Kaja a Filip trávia spolu voľné chvíľky doma na gauči. Začnú sa bozkávať a vyruší ich zvoniaci zvonček. V dverách stojí Oliver, prekvapený, že vidí brata, ktorý mal byť vraj u kamaráta. Chalani sa do seba pustia, začnú sa urážať až napokon celá situácia vyústi do bitky. Kaja ich ide od seba oddeliť a zakopne o koberec, dosť si ublíži nohu. So slzami v očiach ich vyhadzuje z bytu. Chalani jej posielajú sms-ky, v ktorých sa jej ospravedlňujú za incident, no ona ich ignoruje.

Kaja si dala lieky od bolesti a šla spať. Zatiaľ čo bola ponorená do nočných mor o Filipovi a Oliverovi prišla jej mama z práce. Konečne bola zdravá a fit ako predtým. Buchnutie dverí Kaju zobudilo.

"Mamíí, poď prosím ťa sem." "Čo sa deje moja?" "Strašne ma bolí a páli ta noha. Dala som si aj lieky ale nezaberajú." Kajina mama sa rozhodla, že pôjdu do nemocnice. Kaja sa opatrne obliekla, dolu schodmi ju zniesol sused. V nemocnici jej pichli injekciu proti bolesti a predpísali silnejšie lieky.

Po príchode domov ostala prekvapená. V obývačke sedel ocko a rozprával sa s Filipom. "Ty tu čo robíš? Nepovedala som ti, že ťa nechcem vidieť? Vďaka tebe a tvojmu úžasnému bračekovi mám také bolesti, že mi museli pichnúť injekciu." "Kaja poď pomôžem ti do izby a porozprávame sa", navrhoval Filip. Súhlasila. Zobral ju na ruky a zložil na posteľ.

"Čo ti povedal lekár?" "Vraj mám tu nohu zapálenú, preto tie bolesti. Pichol mi injekciu a predpísal silnejšie lieky. Budem maródovať ešte dva týždne a potom mám prísť na kontrolu." "Budem sa o teba starať a nosiť ti každý deň úlohy", navrhoval ochotne. "Nie, ďakujem. Lívia sa tu zastaví každý deň a pomôže mi so všetkým. Od teba ani tvojho brata nechcem nič. Dajte mi pokoj, obaja!" "Ale Kaja, prosím ťa nebuď taká panovačná. Ospravedlnili sme sa ti nejedenkrát. Posielal som ti sms-ky, Oliver tiež, mrzí nás to." "Už sme sa porozprávali Filip, teraz si chcem oddýchnuť, choď už radšej." Filip poslúchol a so sklesnutou hlavou odišiel.

"Dúfam, že si už spokojný", povedal nahnevane bratovi, keď prišiel domov. "Prečo by som mal byť spokojný? Kaja kvôli tebe zakopla o koberec a teraz je urazená." "Kvôli mne? Ja som sa začal urážať sám? Všetko pokazíš, ale všetko." "Tebe sa dobre chodilo s Tamarou poza môj chrbát čo? Ja blbec som bol na výtvarnej a ty si tu balil moje dievča. Bodaj by sa s tebou rozišla, aj tak si len obyčajný emácky chudák." Pohár Filipových nervov už pretiekol. Natiahol sa a vrazil bratovi päsťou do nosa. Okamžite sa mu pustila krv. "Ty si iný psychopat, mal by si sa dať liečiť." Oliver si utrel krv a odišiel preč.

Filip sa trápil, sedel na posteli brnkal si na gitare akordy a rozmýšľal. Prečo musí mať práve on takéto problémy, dievča, ktoré ľúbi je naňho nahnevané a s bratom má nanič vzťahy. Spomenul si na obdobie, keď Oliver chodil s Tamarou a páčila sa aj jemu. Ako ju balil vždy, keď čakala kým príde Oliver z výtvarnej. Keby ho tak ľúbila ako tvrdila, nedala by sa namotať. Bola to neúprimná, namyslená mrcha. Kaja je úplne iná, ma komplikovanú povahu, ale to sa Filipovi na nej páčilo.

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  28. 5. 2011 11:51
škoda, že iba nos
 fotka
tutamuffin  28. 5. 2011 13:44
skvelé... už nech je pokračovanie
 fotka
romika  30. 5. 2011 17:44
ďalšie, ďalšie, ďalšie
Napíš svoj komentár