Našťastie sa ma to nespýtal žiaden krpec z nižších ročníkov, ale ja si absolútne nepripadám ako maturantka. Chodím na osemročné gymnázium, takže osadenstvo tvoria špunti, potom tí väčší a my najväčší a najstarší na škole.

Pamätám si, keď som začala chodiť na gymnázium a bola som v príme, tak som si myslela, že sa nikdy nedožijem toho, že aj ja raz budem v oktáve, prišlo mi to ako nesplniteľný sen. Vždy sme mali rešpekt pred maturantmi, dokonca sme sa báli chodiť k ním na hornú chodbu a zrazu? ...Zrazu som maturantka ja a patrím k tým veľkým, z ktorých by mali mať mladší žiaci strach a rešpekt. Lenže doba sa zmenila a tie detiská sú úplne nebojácne, majú nás na háku, síce sme o dve hlavy vyšší, neriešia a v pohode si po nás vybľakujú.

Strašne som bola zvedavá na môj tohtoročný rozvrh, pretože vlani som si užila svoje. Neviem, či to je na každej škole tak, že v tretom ročníku majú najviac hodín + semináre ale z vlaňajších 35 hodín som spadla na 28. Okrem pondelkov a štvrtkov, kedy mám 8 hodín mám 5 hodín každý deň, teda v utorok mám len 4, lebo začíname až druhov hodinou, ale mne to môže byť tri-päť, pretože mi nejde žiaden spoj, takže musím vstávať ako každé ráno. Ale pozor!!! Nemám ani jednú nultú, to beriem ako veľké pozitívum.

Je to divné, ja zrazu končím moju osemročnú púť. Na tej škole som strávila celé moje mládi, pubertu, všetko, však mne bude normálne smutno za tým všetkým. Nejdem teraz mať nejaké melancholické výlevy, to až, keď zmaturujem a navždy opustím tú školu, len mi to príde také čudné, pretože teraz, keď si to tak zoberiem všetok ten čas ubehol nehorázne rýchlo.

Ešte tento posledný školský rok a ja dúfam, že ho úspešne ukončím ako všetkých 7 predošlých rokov.

 Blog
Komentuj
 fotka
waagbistritz69  3. 9. 2013 14:57
hmm ty si na čisto osemročnom gymnáziu a štvorročné tam neni?
 fotka
marleymt  3. 9. 2013 15:36
tiež som také mala pred rokom
 fotka
bloodypunk  3. 9. 2013 15:46
Posledný rok na gympli som mala najlepší rozvrh na svete V piatok 3 hodiny a chodila som na tretiu hodinu, čiže som spala koľko som potrebovala A žiadne zbytočné hodiny! Najlepší ročník :3
 fotka
kidney  3. 9. 2013 18:56
Ja tiež tento rok maturujem a vôbec si nepripadám ako maturantka A ticho závidím že nechodíš na nulté lebo ja 4x do týždňa :/
 fotka
burble  3. 9. 2013 19:00
v živote som nemala nultú hodinu
 fotka
salkoo  3. 9. 2013 19:01
maturitný ročník bol najväčšia flákarina
 fotka
poke  3. 9. 2013 19:04
súhlasím s tým, že keď som bol prváčik sme sa dobreže nezchovali do skrine keď išlli deviataci a teraz!
 fotka
neoriginalna  4. 9. 2013 00:16
aj my sme sa bali starsich ziakov, radsej by som sa pod zem prepadla ako ist na chodby kde boli oni.

uzi si posledny rocnik
 fotka
amikadze  4. 9. 2013 01:43
maturitný je najlepší. ako vraví salkoo

ja som si dovtedy myslela, že 3 roky nič nerobím na tom gympli, ale až v maturitnom som zistila, čo znamená nič nerobiť
10 
 fotka
sara0608  5. 9. 2013 13:01
v prvých dvoch odsekoch si úplne vystihla moje dojmy z tohto roku, držím palce
Napíš svoj komentár