Karolína netrpezlivo očakáva sestru, ktorá má prísť, aby si vybrala svadobné šaty. Medzičasom sa ozve Filip Kaji a chce sa s ňou vidieť. Príde k nej domov a strhne sa medzi nimi hádka. Po vzájomnej výmene názor a kriku sa Filip rozíde s Kajou. Kaja je zničená, celú scénu si vypočula Van, ktorá po dlhej ceste relaxuje vo vani. Kaja nemá náladu nikam ísť, no sestra ju uprosí, aby šla a vybrala s ňou šaty na svadbu. Napokon Van dosiahne svoje a Kaja súhlasí. V svadobnom salóne vyberú šaty, ktoré dokonale zakryjú bruško Vanesi. Aj Kaja si vyberie šaty na svadbu. Po náročnom vyberaní šiat sú Kaja a Van hladné. Rozhodnú sa ísť na obed do neďalekej pizzerie, v ktorej pracuje Lukáš a Adam. Vanesa chce strašne spoznať Lukáša a nakoniec sa jej to podarí.

Po náročných nákupoch prišli obe sestry domov. Van ši šla pospať a Kaja prvé čo prišla zapínala notebook. Mala pár emailov od Lil a od Olivera, ktorý písal o Tamare. Kaja pozerala kto je online a práve sa prihlásil Lukáš. Rozhodla sa, že mu napíše.

CaroLline: Ahoj, tak čo povieš peknú to mám ja sestru, čo?
LuKass187: Áno, priznávam..no ty si aj tak krajšia
CaroLline: To myslíš ako vážne?
LuKass187: Nie, robím si srandu
CaroLline: Už si sa rozhodol, či ideš na ten ples?
LuKass187: Áno, rozhodol...skutočne tam nejdem, nemám dôvod.
CaroLline: Ani ja tam nejdem, i keď mi Van dnes kúpila už šaty.
LuKass187: Prečo tam nechceš ísť Kaja?
CaroLline: Žeby som nemala s kým?
LuKass187: Veď chodíš predsa s Filipom, pôjdeš s ním.
CaroLline: Si pozadu môj pekný..ja s ním už nechodím.
LuKass187: Premeškal som niečo?
CaroLline: Áno, dnes sa milý a krásny Filipko so mnou rozišiel, chodí po novom s Tamarou...všetci to vedeli okrem mňa, takže som tá najväčšia hlupaňa, tak ja fakt nemám ani len najmenší dôvod tam ísť.
LuKass187: Ani ja by som nebol tým dôvodom? Keby som ťa zavolal ja šla by si?
CaroLline: Nie, pretože ty tam aj tak nechceš ísť a nemusíš ma ľutovať a z ľútosti ma tam volať.
LuKass187: Okey teda, ako chceš..Musím ísť off, idem so sestrou von.

Lukáš sa odhlásil a Kaju to dosť mrzelo, pretože v skutočnosti chcela ísť na ten ples. Kaja už chcela odísť z netu, no v tom jej prišlo upozornenie, že si ju pridal medzi priateľov človek s nickom X.Boy.X.007 Kaja rozmýšľala kto to je a v tom jej vybehlo okienko s chatom.

X.Boy.X007: Ahoj, stretneme sa na plese, príď prosím ťa.
CaroLline: Kto si?
X.Boy.X007: To nie je podstatné, príď prosím ťa na ten ples.
CaroLline: A prečo by som tam mala chodiť?
X.Boy.X007: Nechceš spoznať toho chalana, čo bol pri rieke?
CaroLline: Ty si ten neznámy chalan, čo ma pri rieke pobozkal?
X.Boy.X007: Áno, to som ja. Prosím ťa len o to, aby si prišla na ten ples. Nič viac nechcem.
CaroLline: Dobre a ako sa tam spoznáme?
X.Boy.X007: Povedz mi akej farby budeš mať šaty, ja si dám takej istej farby košeľu a po pol noci ťa budem čakať pred školou.
CaroLline: Sú fialové...sorry už musím ísť off

Kaja sa rýchlo odhlásila a ľahla si na posteľ. Zatvorila oči a snažila sa si predstaviť ako bude prebiehať ples, ako spozná neznámeho chalana. Musím zavolať Lil, aby som jej všetko povedala. "Ahoj Lil, prosím ťa, mohla by si ku mne prísť? Potrebujem sa s tebou porozprávať, alebo môžme sa stretnúť v meste." "V pohode Kaj, ja prídem k tebe na korčuliach, za pol hodinku som u teba."

Lil sa ponáhľala na prízemí si vyzula korčule a utekala až na najvyššie poschodie. Udýchaná zazvonila na zvonček, dvere otvorila Kajina mama. "Dobrý deň pani Turská, prišla som pozrieť Kaju." "Ahoj Lil, poď ďalej. Kaja je u seba v izbe, prinesiem ti niečo?" "Ak by ste bola taká dobrá, poprosila by som vás o pohár vody, som strašne smädná." "Dobre, choď ku Kaji do izby ja ti ho prinesiem." "Ďakujem."

"Ahoj, tak čo je také naliehavé?" "Ahoj, sadni si sem." Lil sa posadila na posteľ vedľa Kaji. Do izby prišla mama a priniesla dievčatám malinovku a chipsy. "Ďakujeme mami a zatvor prosím ťa dvere." Kričala Kaja na mamu. "No kde mám začať?" "Neviem, to je jedno, nenapínaj ma už toľko." "Okey, tak ja teda začnem na začiatku. Ale sľúb mi, že mi nebudeš klásť otázky. Necháš ma všetko ti v kľude povedať a potom sa budeš pýtať." "Sľubujem." "Takže pohodlne sa usaď, pretože keď ti to poviem spadneš na zadok." "Božééééé Kaja, už to vyklop, lebo ťa zbijem." "Fajn, takže rozišiel sa so mnou Filip, Lukáš ma volal na ples, no odmietla som, pretože som chcela, aby sa viac posnažil a vieš čo urobil on? Odhlásil sa z netu. No nato mi prišlo upozornenie, že si ma pridal niekto do priateľov a ten niekto je ten neznámy chalan, čo ma pobozkal pri rieke." "Počkaj, sorry, že ťa prerušujem, ale aká rieka, aký chalan?" "Jáj, ty o ničom nevieš. No, tak keď si bola nahnevaná a nerozprávala si sa so mnou, tak som šla kresliť ku rieke a prišiel tam nejaký chalan a zaviazal mi oči šatkou a pobozkal ma." "A nebála si sa ho?" "Bála a ako a hlavne, keď mi zaviazal tie oči, ale tak povedal, že mi nič neurobí." "No a čo ti písal dnes na nete?" "Chce, aby som šla na ten ples, že sa tam spoznáme a pýtal sa akej farby mám šaty." "A čo si mu napísala?" "Tak, že šaty sú fialové, a že súhlasím, že sa tam stretneme." "Už si si bola kúpiť šaty?" "Áno, dnes s Van sme boli vyberať svadobné a ona trvala na tom, že kúpi aj mne šaty na ten ples a budem ich mať aj na tú svadbu." "Ukáž ich prosím." Kaja otvorila šatník a na vešiaku priniesla krásne fialové šaty. "Sú nádherné, geniálne, ja mám podobné, lenže moje sú také slabo ružové." "Inak Lil s kým ideš ty na ten ples, keď ste sa rozišli s Adamom?" "Mňa napokon zavolal Lukáš." "Čože?! To fakt?" "Áno, dnes mi volal, že tam nemá s kým ísť, či by som bola ochotná mu robiť partnerku, no a ja som súhlasila. Dúfam, že ti to nevadí Kaja." "Ale čo si prosím ťa, samozrejme, že nie." "Ako si urobíš vlasy Lil?" "Ja ti ani neviem Kaja, asi si urobím drdol a ty?" "Ja neviem, rozmýšľala som, že si ich nechám rozpustené." "Ty máš dobre vlasy Kaja, máš ich husté, ale čo ja? Mám ich tri na hlave." "Ale Lil, čo sa bojíš? Budeme pekné."

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  27. 6. 2011 19:58
zamotáva sa to až moc
 fotka
greendgirl  28. 6. 2011 16:12
Lil ide s Lukášom ? ... s tým Lukášom Lukášom ?
 fotka
ordinarygirl  28. 6. 2011 16:49
áno s Lukášom
Napíš svoj komentár