O: Dobrý večer, vážení poslucháči, vitajte v našom programe Ako sa to kolí. Dnes som si z lesa priviezla hosťa Janka z Očovej. Tak Janko, povedz nám ako sa voláš a odkiaľ si, všetkých to určite bude zaujímať. Alebo dobre, ser na to, ideme na vec. Ako kolíš?
N: Takže začal by som asi takto... kolenie nie je vôbec jednoduché, ako si niektorí jednoduchší primitívi z iných krajov môžu myslieť. Je to premakaná technika uštvania zvery do úzkych, že sa vlastne psychicky najprv sama vzdá, a až potom sa vlastne kolí. Ja ako profesionál, riešim všetko oštepom!
O: Takže sa sama podvolí?
N: V podstate to zviera už nechce žiť (z neznámych dôvodov).
O: Veď keď vidí teba Janko, sa ani nečuduj.
N: Veď práve! Ide o to uštvanie, buď smiechom alebo niečim iným.
O: Radšej nám povedz, akú značku oštepu používaš a kde si ho kúpil.
N: Ide o Yamaha oštep, vyvážený s elektronickým navádzaním na teplo, elektronickým difúznym násobičom zbernice a projektorom. Samozrejme možnosť telefonovania a GPS sú zárukou kvality od značky Yamaha (nerobím reklamu kurva!)
A kúpil som ju v Solčanoch, v majestátnej dedine, kde prebýva taká zgerba ako je napríklad @mezomus , ktorého týmto pozdravujem a posielam mu pusinku na.. jeho oštep (tiež kvalitný kúsok).
O: Neboj, toto zvukár aj tak vypípa, čiže chudák poslucháč sa to nedozvie. Nevadí, určite ho budú zaujímať aj iné veci. Napríklad že čo presne kolíš.
N: Zo zvery viacmenej všetko, oštepom sa dá uloviť aj hroch, ale narobíte sa, to mi verte.. Chce to výdrž, silu a všetky tieto veci, ktorými určite neovplýva žiadny z poslucháčov. Osobne kolím čokoľvek, najradšej nejaké mladé pipky v meste ( HA HA HAAA ).
O: A ja som si myslela, že hydinu pestujú len ľudia na dedinách. Kolíš aj tú?
N: Ľudí zaujímajú velké zvery, nie pridrbaná hydina!!! Teba zakolím, keď si nedáš pohov s tou hydinou už. Hydinú kolím, len keď nie je čo jesť v lese.
O: Ale v lese nie je čo jesť zakaždým, keď sa ty vydáš na lov. Či?
N: V lese je vždy čo jesť, mladá dáma, ale kto bude stále žrať divé jahody a čučoriedky?!!! Vieš jaká je z toho sr... zažívacie ťažkosti?
Ak však nie je na blízku žiadna mohutná majestátna zver, musím koliť aj hydinu, najlepšie u niekoho na dvore.
O: V tvojom vlastnom záujme opustime túto tému, lebo miestni sú na svoju hydinu určite hákliví, a keby sa náhodou dozvedeli, že im ju kolíš ty a nie kuny, asi by sa zvýšila predajnosť oštepov.
N: O to sa nebojím, ja kolím v maximálnej ostražitosti, a zatiaľ iba raz som bol nútený trafiť aj nejakého gazdu, lebo ten nemal pochopenie pre moju pravú vikingskú tvár. Bohužial, aj to je cenná trofej, viete ako sa krásne vyníma ľudská hlava v kuchyni nad obednajším stolom? Má pri tom tak zvláštne rozďavenú hlavu, chcel som mu tam vložiť.. kukačku, ale nebola správna veľkosť.
O: Ok, ako dlho už kolíš?
N: Kolím pravdepodobne na profesionálnej úrovni asi 2 roky aktívne. Vtedy nastala zmena vo mne na vikingského bojovníka. Aj keď teraz už nevlastním vrkoče. Samozrejme, cop je základ aj pri love, pre každého dlhovlasého človeka, čo ti jebe, veď by som si vytrhal na stromoch a kríkoch šecky vlasy.

O: V poslednej epizóde nášho programu sme tu mali hosťa až z ďalekého Uzbekistanu, ktorý sa špecializuje na kolenie jazveca hrubostrstého. U nich je to veľmi obľúbený šport a často usporadúvajú aj lovecké súťaže takéhoto typu. Ty si sa už zúčastnil na podobnej akcii?
N: Nie, nie som za zabíjanie zvierat ako šport. Je to skôr môj koníček, vraždiť. Ja zabíjam pre radosť. S mojou Yamahou.
O: Čo pokladáš za svoj najväčší lovecký úspech?
N: Najväčší úlovok, to bude ťažké.. myslím, že tá teta čo zbierala v lese čučoriedky, čo to "kúpila" do riti, keď bola prehnutá, bola asi najväčšia lesná zver, ktorú som ulovil. (keby vidíte jej zadnicu, tiež si myslíte, že je to grizzly !!!)
O: Výborne, veľmi pekne ti ďakujeme za rozhovor. Ešte raz ti dám šancu prehovoriť na poslucháčov a potom páľ do piče.
N: Veľmi rád by som sa rozlúčil s našimi poslucháčmi a poprial by som vám hojný lov, ale jebem na vás lebo ja som chamtivý lovec a všetko vyzabíjam ja !!!

O: Ano, ano, prosím ťa Maroško, vyhoď ho zo štúdia... ale RÝCHLO! Vyťahuje oštep kurva!!






P.S.: Máš piči diviaky !!!

 Blog
Komentuj
 fotka
n0win0u  18. 5. 2010 00:26
@mezomus janicko, za toto mas odomna boztek, pretoze som ta tam spomenul ty mameluk mahagansky !
 fotka
orfea2  18. 5. 2010 00:29
podľa mňa z tohto stačí prečítať nadpis a PS-ko
 fotka
mezomus  18. 5. 2010 00:32
LOL?
 fotka
lubobs  18. 5. 2010 00:36
blázni!
 fotka
majuri  18. 5. 2010 11:00
toto uz co je
 fotka
n0win0u  18. 5. 2010 13:22
@majuri paci sa ?
 fotka
majuri  18. 5. 2010 14:34
@n0win0u samozrejme
 fotka
n0win0u  18. 5. 2010 14:38
@majuri hehe sme radi, celkom ulet planujem viacej tychto psycho veci
 fotka
n0win0u  7. 3. 2012 03:47
fok sa smejem, good old times bitch, right ?
10 
 fotka
popolcek  7. 3. 2012 07:06
11 
 fotka
orfea2  7. 3. 2012 11:27
@n0win0u hej, chýbajú mi
12 
 fotka
orfea2  19. 3. 2014 23:47
@n0win0u kukaj bitch, a máš mi čosi posláááť ešte
13 
 fotka
n0win0u  20. 3. 2014 12:11
@orfea2 ja viem, tes sa ! ^____^
14 
 fotka
antifunebracka  5. 7. 2016 17:23
Ako veľmi ste boli pri zmysloch pri tvorbe tohto?
Napíš svoj komentár