Kaja nemôže uveriť, že Lil by bola schopná vyspať sa s Adamom po tak krátkom čase chodenia. Lukáš odchádza domov a Kaji prichádza sms-ka od Filipa, či môže prísť. Veľmi ju to potešilo, preto sa rozhodla, že si oblečie krátke šaty. Filip sa správal normálne, až pokým mu neprišla sms-ka. Bez vysvetlenia sa zdvihol a odišiel preč. Kaja tomu neprikladala veľký význam. Ráno šla na nákup do hypermarketu a videla tam Filipa s nejakým dievčaťom, ktoré nepoznala. Kaji to neustále vŕta v hlave a je znepokojená.

Lukáš sa stretol s Kajou cez veľkú prestávku, aby jej povedal, že Lil s Adamom nespala, a že sa rozišli. "To nemyslíš, vážne!" Skríkla a ústa nechala pootvorené od prekvapenia. "Myslím, hovorím ti to, čo povedal Adam v triede chalanom. Lili sa na poslednú chvíľu spamätala a cúvla, to naštvalo Adama, a tak dal koniec ich krátkemu vzťahu. "Ja som to vedela, od začiatku mu šlo len o jedno. Takto podlo chcel zneužiť naivnú Lil, len aby uspokojil svoje potreby. Je to chudák a úbožiak." Zatiaľ, čo sa Lukáš s Kajou rozprávali o novinkách podišla k ním Lívia. "Ahojte, Lukáš prosím ťa mohol by si ísť na chvíľu preč? Potrebujem sa porozprávať s Kajou. Lukáš sa rozlúčil s babami a šiel do triedy. Lil sa postavila pred Kaju s ustarostenou tvárou a povedala: "Kaja prosím ťa mohla by si mi niekedy odpustiť to, ako som sa otrasne k tebe správala? Adam ma zmanipuloval peknými rečami a ja som mu naletela ako naivná hlupaňa." "Máš odpustené, sama si sa vytrestala, som rada, že sa to medzi nami urovnalo." "Kamošky?" "Kamošky!" Dievčatá sa objali a znovu boli najlepšie kamarátky ako predtým. Zazvonilo na hodinu, baby šli do triedy a Lil si znovu sadla ku Kaji.

Po vyučovaní baby šli spolu ku Kaji domov. Celú cestu rozprávala o Filipovi a dievčati, ktoré s nim bolo v hypermarkete. "Kaja, mala by si vedieť, že aj ja som ho už minule videla s takým nižším dievčaťom v čiernom oblečení." "To je ona, ale kto to je? Jeho kamarátka, sesternica, alebo kto?" "Inak Kaja ty vieš o tom, že Oliver šiel na výmenný pobyt do Ameriky?" "Nie, ja som o ňom nepočula už dlho, odkedy sa u mňa pobili som o ňom nič nepočula."

Kaja a Lil sa zastavili na zmrzlinu. Kaja si dala jej obľúbenú citrónovú a Lil pistáciovú. Pomaličky kráčali, lízali zmrzliny a rozhliadali sa po okolí. V diaľke videli chalana, ktorý vyzeral ako Lukáš, čo šiel s dievčaťom a rozprávali sa. "Pozri! Tam je Lukáš asi s priateľkou." "Odkedy má Lukáš priateľku?" Spýtala sa dosť nahnevaným hlasom Kaja. "Ja neviem, je to tvoj kamarát, nie môj." "Máš pravdu, ale nikdy mi nespomínal, že by mal dievča." "Bolia ma už nohy, poďme si sadnúť do toho parku." Na lavičke v parku sedel Filip a vedľa neho bolo to emo dievča. "Vidíš to? On sa s ňou stretáva pravidelne. Ja tam idem, som zvedavá ako sa zatvári." "Nie, nechoď, počkaj." Lil schmatla kamarátku za ruku a ťahala ju preč. "Dobre teda, tak ja to nechám tak, ale raz mi to bude musieť aj tak vysvetliť."

 Blog
Komentuj
 fotka
5donana5  14. 6. 2011 22:01
Lukas sa nastval??
 fotka
adsy  14. 6. 2011 22:01
hmm, teraz budem dumať celú noc nad tým kto to môže byť to dievča
Napíš svoj komentár