprimuje. Jedno slovo vyvola reakciu druhych ako kamienok hodeny do jazera kt vyvola nasledne mnozstvo malych vlniek. Tu ale uz zrejme odbacam do akcie a naslednej reakcie, ale suvisy to s tym ak chceme cielene menit energeticku hodnotu a jej frekvencie do zelanej podoby. Je zname ze nizke frekvencie su spojovane s negativnym vplyvom a vyzsie frekvencie s pozitivnym vplyvom.

Zaverom mozme zhrnut ze tieto fakty nam otvaraju moznosti na cielene skumanie a skusanie vplyvu roznych faktorov a nasledne skumanie z akej podoby do akej sme sa dostali tym a tym cielenym vplyvom. Tak ako sa da skumat clovek a jeho reakcie na rozne vplyvy. Mozem predpokladat ze teoreticky ak by sme poznali vsetky moznosti, vedeli by sme transformovat energiu v giganticky zasadnych veciach, ze by sa mohli vyriesit mnohe civilizacne problemy.


//tak kresne zlate dievcatko, ale tak hrozne vazne vyzera ked vravi o takychto veciach//

 Úvaha
Komentuj
 fotka
padlyanjel  29. 10. 2014 12:38
@likjul ako ja sa nestazujem ale ty mas zase svoju zvlastnu schopnost ze ?
 fotka
likjul  29. 10. 2014 12:39


 fotka
padlyanjel  29. 10. 2014 12:40
@likjul tie gify niekedy
 fotka
likjul  29. 10. 2014 12:41
Kľudne som tam mohol byť aj 50 krát.

 fotka
likjul  29. 10. 2014 12:42
Niekedy sa dobre trafím s gifom čo?
 fotka
padlyanjel  29. 10. 2014 12:42
@likjul hej ale dvakrat po sebe nie je vtipny uz
 fotka
artusios  29. 10. 2014 12:43
Príťažlivá sila? :happy:
 fotka
likjul  29. 10. 2014 12:44
Lenže to prvé nie je gif. :ehm:
 fotka
padlyanjel  29. 10. 2014 12:45
@artusios coze ta pritahuje ?

@likjul to je jedno rovnaky motiv
10 
 fotka
likjul  29. 10. 2014 12:50


11 
 fotka
artusios  29. 10. 2014 13:03
Opačný pól.
12 
 fotka
padlyanjel  29. 10. 2014 13:08
@artusios a ja som tak dufala ze aj opacne pohlavie
13 
 fotka
artusios  29. 10. 2014 13:10
Tajne môžeš dúfať.
14 
 fotka
padlyanjel  29. 10. 2014 13:49
15 
 fotka
artusios  29. 10. 2014 13:50
16 
 fotka
midnight  1. 11. 2014 11:56
"Ak je vsetko tvorene malickymi atomami, co je ta sila co ich spaja ?"

"Alebo je tato energia samotnymi atomami ?"

ani jedno, atómy sú dôsledok, to čo vzniká na priesečníkoch tej energie.

"Ak ano, definujme si tu energiu. Vo vsetkych fazach sa da povedat ze plati ze tato energia tu je, vzdy bola a vzdy bude. "

skôr "v žiadnej fáze sa nedá povedať nič iné"

"Polozme si otazku akym sposobom alebo preco sa tato energia transformuje, cize je nestala."

transformovať sa a prúdiť je podstatou energie, jej základnou vlastnosťou. energia ktorá sa netransformuje a neprúdi, alebo sa transformuje a prúdi príliš pomaly zvykne byť nazývaná hmotou.

"A ci ju dokazeme transformovat do zelanej podoby."

ak aj nie vo všetkých významoch, tak v mnohých áno.

"Tato energia je nestala, pretoze vsetky castice su pohyblive, kmitaju. Nemaju teda staly tvar, aj ked volnym okom tieto fakty nepozorujeme."

nemajú žiadny fyzický tvar, sú bodmi priesečníkov od ktorých sa do poľa šíria interferencie, tie tvoria ilúziu toho čo vnímame ako fyzično.

"Teda sa aj neustale transformuje na zaklade vnutornych vplyvov kedze predpokladame ze neexistuje nic co nie je stvorene z tejto energie a ze je tak hlboko posplietana ze kazda jej cast posobi na cely celok."

interferencie sa šíria a na priesečníkoch s poľom a inými interferenciami tvoria nové interferencie.

"Ak by sme cielene sa na nieco sustredili mohli by sme dokazat transformovat tuto energiu do podoby akej by sme chceli."

dokonca aj priamo do tej ktorú vnímame ako podobu fyzickú.

"Na margo toho sa da dat jednoduchy priklad o tom, ze ak sa stretnete s pozitivne naladenym clovekom, tato skutocnost vas pretransformuje a ovplyvni do takej podoby ze sa nanho mozno aj nevedomky usmejete."

vaša frekvencia zachytí a prevezme vplyvy jeho frekviencie a tá jeho zas zachytí a prevezme vplyvy vašej zmenenej frekvencie. Váš úsmev ho poteší.

"Je zname ze nizke frekvencie su spojovane s negativnym vplyvom a vyzsie frekvencie s pozitivnym vplyvom."

to je... silno nepresné a založené z väčšej časti na predsudkoch. ide skôr o harmonické a disharmonické.
čo na teba vplýva pozitívne môže na niekoho iného negatívne lebo jeho frekvencia je tak inde oproti tvojej, že to s ňou neladí, vytvára disharmóniu. a naopak, jemu pozitívne, tebe negatívne.

"Mozem predpokladat ze teoreticky ak by sme poznali vsetky moznosti, vedeli by sme transformovat energiu v giganticky zasadnych veciach, ze by sa mohli vyriesit mnohe civilizacne problemy. "

netreba ani poznať všetky možnosti (a možno sa to ani na tejto úrovni nedá), stačí mať dosť veľkú intenzitu, dosť veľa vysielačov a transformátorov ktoré sú si týchto princípov vedomé a snažia sa ich čo najlepšie používať.

"//tak kresne zlate dievcatko, ale tak hrozne vazne vyzera ked vravi o takychto veciach// "

...neviem si dosť dobre predstaviť ako tvár tohto dievčatka môže vyzerať "hrozne vážne", ale verím že to vie
Napíš svoj komentár