Dostala som neskutočnú chuť napísať blog...možno si chcem na chvíľu oddýchnuť od učenia biológie na zajtrajší seminár, alebo mám neskutočne zlý pocit, pretože som už dlho nič nenapísala a to písanie mi naozaj chýba.

Keby sa tak dalo sa vykašľať na učenie a ísť von, práve počujem ako cinkajú tie výstražné zariadenia, čo sú pri koľajniciach, pôjde vlak....

..ja milujem ten zvuk, keď ide vlak po koľajniciach

By the way zajtra je už piatok, konečne!

...práve prešiel vlak, hneď mi je lepšie...

..ale vráťme sa ku zajtrajšku, to bude "pekný" deň. Okrem písomky zo semináru z BIO ma pravdepodobne čaká aj písomka z MAT (ktorej nie moc rozumiem) + písomka z fyziky (áno, optika ma vôbec nezaujíma).

Čas mi beží...a ja miesto toho, aby som už z ruky pustila zošit z biológie a vymenila ho za zošit z fyziky si tu sedkám a ťukám nezmysly ale však prečo nie?

Mám dobrú náladu, neviem čím to je, ale v poslednej dobe sa moje pesimistické JA asi transformuje na optimistické a pozitívne JA.

Teším sa, pretože sa mi splní môj sen a pôjdem do Talianska. Ešte viac ma teší, že to bude v apríli (môj najobľúbenejší mesiac a nie len preto, že mám narodeniny, ale aj preto, že to je mesiac bláznov, tak v podstate mám sviatok celých 31 dní).

Cítim sa super, ako keby som si sedela na obláčiku, síce ma chcú zostreliť (moje povinnosti a problémy), no ja sa nedám!

Písala by som aj ďalej, ale môj zrak padol na hodiny a keďže ma toho dnes čaká ešte veľa, utekám už ta het

Tento blog možno nemá umeleckú hodnotu, ale vyjadruje moju radosť a dobrú náladu, čo nebýva moc často, tak sa mi páči

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  26. 2. 2013 17:40
ja napr. mám ešte stále trošku zimomriavky pri počutí vlaku z blízka (tralala)
Napíš svoj komentár