Ráno 6:00 otvorím oči a pozriem na mobil koľko je hodín. Vedľa mojej izby je kuchyňa, tak samozrejme ako každé ráno v nej maminka búcha a trieska s riadmi a chystá raňajky už od 5:45. Pomyslíte si, veď ich chystá tebe, tak sa nesťažuj, že tam búcha. Chá...lenže ja neraňajkujem. Nevadí, môj problém. Aj tak maminku ľúbim, ale odbočila som. Do 6:35 sa váľam v posteli ako také malé prasiatko, ktoré sa nemôže nabažiť mäkkúčkeho paplónika, ktorý je z vnútra teplučko vyhriaty a na vonkajšej strane krásne studený. Milujem vôňu môjho paplóna.

Rodičia aj s bratom odchádzajú z domu pred pol siedmou. Keď sa konečne pozbieram z postele a vstanem, idem do kúpeľne, ohodnotím stav môjho ksichtu, vlasov a tak celkovo ako vyzerám. Vykonám ranné potreby a idem sa obliecť. Ešte predtým, ako pozbieram oblečenie zo zeme (nikdy netrafím na stoličku, keď sa večer vyzliekam), sa pobalím do školy. Ako som už spomínala, neraňajkujem, ale pohár vody musí byť vždy. Oblečená ale strapatá mierim do kúpeľne znovu. Je tak 7:02, z domu chodievam 7:05. Za tri minúty sa vždy stihnem učesať aj namaľovať (používam iba ceruzku na oči, špirálu a Labello, žiaden make up, s ktorým sa treba paprať). Všetko mám naplánované, aby som to pekne stihla.

...len dnes sa stala menšia chybička

Trošku som sa zdržala v kúpeľni a nejak ma nenapadlo sa pozrieť na hodinky. Upravila som sa, obliekla si kabát a obula si tenisky. Pozriem na mobil a čo zrazu moje oči vidia 7:09 a 7:10 mi ide bus. Rýchlo som schmatla tašku, zamkla dvere, pri ktorých mi zavadzal Beny (náš pes, ktorý leží vždy pred dverami, to je jeho miestečko). Asi 300m od domu mám zastávku, tak som rýchlo utekala. Lenže s otlakom, ktorý mám ako spomienku na Katarínsku zábavu sa moc utekať nedalo. Musela som vyzerať epic. Prišla som na zastávku bolo 7:11 a ešte som čakala 5 minút, lebo bus mi meškal.

Toto bolo prvýkrát, čo som ráno bežala na autobus a celkom som sa pri tom zapotila

 Blog
Komentuj
 fotka
lilmia  1. 12. 2011 21:30
Ja mám rozcvičku každé ráno
 fotka
virtualgirl  2. 12. 2011 14:54
ja si radšej vstanem o 10 minút skôr, ak by pribudli takéto nečakané vecičky
Napíš svoj komentár