Popravde? Ani vám nemám ani o čom porozprávať. Ibaže sa mi vybili baterky na klávesoch, kábel som ešte nenašla. Respektíve tie, čo som našla, nepasujú. A upratovať sa mi nechce. Pes mi celý deň kradne deku, takže mi je nonstop zima. Hlavne, že jej je teplúčko... A pozrela by som si seriál, ibaže nemám čo popri ňom maškrtiť. A že mám práve veľkú chuť niečo dobré zblajznúť! Tiež som si práve uvedomila, škrábuc si hlavu, že mi došiel môj špeciálny šampon. Myslím, že také bežné problémy normálneho človeka, ktorý má dnes voľno a čaká, až sa mu priateľ vráti z práce. 

Vraj je môj pes ako ja, bojí sa tmy, miluje mlsky a rád sa túli. To, že je tvrdohlavá, vymýšľa kokotiny a je celkovo šibnutá a svojrázna... O tom radšej pomlčím. A ked už príde na to, aspoň nepriznám, že to má po mne. Ale popravde? (áno, opakujúci sa výraz v jednom texte viackrát je nehorázna drzosť krátkozrakého tupca s miniatúrnou slovnou zásobou a aj opička ovládajúca posunkovú reč sa vie hádam lepšie vyjadrovať....) Mám tým na mysli, že mi skôr príde ako by som sa ja podobala na ňu, a nie ona na mňa.To teraz akože poslušne čakám, až sa pániček vráti domov? Ale čo je na tom, ak práve fakt teraz myslím len na pusu a poriadne objatie? A na jedlo...Tak si predsa musím počkať, no nie? Teda na to jedlo nie. Tiež by som mohla zodvihnúť svoj zadok a ísť si niečo naložiť, alebo si objednať. Aj ked je to podľa mňa nefér, objednávať si jedlo sama pre seba tesne predtým, ako príde váš partner domov. A práve mám celkom slušnú niť na rozprávanie vám o svojom živote. A tú predsa nechcete roztrhnúť, no nie? Ani ked vám váš pes začne skákať na notebook aby ste si ho konečne všímali. A ked to nepomáha, tak má dve taktiky: 1.: Začne sa úplne šalieť za hračkou, akože "pozri aká sranda to je pod sa hrať!" 2.: Sadne si vedľa vás, díva sa do blba akože nič ale pravidelne na vás zazerá... Toto je fakt otravné a máloktorý jedinec to dokáže ustáť. Ale ked to zvládnete, tak to vzdá a ľahne si. Och, dúfam že nie som zlý pániček pre najhyperaktivnejšieho psa na svete. S ktorým ste presne pred 24 minútami prišli z venčenia a zas vyštekuje... Ako vážne, ked budete počuť nonstop otravne štekať psa, asi je to ten môj. Chce ísť von? Chce sa hrať? Je otvorené okno a počuje prejsť niekoho okolo? Je zavreté okno a počuje prejsť niekoho okolo? Počuje susedu ako vychádza alebo vchádza do vedľajšieho bytu? Chce jesť? Chce vodu? Chce čokoľvek? Alebo sa len nudí? Dá to najavo štekotom! A pekne nahlas, keby náhodou tí na druhom konci sídliska nepočuli, že je tu. Ale inak ju milujem. Fakt. 

 Denník
Komentuj
 fotka
11monika11  28. 9. 2022 18:30
ja milujem štekajúcich psíkov v hocijaké nevhodné hodiny! a ten náš vie štekať na povel, tak vždy, keď mám pocit, že je v okolí príliš ticho, tak ju za mňamku rozštekám! a ona potom poslušne rozšteká pol dediny <3
Napíš svoj komentár