Casto sa ludia stazuju na svoj zivot, na choroby a na to co nezvladnu, nemozu alebo nedokazu. Cely zivot trpia lebo si toto nahovaraju. Trapia sa a nedokazu nic zmenit. Chceli by zmenit svoj zivot ale hladaju chyby v okoli. Nemaju silu ale nehladaju ju, alebo ju hladaju vo svojom zivote, vo svojom okoli a nazdavaju sa, ze tam niekde vonku je. A tu robia tito ludia zasadnu chybu. Hladaju nieco co nie je dosiahnutelne nikde inde ako vo svojom vnutri. Hladaju stastie, zmierenie a silu ''vonku'', miesto toho aby ju hladali v sebe. A ked im to poviem, neveria ze to dokazu. Preto by clovek mal najprv sam sebe doverovat ak je toho schopny, vytvorit si urcite sebavedomie. A ano je to mozne. Ak si poviete ze vas uz nebavi takto zit a chcete sa naozaj zmenit. Ponorte sa do svojho vnutra a najdite tu energiu. Kazdy ju mame, len ju zabudame vyuzivat. Sme tu predsa na to, aby sme sa vo svojom zivote posuvali vpred. Asi nikto z nas nechce, aby jeho zivot tu bol zbytocny. Aby sa neustale opakoval ten cyklus, lebo sme pohodlny nieco so sebou robit. Nie je to neschopnost co nas deli od uspechu, je to pohodlnost, zbabelost, lenivost vziat veci do svojich ruk a je to hlavne strach. Tak zbytocny strach. Ten je pricinou nasich neschopnosti. Skor ako by sme aspon skusili ci nieco dokazeme, nechame sa ovplyvnit strachom a vopred to zamietneme. Nevpustime k sebe ani tu myslienku ze by sme mohli nieco dokazat. A to je druha chyba ktoru robime. Uspesni ludia su ti ktory sa boja ale tomu strachu celia. Strachu zo sklamania, z neuspechu. Je to asi najvacsi ludsky nepriatel. A do tretice v com je chyba ? V odkladani. Ak sa chcete neozaj zmenit, spravte to teraz hned v tejto chvili. Nesnazte sa vyhovarat a odkladat to, lebo to nikdy nespravite. Tak... Zbohom a ahoj!



 Blog
Komentuj
 fotka
padlyanjel  3. 11. 2015 17:42
A po rozhovore s kamaratom pridavam este toto: ''ale to plati pre vsetkych ostatnych ludi okrem mna'' kratka citacia z chatu.. Ale ano, pre vsetkych ludi na Zemi platia tie iste pravidla a nikto nie je vynimkou !
 fotka
georg21  3. 11. 2015 17:54
"Nie je to neschopnost co nas deli od uspechu, je to pohodlnost, zbabelost, lenivost vziat veci do svojich ruk a je to hlavne strach. Tak zbytocny strach. "
 fotka
hypocrit  3. 11. 2015 17:58
Práve som si niečo také potreboval prečítať. vďaka
 fotka
padlyanjel  3. 11. 2015 18:05
@georg21

@hypocrit moc ma tesi ked to niekomu aspon trosku pomoze
 fotka
xxar3s  3. 11. 2015 19:35
 fotka
agord  3. 11. 2015 20:44
Screenshot
 fotka
padlyanjel  3. 11. 2015 20:51
@agord to bolo dobre
 fotka
agord  3. 11. 2015 20:59
@padlyanjel Keď už je tu taká motivačná nálada.
 fotka
karlotiskot  3. 11. 2015 22:22
Nemám rád tieto obecné psychoanalýzy hodné víkendového rozprávkového okienka.
10 
 fotka
antifunebracka  4. 11. 2015 19:26
straSne vela ludi v okoli si furt hlada dovody, preco nieco NEspravit a zdovodnuju si to uplne nereálnymi katastrofickými scenármi tiez som na to alergicky
Napíš svoj komentár