Pred Vianocami som nariekala, že nesneží, že čo to budú za sviatky bez snehu, no a dnes som z neho na nervy. Fakt som už zúfalá, pozriem sa von oknom a tie biele hovná padajú a padajú.

Ráno mi volala kamoška, čo chodieva vlakom do školy, že vlaky dnes nechodia. Tak sme sa dohodli, že pôjdeme busom. Čakali sme na zastávke a busu nikde. Zrazu šiel nejaký, tak sme sa rozhodli, že budeme prestupovať v RT a do Rajca prídeme trošku neskôr, ale prídeme. Čakáme už na ten prestupový spoj a spoja nikde. Jediný bus, ktorý šiel bol na Žilinu. Opäť sme sa spontánne a rýchlo rozhodli, že ideme domov. Ujo autobusák ma sklamal, nechcel nám zastaviť v našej dedine, tak sme ho ukecali nech nám zastaví vo vedľajšej.

Brodili sme sa 2km peši domov. Som na nervy z toho cestovania do školy a z meškania autobusov. Nie je dňa v týždni kedy by som nemala studené ruky alebo nohy celý deň.

"Žilinský samosprávny kraj odporučil riaditeľom stredných škôl v Žilinskom kraji, aby vyhlásili na piatok 17. februára riaditeľské voľno. Viacero potvrdilo, že sa k tomu uchýlia.
Situácia sa začala komplikovať včera vo večerných hodinách. Najhoršia bola v Žilinskom a Trenčianskom kraji. Vyzývajú vodičov aj cestujúcich autobusmi či železničnou dopravou, ak nemusia, nech necestujú!"

Koniec môjho citátu....ale tak samozrejme, že my nedostaneme riaditeľské voľno, tak som zvedavá ako zajtra pôjdem do školy, či zase vymrznem vyše hodiny na zastávke. Ale samozrejme, že v tej našej sprostej škole to nepochopia. Ešte som sa dnes dozvedela, že tí, čo sa dnes nedostavili do školy na písomku z BIO si ju napíšu v pondelok + ďalšie dva celky navyše. Tomuto hovorím spravodlivosť.

Zasratý sneh, zasraté autobusy, zasratý riaditeľ, zasratá škola...

Som na nervy z toho všetkého.

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  16. 2. 2012 16:50
a poriadne na nervy ako pozerám
Napíš svoj komentár