Život je kurevsky veľká záhada. A náhoda.

Alebo osud? Predurčenie? Znamenia, symboly, obyčajné veci, ktoré k tebe v istý magický moment prehovoria. Výsledok pozorovania zavisí od pozorovateľa.

Žijem na planéte Zem. Obklopuje ma vesmír. A ten zrazu dokáže zhmotniť všetku svoju energiu do mojej túžby a vytvoriť zázrak, splniť mi sen.


V PONDELOK RÁNO BOLI VIANOCE.


Letná edícia

Akoby sa mi trošku zmenilo vnímanie a krv vo mne netiekla, ale v mikroskopických guľôčkach prskala v žilách ako ohňostroj.

Bola to len padajúca hviezda, žiaden padlý anjel. Akoby spadol z jahody. A ja som mala na chvíľu svet hore nohami. Bolo by fájn byť znova zamilovaná. Ale do tohto chlapca nie. On bol len sen. Stretli sme sa v čase medzi nocou a ránom, a to je čarovný čas ticha! Vtedy všetko spí a mlčí. Je tma alebo nebo prikrýva kolorit od kráľovsky modrej na horizonte až po parížsku modrú nad hlavou. Vtedy sa, kámo, dejú zvláštne veci. Snívajú sa sny, padajú zábrany, rozlievajú sa fľaše vína či vodky a každý dotyk môže znamenať všetko a zároveň nič. Len bozk bozk bozk bozk... Okorenený dobrodružstvom a hviezdnym prachom, čo z teba opadával každým pohybom. Vzduch voňal vzrušením a po tvojej aviváži, drahý neznámy.


Povedal si mi len, že si Malý Princ. Pozorne a chtivo, s pootvorenými ústami som si prezrela tvojich stoosemdesiatpäť centimetrov mužskej váhy a s úškrnom naperách mu vravím, že nie je až taký malý... A on na to, že už predsa vyrástol. A povedal to tak vážne, akoby hovoril o svojej prezývke z detstva. Alebo je naozaj Malý Princ, len vyrástol. Lebo však každý princ rastie.

Astrálny chlapec. Stále opakoval, že by chcel vedieť lietať, čo len potvrdzuje moju teóriu o padajúcej hviezde. Ťahá ho to späť. Domov.







 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
radasapytam  9. 6. 2016 20:46
Krasne napisane!!!!!!
 fotka
antifunebracka  10. 6. 2016 15:42
Už dlho som nečítal nič tak infantilné.
 fotka
johnysheek  10. 6. 2016 17:51
super clanok.. a snad...

--
@antifunebracka si ine slovicko vytiahol
 fotka
otvoreneokno  11. 6. 2016 10:32
@antifunebracka tak dúfam, že sa ti páčilo
Napíš svoj komentár