Všetky prípravy na ples sú už hotové. Hudba, sála i občerstvenie je zabezpečené. Kaja je nervózna z dnešného večera. Na jednej strane sa teší na ples, na druhej sa obáva stretnutia s neznámym. Van ju nalíčila a učesala. Krásna prichádza taxíkom do školy. V sále spolu s Lili stretáva Lukáša a jeho kamaráta Dávida. Krátko pred polnocou sa Kaja vytratí zo sály a nasleduje ju aj Lukáš.

Kaja si strhla šatku z očí a otočila sa. Pred ňou stál ON a povedal: "Kaja ľúbim ťa." Kaji bilo srdce ako ešte nikdy predtým. Stála tam a bez slov sa dívala na svojho neznámeho - Lukáša, ktorý mal na sebe fialovú košeľu a dokonale ladil s jej šatami. "Lukáš, ja nemám slov, fakt neviem čo mám povedať. Čakala som tu hoc koho, no nie teba." "Pozri Kaja, nedokázal som ti to už viac tajiť, ja ťa ľúbim a záleží mi na tebe. Si pre mňa všetkým. Už od prvej chvíle, keď som ťa uvidel som na teba neprestal myslieť. Počas tvojho chodenia s Filipom som sa ti snažil byť oporou a pomáhať ti, no ty si ma stále vnímala len ako kamaráta. Teraz Filip chodí s Tamarou a ty si sama, no a ja už nedokážem predstierať kamarátstvo, keď ťa nadovšetko ľúbim."
Kaja sa spamätávala z toho všetkého. Stála tam bez slova, ani sa nepohla. "Dobre, tak už vieš, čo cítim. Je načase aby som šiel. Lukáš sklonil hlavu a uprel pohľad do zeme. Bolo na ňom vidieť, že je smutný. Kaja sa rozbehla za ním a zakričala: "Lukáš, počkaj!" On zastavil a otočil sa k nej. "Lukáš, cením si to, že si bol ku mne úprimný, konečne mi niekto povedal, čo v skutočnosti cíti a je rada i na mne. Lukáš, ja ťa ľúbim. Nie je pravda, že som ťa vnímala stále ako kamaráta, ja som si len nechcela pripustiť, čo k tebe cítim. Za poslednú dobu nám to s Filipom neklapalo a jediný kto ma dokázal rozveseliť, si bol ty. Jediný ty si sa na mňa nevykašľal a stál si vždy pri mne. Ty ani nevieš, ako som žiarlila, keď som sa dozvedela, že na ples ide s tebou Lili." "Kaja, ona tu je s Dávidom a nie so mnou. Vieš, my sme to naplánovali. Ona o všetkom vedela. Pomohla mi to naplánovať, vybrať košeľu, aby som s tebou ladil, preto, keď bola u teba bola taká zvedavá aké sú tvoje šaty." "To skutočne ona o všetkom vedela?" "No, áno. Už dávnejšie som sa jej zdôveril, čo k tebe cítim a ona sa rozhodla, že mi pomôže si ťa získať. Dokonca s tým "neznámym" to bol jej nápad. Ale ja to neľutujem, pretože vtedy pri rieke to bolo nádherne. Stále som túžil ťa pobozkať, pocítiť chuť tvojich pier, no nemohol som. Chodila si s Filipom a ja som bol jeho spolužiak a kamarát, nemohol som ťa len tak pobozkať niekde v parku, alebo v škole." Kaja objala Lukáša a on ju nežne pobozkal na pery. Obom im bilo srdce ako ešte nikdy predtým. S úsmevom na tvári a ruka v ruke sa vrátili do sály. "Ty mrcha a to si hovoríš kamarátka?" Vybehla s úsmevom Kaja na Lili. "Áno hovorím, pretože nebyť mňa, vy dvaja nie ste spolu. A musíš uznať, že som šikovná, takto pekne som to mohla naplánovať iba ja." "Póóóď sééém." Kaja a Lili sa objali a sľúbili si, že budú navždy najlepšími kamarátkami. "Inak aj ja vám musím niečo povedať", s červeňou na líčkach povedala Lili. "Ja a Dávid spolu chodíme." "Čože? To je skvelé, gratulujem vám", vykríkla Kaja. Lukáš s Dávidom sa objali a potľapkali sa po chrbte, ako to robia najlepší kamaráti. Lukáš chytil Kaju okolo pása, zadíval sa jej do očí a spýtal sa jej, či by s ním chcela chodiť. Ona súhlasila a vtisla mu jemný bozk na pery. Kaja s Lukášom a Lili s Dávidom sa zabávali až do skorých ranných hodín. Tancovali, objímali sa, bozkávali a na záver si urobili spoločnú fotografiu, ktorá teraz visí nad Kajinou posteľou.

A ako to dopadlo s Oliverom, Filipom a Adamom?...
Filip je šťastný spolu s Tamarou, obaja na budúci rok maturujú a plánujú ísť spolu na vysokú školu. Oliver ostal v Amerike, študuje tam umenie a našiel si priateľku Chloe. Adam sa odsťahoval a maturovať bude v inom meste.

 Blog
Komentuj
 fotka
lui74  30. 6. 2011 14:14
...a žili šťastne, až kým nepomreli



úžasný príbeh
 fotka
ordinarygirl  30. 6. 2011 14:21
@lui74 ďakujem moc krásne Peťo
 fotka
sara0608  30. 6. 2011 14:39
wau! nádherný celý príbeh
 fotka
sapphyre  30. 6. 2011 14:59
super koniec
 fotka
tutamuffin  30. 6. 2011 15:09
skvelé bude aj ďalší príbeh??
 fotka
ordinarygirl  30. 6. 2011 15:09
a chcete?
 fotka
ameliepoulain  30. 6. 2011 15:13
chceme!
 fotka
elsi  30. 6. 2011 16:03
uplne úžasné božee milujem štastné konce :d to mi asi prischlo od malička
 fotka
ihavenoname  30. 6. 2011 16:43
super, super, super aj ja milujem happy endy a Kaja a Lukáš majú byť spolu
10 
 fotka
maciatko0985  30. 6. 2011 17:17
presne tak, chceme ďalší príbeh!
11 
 fotka
greendgirl  30. 6. 2011 19:40
už je koniec ? ... ale každopádne úžasný príbeh
12 
 fotka
ordinarygirl  30. 6. 2011 19:42
už je koniec..veru tak
13 
 fotka
adsy  1. 7. 2011 01:13
škoda, že je koniec. Bolo to veľmi pútavé
14 
 fotka
ordinarygirl  1. 7. 2011 12:21
možno budem pokračovať
15 
 fotka
romika  1. 7. 2011 12:28
Také príjemné zakončenie Nie typické presladené Gratulujem!
Napíš svoj komentár